Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zauważyłam że facetów trzeba chyba cały czas olewać lub trzymać na dystans

Polecane posty

Gość Gosc

A okazywać zainteresowanie rzadko... Dlaczego tak uznałam? Poznałam już trochę facetów i praktycznie zawsze kiedy za szybko pokazałam im zainteresowanie to oni szybko je tracili, pomimo  nie narzucałam się im. Natomiast kiedy nie interesowałam się jakimś facetem i miałam go gdzieś to jemu znaczynalo prędzej czy później zależeć bardzo. Chore to ale tak jest. Faceci chyba lubią jak się ich olewa

Gość .....

Dokładnie tak jest. A jak juz złapią tego kroliczka i się z kobietą przespią, to szukają następnej ofiary. I tak wkoło...

Gość geniusz

dokladnie, polacy wszedzie sa atakowani i nienawidzeni, a szczegulnie w polsce, znacie jakihs wielkis polakuw ktorzy by tu osiagneli sukces? bo ja nie, krzysztof kolum gdy chcial odkryc ameryke to kazdy sie z niego smial, wiec wyjechal za granice, tam od razu dali mu statek i pojechal do ameryki zeby ja odkryc, tomasz edison gdy chcial zrobic zaruwke to byl znienawidzony i tez musial wyjechac do ameryki bo w polsce go drwili i wysmieli, a tam od razu zrobil sukces, masa polakuw pracuje dla zagranicy i tam sa doceniani, te wyzej to tylko przyklady

Gość Ona

Czyli co, całe życie mamy być zimnymi su.kami??

Gość Z doświadczenia

Z kobietami jest tak samo. Zaprosisz na randkę i będziesz miły, ucieknie. Olejesz ją sama będzie ciebie zgadywać

Gość .....

Nie wiem, ja sobie facetów odpuściłam całkowicie. To nie moja bajka, wolę inwestować w swój rozwój. Facet nie jest wart żadnych poświęceń.

Gość Not.ur.businnes

Mam to samo z moim. Kiedy ja jestem dla niego w 100%dobra on tego nie docenia, z kolei jak sie do niego nie odzywam i olewam go, to okazuje się bardziej czuły. Dramat😣

Gość Hahah
19 minut temu, Gość geniusz napisał:

dokladnie, polacy wszedzie sa atakowani i nienawidzeni, a szczegulnie w polsce, znacie jakihs wielkis polakuw ktorzy by tu osiagneli sukces? bo ja nie, krzysztof kolum gdy chcial odkryc ameryke to kazdy sie z niego smial, wiec wyjechal za granice, tam od razu dali mu statek i pojechal do ameryki zeby ja odkryc, tomasz edison gdy chcial zrobic zaruwke to byl znienawidzony i tez musial wyjechac do ameryki bo w polsce go drwili i wysmieli, a tam od razu zrobil sukces, masa polakuw pracuje dla zagranicy i tam sa doceniani, te wyzej to tylko przyklady

I czym Ty w ogole mowisz😅😅😅😅 Edison urodzil sie w Ameryce, nigdzie nie musial wyjezdzac😅😅😅Kolumb, dali mu statek w Hiszpanii, chlopie czy Ty kiedykolwiek czytales cos o czym piszesz?😅😅😅😅😅😅😅Jesli juz to podaj chociaz przykkady Polakow, ktorych troche jest, a nie Edisona hahah

35 minut temu, Gość Gosc napisał:

Faceci chyba lubią jak się ich olewa

Nie tyle 'lubią', ale uruchamiają się instynkty. By 'przetrwać', trzeba być najlepszym, by takim być, trzeba mieć wszystko, co najlepsze, a kobieta zdystansowana do faceta jest dobierana jako taka, która ma wartości i mierzy wyżej. Zatem zdobywając ją, facet dostaje informację o własnej wartości oraz satysfakcję, że posiadł coś cennego i jest 'lepszy'. Jakkolwiek, niekoniecznie zaangażowanie w taką relację będzie stałe - to już kwestia podświadomego odnalezienia odpowiednich znaczników w kobiecie, warunkujących stan faktycznego zauroczenia i zakochania oraz uruchomienia kolejnych instynktów umożliwiających wytworzenie się silniejszych więzi. Jeśli to nie nastąpi, kobieta jest właśnie jedynie 'zaliczana' i porzucana. Dlatego nie warto zgrywać niedostępnej, ponieważ rezultatem może być jedynie chwilowe pozyskanie atencji i narażenie się na wykorzystanie. Lepiej jest odwzajemniać zainteresowanie na równi, proporcjonalnie, by mieć możliwość weryfikacji faktycznych uczuć i zamiarów adoratora.

Gość Hmm.

Nie bez powodu powstala ksiazka "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"100%prawdy. Mila, dobra kobieta odpada, on musi wiecznie zdobywac inaczej sie nudzi, trzeba faceta czasem odpychac by chcial byc blisko. Odpychaniem umiejetnym sie przyciqga, oni musza czuc niepewny grunt z kobieta, wtedy sa podnieceni, mysla, ze poluja....

Gość Gosc
7 minut temu, Gość ..... napisał:

Nie wiem, ja sobie facetów odpuściłam całkowicie. To nie moja bajka, wolę inwestować w swój rozwój. Facet nie jest wart żadnych poświęceń.

