Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do facetów.

Sylwia666

Polecane posty

Gość Sylwia 666

Na chwilę obecną wolna. Rozstalismy się. On pisze z innymi kobietami. Przyznał sie ale nie romansuje ani nic.

Gość Sylwia s
23 minuty temu, Gość Sylwia 666 napisał:

To nie tak praca i wiele dziedzin życia wymaga kobiety poważnej ale w domu wolę być łagodna. Ale jak jestem ostra to jemu że tak to nazwę odbija. Ciągle nowe fantazje seksualne. A ja bym wolała najpierw wiecejcc milosci potem powoli spełniać jego zachcianki. Jak mu zaufam.

Ja swojego 10 lat temu z łóżka wykopalam za zdradę i żyję.Sex to nie miłość.Masakra ze ludzie potrafią miłość z sexem mylić.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Ja swojego 10 lat temu z łóżka wykopalam za zdradę i żyję.Sex to nie miłość.Masakra ze ludzie potrafią miłość z sexem mylić.

I myślisz że przez te 10lat w cudzych łóżkach nie spał 😐

Gość Sylwia 666

Wolę żeby sobie znalazł inna kobiete. Kiedyś to przebywałam, teraz już nie, życzę mu dobrze a skoro nie czuje się spełniony to droga wolna...

Gość Sylwia s
36 minut temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Ja bym takiej baby chyba nie chciał,  chyba że do tego wszystkiego potrafi wrzasnąć i palcem pogrozić i nawet drzwi pokazać. Chłop potrzebuje baby a nie dziecka. 

Dokładnie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja takiego bym z życia wykopala a ta z nim jest

Gość Sylwia s
Przed chwilą, Gość Sylwia 666 napisał:

Wolę żeby sobie znalazł inna kobiete. Kiedyś to przebywałam, teraz już nie, życzę mu dobrze a skoro nie czuje się spełniony to droga wolna...

Jak nie macie ślubu ani dzieci to jaki problem?

Gość Gość

Dokładnie.

To dlaczego męczysz się że swoim,wykop to za drzwi

Gość Sylwia 666

Bo on mnie kocha ale prowadzi inny tryb życia. Ja już po raz trzeci nie chce się dostosowywać a jednak ta milosc... Z drugiej strony chciałabym jego szczęścia.

Gość Sylwia s
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja takiego bym z życia wykopala a ta z nim jest

Mamy wspólny dom i dzieci..dzielimy osobne pietra więc nie do końca z nim jestem..taki mamy układ dla dobra córki niepełnoletniej.Jak będzie dorosła to wyjeżdżam za granicę.Zresztą on wie ze nikt gi nie trzyma.Dawno powiedziałam""drogą wolna""

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Sylwia s napisał:

Mamy wspólny dom i dzieci..dzielimy osobne pietra więc nie do końca z nim jestem..taki mamy układ dla dobra córki niepełnoletniej.Jak będzie dorosła to wyjeżdżam za granicę.Zresztą on wie ze nikt gi nie trzyma.Dawno powiedziałam""drogą wolna""

Uważasz że dobro dziecka polega na tym że matka mieszka na jednym piętrze a ojciec na drugim? Ta córka widzi tę patologię i na pewno przeżywa po swojemu. Tylko współczuć takiego rozumowania. Zobaczysz później swoje dobro gdy będzie powielać twoje bzdury w swoim związku.

Gość Sylwia s
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlatego go wykopałam ze spał.Nie będę się brudzić.Brzydzi mnie to.Daleko szukać nie było trzeba ,z własną kuzynką sypiał..

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uważasz że dobro dziecka polega na tym że matka mieszka na jednym piętrze a ojciec na drugim? Ta córka widzi tę patologię i na pewno przeżywa po swojemu. Tylko współczuć takiego rozumowania. Zobaczysz później swoje dobro gdy będzie powielać twoje bzdury w swoim związku.

