Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OloLissa

Kobiety tez wala baki, 24h / 7 dni w tygodniu...

Polecane posty

Gość OloLissa

Nie zaprzeczajcie ! Tak jest ! Delikatne i piekne ale wala z armaty rowno.  A jak facet walnie baka to jest: ale z Ciebie swinia ! A potem taka delikwentka walnie 3-6 do materaca w 5s a jak glosnego walnie to chichotka sobie. Nie swinia ?

Gość Onn
2 minuty temu, Gość OloLissa napisał:

a jak glosnego walnie to chichotka sobie. Nie swinia ?

Świnia 😂

Gość ciekawski

To ty pisałeś, że ci żona wchodzi do łazienki jak się golisz i wali kópę?  

Gość ciekawski

A myje już d. przed seksem, czy jeszcze nie nauczyłeś? 

Gość OloLissa
5 minut temu, Gość ciekawski napisał:

To ty pisałeś, że ci żona wchodzi do łazienki jak się golisz i wali kópę?  

Nie, nie ja, jeszcze takiej akcji nie mialem. Ja nie mam zony. Ja mam wieczna dziewczyne ale wali baki jak kazda inna. Jeszcze kiedys dusila w sobie jak co dopiero zaczelismy chodzic ze soba ale teraz po kilku latach to nic jej nie krepuje. Ale jak ja puszcze to swnia od razu.

Gość OloLissa
2 minuty temu, Gość ciekawski napisał:

A myje już d. przed seksem, czy jeszcze nie nauczyłeś? 

Dobrze to organizuje, parzymy sie zaraz po tym jak wezniemy prysznic i ladnie pachniemy.

Gość OloLissa

Dopóki się nie ...zimy. 

Gość OloLissa

Dopóki się nie s p i e r d z i m y . 

Gość OloLissa
6 minut temu, Gość OloLissa napisał:

Dopóki się nie s p i e r d z i m y . 

Hahhaha dobra proba podszycia sie podemnie. Myslisz ze ja sie boje przyznac ze pierdze hahahha, jakby tak bylo to bym tematu nie zalozyl. Chodzi o to ze dziewczyna wala tak samo jak faceci wiec czemu tylko my jestesmy nazwani swiniami a kobietka to kwiat delikatny co tak przypadkiem. 

Gość do oblecha

Idź już śmierdzieć gdzie indziej.  

Gość Kasia

Ja lubie sobie pierdziuszkac. Najbardziej lubie cichacze bo tak slodko wtedy pachnie, nie wiem jak mozna tego nie lubiec. Czasami pod kolderka sobie puszcze pare i potem hmmm miodzio. 

Jak facet mnie kocha to kocha mnie cala, nawet moje baczusie. Kobiety puszczaja z gracja jak damy a faceci to jak swinie !

Gość OloLissa
Przed chwilą, Gość do oblecha napisał:

Idź już śmierdzieć gdzie indziej.  

No wlasnie o to chodzi ze kobieta sie nie przyzna ze wali z armaty. Potrafisz wogole czytac?

Gość gość

Dziwię się, że jakaś w ogóle chce z tobą być. Jesteś odrażający z tymi tematami. Na miejscu tej twojej poplułabym cię i spakowała ci walizki, a ona spokojnie znosi jak piszesz o niej takie rzeczy. Musi być strasznie zdesperowana i nie mieć poczucia własnej wartości. 

Gość OloLissa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dziwię się, że jakaś w ogóle chce z tobą być. Jesteś odrażający z tymi tematami. Na miejscu tej twojej poplułabym cię i spakowała ci walizki, a ona spokojnie znosi jak piszesz o niej takie rzeczy. Musi być strasznie zdesperowana i nie mieć poczucia własnej wartości. 

Myslisz ze jestem jakis niepoczytalny zeby powiedziec to ze takie tematy zakladam mojemu kwiatowi? Ha ! Musialbym byc nienormalny. Nienormalnoscia jest ucieczka od takich tematow. CZy to nie istnieje? Istnieje to czemu mam o tym nie pisac. Hhahaha. 

Gość hahaha
4 minuty temu, Gość OloLissa napisał:

No wlasnie o to chodzi ze kobieta sie nie przyzna ze wali z armaty. Potrafisz wogole czytac?

ale wy jesteście dziwni. Przecież to jest czysta fizjologia . Niektóre bombią jak nic a niektóre delikatniej:)

Gość xxx
2 minuty temu, Gość hahaha napisał:

ale wy jesteście dziwni. Przecież to jest czysta fizjologia . Niektóre bombią jak nic a niektóre delikatniej:)

Zgadzam sie. Nie ma sie nad czym zastanawiac, to jest natura. Z natura nie wygrasz. Cialo reguluje sie w taki sposob. To jest normalne, nic nadzwyczajnego. Jak oddychanie i wogole.

Gość Grzegorz

Ja jak chce puknac to wychodze na pole, staram sie nie smrodzic partnerce pod nosem. Jak juz naprawde nie moge to ide do lazienki ale potem pryskam zapachem albo otwieram okno. 

Gość gość

Ludzie którzy tak lubią omawiać kupę, bąki, odrażające form seksu, inicjują takie rozmowy, lubują się w nich, są chorzy na autyzm.  

Gość homigoto
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ludzie którzy tak lubią omawiać kupę, bąki, odrażające form seksu, inicjują takie rozmowy, lubują się w nich, są chorzy na autyzm.  

Zadnd forma seksu nie jest odrazajaca. To jest czesc czlowieczenstwa. Autyzm nie jest choroba tylko kolejnym stopniem ewolucji.

Gość każdy bonczy

A co już sobie nie może babka puścić bąkala bez robienia sensacji?

Gość uważny

Każdy jej bonk jak i grubsze sprawy będą odnotowane na kafeterii, bo taka jest dola żony zyeba 😄