Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hugg

Czy naprawdę mężczyzna 170 wzrostu nie może się podobać?

Polecane posty

Gość Hugg

Wszystkie wyzywacie niskich mężczyzn, a najbardziej te trollice. Ja mam 171, kobieta która poznałem +/- 160 i co? Podrywa mnie, patrzy na mnie jak na bóstwo. Dodam że mam wysportowana sylwetkę, przystojna twarz, młodo wyglądam ale nie jak ci/pa (z twarzy) mam też ładne oczy i głos. Ta kobieta wg skali których nie lubie spokojnie 10/10 jędrne ciało, śliczna twarz i inteligencja jakiej można pozazdrościć, do tego po prostu emamuje seksapilem. I skoro niski facet nie może się podobać to mi wytlumaczcie na czym polega fenomen że jej się podobam. I nie tylko jej kobiety na ulicach na mnie patrzą, też byly przypadki że kobiety,znajome mnie podrywały. Jak ide ulicą to widzę przynajmniej 1/2 równa albo niższa ode mnie więc nie wiem czy to zawyzanie wzrostu bo tych gigantów coś nie widzę

Gość Mieta

Nie piernicz, ze wszystkie, bo to bardzo zle o Tobie świadczy. Mój chłopak ma mniej niż 170 cm

Gość gosc
9 minut temu, Leżaczek napisał:

Kurdupel komu ma się podobać? 😕

Przeczytałe temat? To zachęcam do lektury bo jak widać może. Le dz kompelsky gdzie indzisj

Gość Gość
11 minut temu, Leżaczek napisał:

Kurdupel komu ma się podobać? 😕

tym bardziej pedal grający na konsoli 24/24 i podkradający mamusi z portfela

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

tym bardziej pedal grający na konsoli 24/24 i podkradający mamusi z portfela

Ten chuujek miętki leczy komlepksy bo zazdrosci autorowi 😄

wzrost ma znaczenie jeżeli facet jest przeciętny bez większej kasy

nie ma on znaczenia w momencie kiedy facet ma mnóstwo kasy, albo chociaż ma super ciałko i mega twarz

albo jak ma chociaż konkretną pozycje

proste.. musisz coś mieć z tych rzeczy: kasa, pozycja, wygląd (i tutaj się dzieli na wygląd, np przeciętna budowa ciała+ spoko twarz+wysoki wzrost, albo spoko twarz ładne ciało i wzrost około 170cm)

Gość gość
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

wzrost ma znaczenie jeżeli facet jest przeciętny bez większej kasy

nie ma on znaczenia w momencie kiedy facet ma mnóstwo kasy, albo chociaż ma super ciałko i mega twarz

albo jak ma chociaż konkretną pozycje

proste.. musisz coś mieć z tych rzeczy: kasa, pozycja, wygląd (i tutaj się dzieli na wygląd, np przeciętna budowa ciała+ spoko twarz+wysoki wzrost, albo spoko twarz ładne ciało i wzrost około 170cm)

Lubię w Tobie to, że chociaż tak tu jadą po Tobie w każdym temacie, który założysz to i tak obstajesz przy swoim i wcale źle nie mówisz. Czasami jesteś odrobinę zbyt wulgarny ale da się wybaczyć. Jeden z najfajniejszych mężczyzn tu, bo nie kłamiesz tylko piszesz jak jest 

5 minut temu, Gość gość napisał:

Lubię w Tobie to, że chociaż tak tu jadą po Tobie w każdym temacie, który założysz to i tak obstajesz przy swoim i wcale źle nie mówisz. Czasami jesteś odrobinę zbyt wulgarny ale da się wybaczyć. Jeden z najfajniejszych mężczyzn tu, bo nie kłamiesz tylko piszesz jak jest 

kto po mnie jedzie? maksymalnie dwie te same osoby w każdym temacie, tylko pod innymi nickami, jakieś ścierwa kafeteryjne, które tutaj przesiadują 24h, no-lify, których mam tak głęboko w d0pie jak to jaka jest obecnie pogoda w Somalii...   ;) jakiejkolwiek obelgi od tych parów mnie w ogole nie ruszają a nawet powiem więcej, zawsze się usmiecham kiedy coś podobnego czytam

Gość gosc
4 minuty temu, Arystoteles napisał:

kto po mnie jedzie? maksymalnie dwie te same osoby w każdym temacie, tylko pod innymi nickami, jakieś ścierwa kafeteryjne, które tutaj przesiadują 24h, no-lify, których mam tak głęboko w d0pie jak to jaka jest obecnie pogoda w Somalii...   ;) jakiejkolwiek obelgi od tych parów mnie w ogole nie ruszają a nawet powiem więcej, zawsze się usmiecham kiedy coś podobnego czytam

Od ilu lat zaglądasz na to forum?

24 minuty temu, Gość gosc napisał:

Od ilu lat zaglądasz na to forum?

jeśli mnie pamięć nie myli to pierwsze moje wizyty miały miejsce jakoś w 2008-2009 roku, później dosyć intensywnie pisałem w latach 2010-2013, potem miałem dobre 6 lat przerwy i mniej więcej od jakiś hmm 3 miesięcy ponownie tutaj zaglądam

Gość gosc

Arystoteles ale gadki to za grosz nie masz, dziewczyna cue komplementuje, a ty ani dzięki ani pocałuj mnie w doope. Jak tak wygląda twoja bajera to nic dziwnego że jesteś sam

Już o tym przed kilkoma dniami wspominałem,  ale powtórzę,  mam dobrego ziomka 170cm ja mam dużo więcej, ale to zawsze on miał większe powodzenie u babeczek i zawsze jak sobie jakąś upatrzylem to mi ją z przed nosa zwijal. Ani on zamożny ani wybitnie przystojny. Jak to o nim babki mówią "Ma w sobie to coś " ino co to jest? Bo raczej nie o wzrost się tym kobitkom rozchodzi 😉

Gość gosc
2 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Już o tym przed kilkoma dniami wspominałem,  ale powtórzę,  mam dobrego ziomka 170cm ja mam dużo więcej, ale to zawsze on miał większe powodzenie u babeczek i zawsze jak sobie jakąś upatrzylem to mi ją z przed nosa zwijal. Ani on zamożny ani wybitnie przystojny. Jak to o nim babki mówią "Ma w sobie to coś " ino co to jest? Bo raczej nie o wzrost się tym kobitkom rozchodzi 😉

ciekawe bo wczoraj wyzywales od kurdupli niskich kolesi

9 minut temu, Gość gosc napisał:

ciekawe bo wczoraj wyzywales od kurdupli niskich kolesi

Wczoraj to ja sprowokowany zostałem i w gniewie pisałem. To co w złości nie od serca idzie. 

Każdy z nas jest inny, nie ma takich samych.