Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki737

Remont kuchni meble kuchenne

Polecane posty

Gość wiki737

Hejo, drodzy forumowicze, planuje remont kuchni, AGD mam już upatrzone, zastanawiam się nad meblami kuchennymi, do zabudowy, powiedzcie mi proszę jeśli robiliscie remont, ile płaciliście za meble kuchenne stolarzowi wraz ze złożeniem, mam mała kuchnie taki standartowy segment to będzie na jedną ścianę, koło 3 metrów długość, pralka, piekarnik, lodówka będzie zabudowania, raczej materiały płyty MDF, raczej te tańsze opcje, ktoś się orientuje w przybliżeniu ile to może kosztować, albo ewentualnie czy IKEA oferuje takie totalnie meble do zabudowy, żeby zrobili konkretnie pod moje wymiary? czy mają już jednak gotowe elementy?

Gość Petronela

Z wlasnego doświadczenia moge zaproponowac do kuchni sprzęt. U mnie sparwdza się Electrolux. Ostatnio to płyta indukcyjna 700 Flex Bridge ma wiele świetnych funcji. Warto się zainteresować

Gość Frankowski

A zobacz sobie też różne rozwiązania Solgazu. Mają ciekawe rozwiązanie, które w tak małej kuchni by się sprawdziło. Piekarnik kompaktowy SP-34-PM. To takie 3 w 1.  Piekarnik, mikrofala i urządzenie do gotowania na parze. I to w jednym urządzeniu o wymiarach 595 x 525 x 454 mm. Tam też jest funkcja grilla wiec możliwości gotowania całkiem spore.

Gość oksana n

Trudno powiedzieć ile mogą Cię kosztować. To wszystko zależy od firmy, w której je zamówisz, a także od rozmiaru i materiału. Dobrą opcją jest zrobienie wycen w kilku firmach. Masz wtedy porównanie. Nasze mają już kilka ładnych lat, a ceny jednak sie zmieniają. Jednak za swoje dość sporo zapłaciliśmy ale warto było. Jedynie co to krzesła będziemy teraz wymieniać ale chyba już weźmiemy gotowe i to te, ze scandicsofa.pl, które oglądaliśmy. Idealnie nam pasują, a oni robią naprawdę solidne meble.

Gość Marta t

Faktycznie ceny mągą być różne. Za nasze płaciliśmy stosunkowo niedużo ale robił nam znajomy, więc skóry z nas nie zdarł. Fajnie wyszły, a stół jest po prostu obłędny. Co do krzeseł to kupowaliśmy już gotowe w slf24.pl bo tu okazało sie, że nie opłaca się robić bo wyjdą znacznie drożej. Te okazały się świetne i jak za takie pieniądze to muszę powiedzieć, że są znakomite pod względem jakościowym, a do tego bardzo wygodne.

Gość Monika Wronik

Meble muszą być nie tylko ładne i modne, ale też praktyczne w codziennym użytkowaniu.

https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Gość adamm

Już dwie nieruchomości na wynajem dostały opiekę producenta mebli u mnie kuchniesolarz.pl/ i to się sprawdza. Można stosunkowo niskim kosztem odświeżyć nieruchomość, a meble to świetna inwestycja ogólnie. Jak z dobrych materiałów, oczywiście nie tych najtańszych skorzystasz to posłużą praktycznie do końca życia. Moim zdaniem się opłaca.