Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleToJa

Na słowa "kocham cię" facet odpowiada "ja ciebie bardziej" coś mi tu nie halo, czy słusznie?

Polecane posty

Gość AleToJa

Mówię mu że go kocham a on zamiast zwykłego "ja ciebie też" to on powiedział że "ja ciebie bardziej" jakoś mało wiarygodnie mi to brzmi. I jakoś tak infantylnie. Mam rację czy nie? Jak myślicie?

Gość Gość

Może widzi, że ta jego miłość jakaś taka wybrakowana. 

Gość gość

Ahaś

Gość Gość

Po prostu romantyczne w chúj. Jak dwa gimbusy w świetle księżyca.

Gość Jadziawq

Może to makler giełdowy, oni zawsze podbijają stawki hehehe ja jestem piękna, a on na to - nie bo ja . Aha hehe to dopiero taka zrównoważona matematyczna Love ehe

4 godziny temu, Gość AleToJa napisał:

Mówię mu że go kocham a on zamiast zwykłego "ja ciebie też" to on powiedział że "ja ciebie bardziej" jakoś mało wiarygodnie mi to brzmi. I jakoś tak infantylnie. Mam rację czy nie? Jak myślicie?

coś ty, ja bym też tak mówił ale oczywiście tego czy to wiarygodne nie mogę ci powiedzieć bo nie wiadomo, albo jest bardzo szczery i tak bardzo cie kocha lub oszukuje i kit ci wciska żebyś go lubiła

Według mnie bardziej to 1wsze ale nie można powiedzieć na 100%

Gość Zpaznokcilakier

Nie łapcie się na słowa. Można peplac różne rzeczy. A później wysluchacie i się na to nabieracie. A jeszcze później jest dramat. 

Gość Gość

A ja jak powiedziałam chłopakowi w czasie stosunku "kocham cię", to on powiedział kategorycznie: "NIE! To ja ciebie kocham" i zaczął przyspieszać...

Gość HAnka

Znałam kiedyś takiego co tak mi odpowiadał...i okazał się z tym swoim  ja bardziej zwykłym kłamcą.Mimo że układało nam się ok stwierdził że nie możemy się dalej spotykać ze względu na różnice społeczne ale to jest już inna sprawa.Po doświadczeniu jakim ten pan mi sprezentował nigdy w życiu nie uwierzę i nie zaufam żadnemu mężczyźnie.Mam lekcje na przyszłość

Gość Agrafka
12 godzin temu, Gość AleToJa napisał:

Jak go długo znasz? I ile macie lat? 

Gość AleToJa
6 godzin temu, Gość Agrafka napisał:

Jak go długo znasz? I ile macie lat? 

Znam go bardzo długo ale lata się nie widzieliśmy, teraz rozkręcamy naszą relację. Mamy po 35 lat