Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klmastwomakrotkienogi

Kłamstwo Fałszywy facet w małżeństwie komu wierzyć

Polecane posty

Gość klmastwomakrotkienogi

Witam mam męża który ma dużą rodzinę dzieci już dorosłe,i mają też już swoje rodziny . Teraz mam dylemat bo dowiaduje się od jego dzieci z pierwszego małżeństwa rzeczy o ich ojcu o których ja nie wiem, i to są sprawy poważne takie zarzucenia jak zdrady żony byłej nieżyjącej już,znęcanie psychiczne,zaniedbanie dzieci, narobienie długów, o to oczerniają jego dzieci, na dodatek mój mąż mówi że to kłamstwa, tak samo jak mówil że pochodzi z rodziny gdzie bo bili,wykorzystywali fiycznie.A jego dzieci mówią że to bajki są,że rodziców miał dobrych.Nie wiem komu teraz wierzyć, bo najgorsze jest to że jego zdania nikt nie potwierdza.A dzieci wszystkie mówią to samo że był zły.W sądzie sprawe o majtek przegrał, bo dzieci powiedzilei niby prawdę jaki był i nic nie dostał.tYM BARDZIEJ MĄŻ nie ma z nikim w rodziny dobrej relacji. Komu wierzyć> ? jak myślicie czy dzieci chcieliby zaszkodzić związku i to tylko kłamstwa.?

Gość Gość

Z dobrym mężem żona się nie rozwodzi a tym bardziej jak są dzieci. Musiał być kanalia że go żona zostawiła a dzieci nienawidzą 

Gość kłamstwo
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie rozwiodla się, ona zmarła była chora. Co myślicie o tym że mąż ma taką zła opinie 

Gość Gość

Myślimy ze dzieci nie kłamią!