Kxkedits 0 Napisano Sierpień 8, 2019 Witam, mam 19 lat. Ostatnio doszło do dość niezręcznej sytuacji. Dwa dni temu byłam z moim chłopakiem nad wodą, zapomniałam stroju, więc opalałam się w samej bieliźnie , on był w samych bokserkach. Żadne z nas nie wchodziło do wody, leżeliśmy daleko od niej koło lasu. Gdy on usiadł, ja przysiadłam mu na kolanach, siedzieliśmy tak dłuższa chwile, dopóki on nie powiedział, że musi iść do toalety. Gdy wstałam a on poszedł poczułam wilgoć, zauważyłam duża plamę na majtkach - nasienie.Nie mogła być od mojego sluzu, bo gdy on wrócił i szedł do wody widziałam plamę na jego spodenkach (poszedł od razu do wody żebym pewnie się nie zorientowała). No i teraz moje pytanie. Czy mogę być w ciąży? Są to moje dni płodne, plama była naprawdę duża i mokra, miałam na sobie cienkie majtki, on cienkie bokserki. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, nie mogę zostać matką. Proszę o pomoc i wyrozumiałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 8, 2019 Bardzo małe prawdopodobieństwo wręcz znikome, że w ten sposób miałabyś zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kxkedits 0 Napisano Sierpień 8, 2019 23 minuty temu, Gość Gość napisał: Bardzo małe prawdopodobieństwo wręcz znikome, że w ten sposób miałabyś zajść w ciążę. Nawet jeśli sperma miała jakiś kontakt z pochwą? W końcu majtki przemokły a ja miałam dni płodne, więc na pewno śluz byłby w stanie przetransportować plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 8, 2019 Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest norma hormonów progesteron, prolaktyna i estragon, mam problemy z zajsciem w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinajarosz135 0 Napisano Sierpień 8, 2019 Ryzyko zajścia w takiej sytuacji jest znikome. Nie masz czym się martwić. Jeśli jednak to po jakimś czasie polecam zrobić test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach