Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Widziałem dziś dwóch kolesi 170 i 165 obydwaj mieli kobiety 8, 9 na 10

Polecane posty

Gość gosc

A później kolesia ponad 180 i baba  4/10 gruba okragla kulka. To dowód na to ze brzydkie leca na wzrost a piękne na inne cechy

Gość Gość

Jeżeli jeden i drugi był bogaty, to baby patrzyły raczej na kasę a nie na ich wzrost,  po prostu jednej trafił się niski a drugiej wysoki.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli jeden i drugi był bogaty, to baby patrzyły raczej na kasę a nie na ich wzrost,  po prostu jednej trafił się niski a drugiej wysoki.

Nie wiem czy bigaci obiektywnie przystojni i ten trzeci też. Raczej po 20 pare lat więc wątpię w ich bogactwo. I takich par widze setki

Gość Gość
36 minut temu, Gość gosc napisał:

A później kolesia ponad 180 i baba  4/10 gruba okragla kulka. To dowód na to ze brzydkie leca na wzrost a piękne na inne cechy

Dowód anegdotyczny niewystarczający do sformułowania tak jednoznacznych wniosków. Potrzeba wieksza próba.

42 minuty temu, Gość gosc napisał:

Hehehe, a może dla tego 180cm ta gruba, okrągła kulka była właśnie 10/10?

Nie masz argumentu. Ty nawet takiej okrągłej kulki nie masz hehe

Gość gość
1 minutę temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

10/10 

Gość dsjnkdkjsd

wierze że tak było bo bardzo niski facet ma ogromne kompleksy i taki musi mieć kobietę 10 na 10 (inni faceci bez kompelków nie używają takich sformuowń).

Taki niski z ogromnymi kompleksami będzie grzebał i szukał aż znajdzie reprezentacyjną, a potem każe jej dodatkowo podkreślać atuty. pewnie były zrobione i na szpilkach.

inni faceci (bez komplesów) szukają kobiety tylko dla siebie a nie dla ludzi na ulicy.

Gość gosc
41 minut temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Mam.0/10 kobieta o twarzy aniola, boskie cialo, wykształcona, inteligentna 🙂

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mam.0/10 kobieta o twarzy aniola, boskie cialo, wykształcona, inteligentna 🙂

10/10 hehe literówka

Gość gosc
Przed chwilą, Zakopiańczyk albo i napisał:

Hehehe. Żem się zdziwił jak żem czytał. Hehehe. 

Cóż opisałem tylko swoje obserwacje, dużo kobiet pluje na niskich facetów, ii wielu takich facetów ma kompleksy, a ja chciałem podać przyklady że też sie podobaja

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Cóż opisałem tylko swoje obserwacje, dużo kobiet pluje na niskich facetów, ii wielu takich facetów ma kompleksy, a ja chciałem podać przyklady że też sie podobaja

To że im się nie podobają to nie oznacza jeszcze że na nich plują. 

9 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja jestem wysoki i też mam kompleksy:-/ każdy jakieś ma. Trza wiedzieć w czy się jest dobrym i być świadomym swojej wartości. Tak słyszałem...

Gość Kiss

Wam naprawdę się wydaje, że ludzie nie chudną i nie tyją oraz nie brzydną ani nie ładnieją, nie zaczynają dbać o siebie jak są w związku? Te wszystkie zmiany dotyczą tylko singli?😂

Gość juhihijlojjl

nie znam żadnej co pluje na niskich, ale to że mają gigantyczne kompleksy to prawda. Mają je sami z siebie, bo wiedzą że są niscy. kobietom to wisi. 

To że mają ładne kobiety to nie dowód że się "podobają" może bardzo długo szukali, znaleźli i jeszcze kazaali im się podrasować... i wytapetowac.  

moze i każdy jakieś komplesy ma, ale z tego co widać niscy mają spore.  jeden taki z mojej rodziny znalazł bardzo ładną ewidentnie szukał tylko po wyglądzie. Teraz ma depresję i chyba żałuje bo już ona tak nie wygląda a z charakteru wogóle do niego niepasuje. A inny bardzo przystojny znalazł brzydką ale dopasowaną do niego.     Jak facet niema kompleksów to szuka dla siebie a nie na pokaz. 

Więc ładna laska obok o niczym się świadczy. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość juhihijlojjl napisał:

nie znam żadnej co pluje na niskich, ale to że mają gigantyczne kompleksy to prawda. Mają je sami z siebie, bo wiedzą że są niscy. kobietom to wisi. 

To że mają ładne kobiety to nie dowód że się "podobają" może bardzo długo szukali, znaleźli i jeszcze kazaali im się podrasować... i wytapetowac.  

moze i każdy jakieś komplesy ma, ale z tego co widać niscy mają spore.  jeden taki z mojej rodziny znalazł bardzo ładną ewidentnie szukał tylko po wyglądzie. Teraz ma depresję i chyba żałuje bo już ona tak nie wygląda a z charakteru wogóle do niego niepasuje. A inny bardzo przystojny znalazł brzydką ale dopasowaną do niego.     Jak facet niema kompleksów to szuka dla siebie a nie na pokaz. 

Więc ładna laska obok o niczym się świadczy. 

To właśnie twoje postrzeganie jest wypaczone że ma kkompleksy bo niski, ponieważ podświadomie ujmujesz niskim. Ludzie praktycznie wszyscy maja jakieś kompelsky czy to na tle wygladu, zarobki, charakteru, i to że ten twoj kuzyn ma kompleksy to wcale noe wina wzrostu. Może byc niski bez kompleksów i odwrotnie. Ogarnij się. 

Gość juhihijlojjl

Masz całkowitą rację -  to że ten kuzyn ma kompleksy to nie jest wina jego wzrostu. ja nie ujmuje niskim, mam to gdzieś, to autor tematu stwierdza - "że nawet niscy mogą się podobać"

bo niby mają kobiety 10, na 10. więc mówie jak jest----  by miec kobiete 10 na10 nie trzeba się wcale podobać ogółowi.

Moje zdanie co do kompleksów nie tyczy się niskich a wszystkich - jak masz kompleksy szukasz kogoś na pokaz, jak nie masz to szukasz kogoś kto najlepiej do ciebie pasuje nawet jakby się nikomu nie podobała.

autor ma kompleksy bo jest niski, a kto inny z innego powodu i wtedy taki ktoś musi mieć 10 na 10.

Gość juhihijlojjl

jeszcze autor zakłada że piękne poleciały na "inne cechy" a może odwrotnie to ci niscy szukali i szukali  do skutku i tylko musieli być z pięknymi.