Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Od kiedy wasze dzieci przesypiają noce regularnie?

Polecane posty

Gość Gosc

Tzn minimum 8 godzin bez pobudki?

Gość gość

Tak, moja przesypia od ok. 20 do 6. Niestety mój mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy i mała często się budzi o 6 lub nawet 5.40, gdy w łazience zacznie się lać woda. I wtedy daję mleczko, puszczam ją do kojca na zabawę i ok. 9 idzie na drzemkę.

Gość Gość

Starszy ok 4rz, nowszy ma 2 i pół, spi w miare dobrze, czasem przyjdzie w nocy. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak, moja przesypia od ok. 20 do 6. Niestety mój mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy i mała często się budzi o 6 lub nawet 5.40, gdy w łazience zacznie się lać woda. I wtedy daję mleczko, puszczam ją do kojca na zabawę i ok. 9 idzie na drzemkę.

A w jakiem jest wieku?

Gość Izaa
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Starszy ok 4rz, nowszy ma 2 i pół, spi w miare dobrze, czasem przyjdzie w nocy. 

straszne, tak pozno spali cale noce/ jak dawalas rade?

Gość Izaa

Moja corka przesypiala cala noc, od okolo 22 do 7 rano, jak miala 5 miesiecy. potem  okolo roczku zaczela sie troche przebudzac, tak co druga noc / czasem o noc / o 2  w nocy, na kilkanascie minut, trwalo to z miesiac i minelo. i potem znowu super spala. 

Gość Gooosc

Jak skończył 6 mc całe noce 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Izaa napisał:

straszne, tak pozno spali cale noce/ jak dawalas rade?

Przyzwyczailam sie i juz. Nic nie mogłam z tym zrobić. Mój maz miał gorzej, bo wstawał o 4 do pracy, a syn budził nas po kilka razy. Ja mogłam powiedzieć że byłam wyspana

Gość Gość

Mniej więcej po ukończeniu trzeciego roku życia, choć jeden syn ma w tej chwili ponad 4 i zdarza mu się jeszcze kilka razy w tygodniu obudzić i wołać mnie.

Gość Gość

Nasz córka ma 3 lata i dalej czekamy.. 😐

Gość Gość

Jak skończył rok, ok. 14 miesiąca. Śpi od 20 do 7, czasem budzi się w nocy z płaczem, ale jak się nie reaguje, to położy się i dalej śpi

Gość Ggghhy

Po skończonym roku jak odstawil się od piersi. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

A w jakiem jest wieku?

11 miesięcy

Gość Lika

U mnie około 3 miesięcy spały od 6 do 8 godzin np. od 22 do 4,5,6 , wcześniej wybudzalam co 3 godziny żeby nie było za dużo przerw między posiłkami, zima córka jak miała prawie rok już spala minimum 8 godzin , zdarza jej się czasami spać ponad 12 jak jest mocno zmęczona , dużo zależy od pory roku latem wcześniej wstaja bo jasno jest 

Gość Mngg

Starszy jak miał 1,5 roku zaczął przesypiać, ale budził się o 5, 6, bywało że ok. 4.30. Także też ciężko...

Młodszy tuż po skończeniu dwóch lat. Ten odpukać jak zaśnie 20, 21 latem, to potrafi często i po 9 wstać...

Gość Gosc

1 tygodnia od 6 tygodnia, 2 dziecko od 5 tygodnia.

Gość Jelenia

Córka budziła się w nocy na mleko do 3 roku życia, synek odkąd skończył 11 miesięcy przesypia całe noce od 21:00 do 7:00 rano.Ma 2 lata,córka 7 lat.

Gość Gość gość

Po skoñczeniu trzeciego roku życia. Never ever takich powtórek!!!! 

Gość Gosc

Moj syn dopiero jak mial 5 lat, budzil mnie co noc, o malo co nie rozbilam sie samochodem z niewyspania. 

Gość Gość

Córka ma 3lata i 9 miesięcy do tej pory nie przespala całej nocy. 

Gość Gość

Od 6 miesiąca po 10-11 godzin bez przerwy. W tygodniu trzeba ją było zawsze budzić rano do żłobka. Teraz czekam na drugie i mam nadzieję że też będzie taki "egzemplarz", bo przerażają mnie te historie o kilku latach bez jednej przespanej nocy.

Gość Mama
Dnia 9.08.2019 o 12:38, Gość Gość napisał:

Nasz córka ma 3 lata i dalej czekamy.. 😐

Witam w klubie. Od 3 pobudek do 10... gdyby nie kawa to a i tak czasami jestem jak zombi

Gość Mama
Dnia 9.08.2019 o 15:06, Gość Ggghhy napisał:

Po skończonym roku jak odstawil się od piersi. 

Jak odstawilas??

Gość Ja też
Dnia 9.08.2019 o 12:20, Gość Izaa napisał:

Moja corka przesypiala cala noc, od okolo 22 do 7 rano, jak miala 5 miesiecy. potem  okolo roczku zaczela sie troche przebudzac, tak co druga noc / czasem o noc / o 2  w nocy, na kilkanascie minut, trwalo to z miesiac i minelo. i potem znowu super spala. 

U mnie identycznie, zaczęła przesypiać całą noc jak miała 5 miesięcy, a około roczku zaczęła się budzić w nocy...teraz ma 13 miesięcy i jest lepiej, raz prześpi całą noc, innym razem nie. Mam nadzieję, że to budzienie się niedługo minie.

Gość gość

Moja starsza od około 5-6 miesiąca przestala się budzić na karmienia nocne, spala od 20:00 do 5:00-6:00. Młodsza niby spała, ale kilka karmien w nocy nie pozwalalo mi na wypoczynek. Przespala bez karmienia noc jak odstawilam od piersi, miała rok i 3 miesiące.