Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna baba

Dlaczego Wieczorna mnie tutaj tak przesladuje ?

Polecane posty

Gość psychiczna baba

Podobno to samo robila z Nimfa.Dlaczego ? 

Gość Gosc

Wez juz nie zakładaj tych samych tematow. Z ich ilosci wyjdzie, ze to ty tą jakąs wieczorną przesladujesz.

Gość psychiczna baba
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Wez juz nie zakładaj tych samych tematow. Z ich ilosci wyjdzie, ze to ty tą jakąs wieczorną przesladujesz.

Jest mala roznica pomiedzy zakladaniem tematow o jakiejs osobie a stalkowaniem jej.

Gość Lol
1 minutę temu, Gość psychiczna baba napisał:

Jest mala roznica pomiedzy zakladaniem tematow o jakiejs osobie a stalkowaniem jej.

To jest to samo XD

Gość Gosc

Zaczynasz to robić. Codziennie. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Zaczynasz to robić. Codziennie. 

Nie odwracaj kota ogonem,bo ci nie wyjdzie.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Nie odwracaj kota ogonem,bo ci nie wyjdzie.

Serio masz urojenia. Jezdziesz po wieczornej, ze stalkuje nimfetke, ale homeopata ktory jej grozi juz ci nie przeszkadza. Jego tematy widzialam, tak jak twoje, natomiast wieczornej nie widze. I to nie jest zadna jej obrona. Masz z nią na pienku i wykorzystujesz do tego inne ofiary. 

Gość gosc

Myślę że ta niby ofiara wieczornej to sylwia, to schizofreniczka. Jestem tu często i przesladowania nie widzę. To wszystko w twojej głowie

Gość gosc

Sama się podsumowalas swoją nazwą Hahahaaaa

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Myślę że ta niby ofiara wieczornej to sylwia, to schizofreniczka. Jestem tu często i przesladowania nie widzę. To wszystko w twojej głowie

Wlasnie, chodzi o to ze nie widac tych przesladowan tylko tematy tej osoby, ktora ciągle je zaklada i nie rozumie, ze to ona staje sie stalkerką.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wlasnie, chodzi o to ze nie widac tych przesladowan tylko tematy tej osoby, ktora ciągle je zaklada i nie rozumie, ze to ona staje sie stalkerką.

To ktos kto ma schizofrenie pewnie ma jakieś obrazy w, glowie jakieś obrazy z kafeteria, no coz, nie reagujmy na.to bo sie.jeszcze jej pogorszy

Gość gość

Idz do psychiatry potrzebujesz leków i wieczorna zniknie 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Serio masz urojenia. Jezdziesz po wieczornej, ze stalkuje nimfetke, ale homeopata ktory jej grozi juz ci nie przeszkadza. Jego tematy widzialam, tak jak twoje, natomiast wieczornej nie widze. I to nie jest zadna jej obrona. Masz z nią na pienku i wykorzystujesz do tego inne ofiary. 

Dlaczego nazywasz to wykorzystywaniem ? Ja po prostu stwierdzam fakty.Poza tym jakbys nie wiedziala Wieczorna udziela sie z goscia.Mozna ja poznac tylko po stylu pisania.A o tym,ze ona podzegala Nimfe do samobojstwa jak miala depresje to juz nie wiesz ? Nastepnym razem sie doinformuj.

Gość gosc
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Ooo Wieczorna przylazla i juz sie broni z goscia haha :D

Gość gość

znowu masz urojenia, nie jestem wieczorna a pisze z obserwacji. Masz.coś z głową a wieczorna to wytwór źle funkcjonujacego mózgu, leki, leki, leki i będzie dobrze

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Dlaczego nazywasz to wykorzystywaniem ? Ja po prostu stwierdzam fakty.Poza tym jakbys nie wiedziala Wieczorna udziela sie z goscia.Mozna ja poznac tylko po stylu pisania.A o tym,ze ona podzegala Nimfe do samobojstwa jak miala depresje to juz nie wiesz ? Nastepnym razem sie doinformuj.