Doklaaadnie. Ilez można bawić się w kotka.i.myszkę? Uciekać im, ważyć każde słowo byleby nie okazac zbytnio zainteresowania?.ciągle udawać, grac, pokazywac dystans, zero spontanu tylko uważać na każdy swój krok i myśleć ,,co on pomysli?". To ma być związek? Idzie się umeczyc. Pie...le to, coraz bardziej nienawidzę facetów i już ich nie szanuje jak widze co wyprawiaja, chce być sama i chce się juz tylko bawić! Nie warto tworzyć stalych związków. 

Gość gość

Tak właśnie jest, ale my kobiety robimy to samo 😉

Ja jestem teraz już na etapie małżeństwa i dzieci i powiem ci, cały czas tak jest, ale oczywiście w mniejszym już stopniu. Gdybym cały czas słodziła mężowi i skakała wokół niego to wiem, że jemu by się przestało chcieć starać 😛 A tak to przynosi mi kwiaty bez okazji, od czasu do czasu jakie miłe niespodzianki 🙂 Najważniejsze żeby nie przesadzać z uczuciami, dać trochę dystansu.

Gość gosc
30 minut temu, Gość Ona napisał:

Czyli co, całe życie mamy być zimnymi su.kami??

Wychodzi na to ze chyba tak. Tzn. niby miłymi ale ciągle im uciekajacymi- oni takie uwielbiają 

Gość gosc
9 minut temu, Gość Hahah napisał:

I czym Ty w ogole mowisz😅😅😅😅 Edison urodzil sie w Ameryce, nigdzie nie musial wyjezdzac😅😅😅Kolumb, dali mu statek w Hiszpanii, chlopie czy Ty kiedykolwiek czytales cos o czym piszesz?😅😅😅😅😅😅😅Jesli juz to podaj chociaz przykkady Polakow, ktorych troche jest, a nie Edisona hahah

W końcu Tomasz i Krzysztof więc polacy xD 

Gość gosc

Ja właśnie pokazałam zainteresowanie facetowi choć to on pierwszy mnie podrywał ale powiedzmy że dałam tzw zielone światło i... Przestał się odzywać. Pomimo ze chyba  mu się spodobalam. Masakra od teraz będe traktować facetów z dystansem tzn będę miła ale na dystans 

Gość Z doświadczenia

Z kobietami jest tak samo. Zaprosisz na randkę i będziesz miły, ucieknie. Olejesz ją sama będzie ciebie zgadywać

DLACZEGO SIE DO TEGO NIE ODNIESIECIE

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Z doświadczenia napisał:

DLACZEGO SIE DO TEGO NIE ODNIESIECIE

Kiedyś bym pewnie zagadała a teraz tak nie robię. Tzn jak facet mnie olewa ja robię tak samo

Gość pravda o kobietach

To kobietom nie można okazywać zainteresowania, bo od razu odrzucają.

Gość gosc

Choć kiedyś przyznam że zagadywalam pytałam co się stało ale już tak nie robię a wiesz dlaczego? Bo już wiem z doświadczenia że to wtedy już jest gwóźdź do trumny znajomości tylko pogorszy sytuację. A poza tym nawet jeśli to koniec znajomości to nie narzucając się wychodzi się jednak z tego wszystkiego z twarzą. Ale wielu ludzi tego nie rozumie. Ja tez tego kiedyś nie rozumiałam 

Gość gosc

a ci faceci później wcześniej czy później zwykle się odzywaja bo pewnie spodziewaja się że będę się dopominala o kontakt a tu psikus 

Gość pravda o kobietach
16 minut temu, Gość Hmm. napisał:

Nie bez powodu powstala ksiazka "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"100%prawdy. Mila, dobra kobieta odpada, on musi wiecznie zdobywac inaczej sie nudzi, trzeba faceta czasem odpychac by chcial byc blisko. Odpychaniem umiejetnym sie przyciqga, oni musza czuc niepewny grunt z kobieta, wtedy sa podnieceni, mysla, ze poluja....

Wcale nie. Nie chcę zołzy, szukam normalnej, miłej kobiety. Ale jak kobietom okazuje się zainteresowanie, to one je tracą.

Gość gość
19 minut temu, Gość Hmm. napisał:

brednie

Gość gosc
2 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Wcale nie. Nie chcę zołzy, szukam normalnej, miłej kobiety. Ale jak kobietom okazuje się zainteresowanie, to one je tracą.

Każdy tak mówi ale to nie pokrywa się z rzeczywistością 

Gość Gość

Nie znam faceta, któremu w sytuacji że zainteresowanie okazuje mu fajna, ładna i miła dziewczyna nie byłby zachwycony. na pewno by jej nie olał. Więc to nie tu jest problem.  

Gość pravda o kobietach
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Każdy tak mówi ale to nie pokrywa się z rzeczywistością 

Pokrywa, jeśli chodzi o normalnych facetów, a nie bad boyów.

Gość Gość

Jak mnie kobieta olewa, to ja olewam ją, proste.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Pokrywa, jeśli chodzi o normalnych facetów, a nie bad boyów.

Dotyczy obu typów.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie znam faceta, któremu w sytuacji że zainteresowanie okazuje mu fajna, ładna i miła dziewczyna nie byłby zachwycony. na pewno by jej nie olał. Więc to nie tu jest problem.  

Na początku może są zadowoleni ale szybko tracą zainteresowanie  bo niestety choć te cechy też sa ważne faceci postrzegają uganianie się za nimi czy nawet okazywanie zainteresowania więcej niż ono sami  jako desperacje

Gość pravda o kobietach
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dotyczy obu typów.

Nie. Nie olewam kobiety, która jest mną zainteresowana.

Za to kobiety olewają mnie, kiedy ja okazuję im zainteresowanie.