Jaką patologie ?żyjemy normalnie jak wszyscy tyle ze razem nie spimy .Sporo osob tak robi .Gdzie ty widzisz patologie?obrazasz mnie!!Bzdura to Ty jesteś.Jestem osobą moralną i żyję w związku sakramentalnym.Chodzę do kościoła nie uznaję zdrad.WEZ SIE ZAJMUJ SOBĄ!wysyłasz głupie provo z dupy wzięte i jeszcze komentujesz?śmiech na sali.Patrz siebie.

Gość Sylwia s
16 minut temu, Gość Sylwia 666 napisał:

Na chwilę obecną wolna. Rozstalismy się. On pisze z innymi kobietami. Przyznał sie ale nie romansuje ani nic.

Jak to nie romansuje skoro pisze z inymi ?Ciesz się ze ślubu nie macie.

Gość hehe

Toś sobie pogadał jak Mazur z Mazurem 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Jaką patologie ?żyjemy normalnie jak wszyscy tyle ze razem nie spimy .Sporo osob tak robi .Gdzie ty widzisz patologie?obrazasz mnie!!Bzdura to Ty jesteś.Jestem osobą moralną i żyję w związku sakramentalnym.Chodzę do kościoła nie uznaję zdrad.WEZ SIE ZAJMUJ SOBĄ!wysyłasz głupie provo z dupy wzięte i jeszcze komentujesz?śmiech na sali.Patrz siebie.

Lecz się kuŕwa. To na chúj opisujesz wszystko i nazwiskami rzucasz ty bzdzagwo? Mnie nie dziwi że Cię zdradził bo kto by z taką jak ty wytrzymał? Chociaż niezła patola u was. Matka schizofreniczka a ojciec kùrwiarz kuzynki obraca. Iście po Bożemu. 

Gość Sylwia s
1 godzinę temu, Gość Pytanie do facetów. napisał:

Czy faceci chcieliby kobietę, która wysyla facetowi zdjęcie w pizamach, kapciach i misiem. Która jest kobietą ale też lubi zachowywać się jak dziecko. Pisze facetowi szminkom na lustrze, że go kocha. Pozbiera lub kupi kwiaty.Komponuje mu kanapki i ciastka. Wysyła teksty piosenek. Napisze wiersz. Przygotuje mu kanapkę tak jak umie ale od serca, kupi kocyk i cieple kapcie. Która czesto jest tez zolza zeby zrozumial ze nie tylko praca sie liczy.Która nie lubi jak facet tylko charuje ale też ma trochę czasu dla niej bo ona może też pracować. Która po prostu kocha (i on to lubi ale udaje twardziela a serce mieknie mu) a nie tylko bzyka się non stop a jak już to robi to tylko z milosci. Która nie lubi makijażu i preferuje naturalność. A on wraz nie docenia. Już mu dałam dużo szans ale liczę czasami że pozna inną,  lepszą i wtedy będę mogła żyć spokojnie.

Znajdź dobrego chirurga (plastycznego)zrobi ci lifting twarzy i nie będziesz potrzebować podkładu i szminki ..nawet bez cieni i maskary się obejdzie.Kanapki rób mu z Cebulą:-)narka.

Nie zrozumiałam zapytania o Wojciecha ..może żony jego pytajcie..Dobranoc.

Gość Gość

Znajdź dobrego chirurga (plastycznego)zrobi ci lifting twarzy i nie będziesz potrzebować podkładu i szminki ..nawet bez cieni i maskary się obejdzie.Kanapki rób mu z Cebulą:-)narka.

Nie zrozumiałam zapytania o Wojciecha ..może żony jego pytajcie..Dobranoc.

Jak to pisała Sylwia to mam 245 lat.

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lecz się kuŕwa. To na chúj opisujesz wszystko i nazwiskami rzucasz ty bzdzagwo? Mnie nie dziwi że Cię zdradził bo kto by z taką jak ty wytrzymał? Chociaż niezła patola u was. Matka schizofreniczka a ojciec kùrwiarz kuzynki obraca. Iście po Bożemu. 

Licz sie ze słowami bo Cię podam o napaść słowną!To jest zniesławienie!!!Jaką shizofreniczka gnoju???Do kogo te wyzwiska?hamuj swój wulgarny patologiczny język !Kultury nikt Cię nie nauczył??to może na policji Cię nauczą!

Gość Sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak to pisała Sylwia to mam 245 lat.

To jakaś aluzja?

Gość Gość

Licz sie ze słowami bo Cię podam o napaść słowną!To jest zniesławienie!!!Jaką shizofreniczka gnoju???Do kogo te wyzwiska?hamuj swój wulgarny patologiczny język !Kultury nikt Cię nie nauczył??to może na policji Cię nauczą!

Tak jak Stachowiaka mnie nauczą? 

Gość Sylwia 666

Pisze bo się nie spotykamy ale nie spotyka się ani potocznie mówiąc nie bzyka.

Gość Sylwia s
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty się lecz prostacki!Języka wulgarnego jak parol używasz.U nas w domu przynajmnue tak się nie mówi.Dzieci wiedzą że nie piję się alkoholu i nie mówi się brzydko.Ja nie odpowiadam za drugiego dorosłego człowieka.To jego sprawa i sumienie co robi.Ja żyję po Bozemu  I tak też wychowuję dzieci.Jego tak widocznie źle wychowali cóż ja nie jestem w stanie go wychować choć sporo się już przynue zmienił na lepsze.Ludzie są w szoku że tak go zmieniłam.Sporo osób uważa że na mnie on nie zasługuje.Což jesteśmy dwa różne światy.

Gość Gość

Ty się lecz prostacki!Języka wulgarnego jak parol używasz.U nas w domu przynajmnue tak się nie mówi.Dzieci wiedzą że nie piję się alkoholu i nie mówi się brzydko.Ja nie odpowiadam za drugiego dorosłego człowieka.To jego sprawa i sumienie co robi.Ja żyję po Bozemu  I tak też wychowuję dzieci.Jego tak widocznie źle wychowali cóż ja nie jestem w stanie go wychować choć sporo się już przynue zmienił na lepsze.Ludzie są w szoku że tak go zmieniłam.Sporo osób uważa że na mnie on nie zasługuje.Což jesteśmy dwa różne światy.

Jego nie ale dziecko już tak. Brak przekleństw przy dziecku to jeszcze nie jest wychowanie. Miej litość na dziećmi własnymi i skończ przygodę z kafeteria. 

Gość Sylwia
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Jego nie ale dziecko już tak. Brak przekleństw przy dziecku to jeszcze nie jest wychowanie. Miej litość na dziećmi własnymi i skończ przygodę z kafeteria. 

Podałam ci tylko przykład Twojego złego wychowania biorąc pod uwagę twoje patologiczne słownictwo.Nie toleruję ludzi którzy posługują się tak prosta kim,chamowatym i w ulgarnym językiem.Mógłbyś się od moich dzieci uczyć jak należy się odzywać zresztą domyślam się ze nie tylko tego mógłbyś się od nich uczyć.Ja swoje dzieci wychowałam bardzo dobrze.Druga sprawa nikt mi nie będzie mówił co mam robić Internet jest mój i ja za niego płacę to raz a dwa nie myśl sobie ze stąd zniknie tylko po to żebyś mógł mnue tu pomawiać niszczyc i fałszowac fakty.Ktoś musi mieć tu nad wami kontrolę!Nie będę pozwalała na pomawianie mnie albo moich dzieci.Prawda jaką jest każdy widzi.

Gość Sylwia s

Sporo pracy  i wysiłku włożyłam w ich wychowanie i edukację i nie  pozwolę tego zniszczyc prostakom Twojego poķroju..czy pokroju sasiadek!