I własnie to moze swiadczyc o twoich urojeniach. Ty rozpoznajesz po gosciu? Ciagle zakladasz te tematy. Dlaczego nie piszesz nic na homeopate, ktory jej jawnie grozi? To ci nie przeszkadza? 

Gość gosc

I własnie to moze swiadczyc o twoich urojeniach. Ty rozpoznajesz po gosciu? Ciagle zakladasz te tematy. Dlaczego nie piszesz nic na homeopate, ktory jej jawnie grozi? To ci nie przeszkadza? 

Równie dobrze 100 gosci mmoże po niej jecha a ona stwierdzi że to wieczorna. Mialem kiedyś epizod z psychicznym kryzysem i wiem co to oznacza, mózg potrafi płakać figle

Gość gosc

Te wpisy powyzej to sa wlasnie Wieczornej :D Znowu probuje manipulowac ale jej nie wychodzi :D Ludzie nie lykajcie wszystkiego co ona tu wypisuje :)

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ooo Wieczorna przylazla i juz sie broni z goscia haha 😄

Widzisz, ona tak dobrze rozpoznaje po nicku gosc i stylu pisania. Kazdego podejrzewa o bycie wieczorna, ty tez nia jestes.

Gość gosc

Widzisz, ona tak dobrze rozpoznaje po nicku gosc i stylu pisania. Kazdego podejrzewa o bycie wieczorna, ty tez nia jestes.

I ty tez. Jest ona jedna i 1000 wieczornych

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Te wpisy powyzej to sa wlasnie Wieczornej :D Znowu probuje manipulowac ale jej nie wychodzi 😄 Ludzie nie lykajcie wszystkiego co ona tu wypisuje 🙂

Czy ty nie rozumiesz, ze my nie jestesmy wieczorna? Twoja psychoza sie pogłebia. Moze i wieczorna kiedys wsm cos zrobila, ale na dzien dzisiejszy to ty ja stalkujesz.

Gość gosc

Jak już to wieczorny bo jestem mężczyzną i sobie wypraszam. Dziękuję za uwagę

Gość gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Równie dobrze 100 gosci mmoże po niej jecha a ona stwierdzi że to wieczorna. Mialem kiedyś epizod z psychicznym kryzysem i wiem co to oznacza, mózg potrafi płakać figle

Tutaj Wieczorna podaje sie za faceta :D Zalosna jestes.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tutaj Wieczorna podaje sie za faceta 😄 Zalosna jestes.

Pokazac ci wacka?

Gość Wieczorna ®

No no brawo kiełbasa. Twoja schizofrenia paranoidalna postępuje szybko. To zabawne gdy bura sùka jedna z drugą nakrecaja gownoburze by móc później się podniecać że są stalkowane choć nawet nie wiedząc co to naprawdę znaczy. Gdzie jeszcze mnie widzisz wiesniaro?

Gość kielbasiana obsesja
11 minut temu, Gość Wieczorna ® napisał:

No no brawo kiełbasa. Twoja schizofrenia paranoidalna postępuje szybko. To zabawne gdy bura sùka jedna z drugą nakrecaja gownoburze by móc później się podniecać że są stalkowane choć nawet nie wiedząc co to naprawdę znaczy. Gdzie jeszcze mnie widzisz wiesniaro?

A ta sobie wkreca,ze wszedzie jest atakowana przez Kielbase ;) Twoje zdrowie psychiczne tez nie jest w najlepszym stanie :)

Dobranoc.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość kielbasiana obsesja napisał:

A ta sobie wkreca,ze wszedzie jest atakowana przez Kielbase 😉 Twoje zdrowie psychiczne tez nie jest w najlepszym stanie 🙂

Dobranoc.

Wszędzie nie prostaczko . Tutaj w tym temacie. Do ducha świętego idź się pomódl pseudbogobojna wsiuro. 

Gość Gosc
31 minut temu, Gość gosc napisał:

Tutaj Wieczorna podaje sie za faceta 😄 Zalosna jestes.

Tylko pokazujesz jak wysoki jest poziom twojej obsesji. 

Gość hahaha

Skoncz wreszcie bezmozga brzydka pokrako :D

Gość Gosc

Tematy o wieczornej zakłada kiełbasa. Nie mam już wątpliwości.