Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Ola

Witam, czy ciągle uczucie głodu jest związane z tabletkami? Dodam że krwawienie z odstawienia normalnie wystąpiło, jestem w trakcie drugiego blistra, przy pierwszym nie było czegoś takiego. Tabletki brane są regularnie, więc ryzyko ciąży jest raczej znikome. 

Gość Kajka

Poczytaj o skutkach ubocznych w ulotce, ale wątpię. Biorę Vibin mini i nie mam takich objawów, czuje się bardzo dobrze. 

Gość Roma

Jak pigułka jest dobrze dobrana, to nie ma opcji, żeby powodowała zwiększone łaknienie. Ja np. biorę orlifique i nie przytyłam nic.

Gość Ina

A to nie są te, które przepisywane są przy cukrzycy? Dobrze kojarzę?

Gość kasiula

przy dobrze dobranej anty nie ma czegoś takiego jak tycie w zrost apetytu, po prostu antykoncepcja musi być dobrze dobrana i tyle 🙂 ja przy vines, nie mam napadów głodu 

Gość Helenka

ja miałam straszne skutki uboczne po pigułkach i teraz po ciąży do nich nie wróciłam, najgorsze było niskie libido ;( dzisiaj mam kapturek naszyjkowy caya i jestem wolna od nieprzyjemnych skutków tej chemii

Gość apolonia

dziewczyny na jakiej podstawie dobierają tabletki czy w ogóle metody? Nie ukrywam,że chce zacząć uprawiać seks z chłopakiem mam 18 lat, zastanawiam się od czego zacząć rozmowę u ginekologa 

Gość mocarka

dokąłdnie tak jak pisze hanka, badania sa mega istotne 🙂  ja zanim dostałam  vines to ginka przeprowadziła ze mną wywiad a teraz przy sotosowaniu tych tabletek regularnie się badam