Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar_CIN

Tyle mam Tobie do powiedzenia

Polecane posty

Gość Mar_CIN

Eamon - F**k It (I Don’t Want You Back)

Gość Gosc

Kiedy masz zły humor piszesz jako Marcin. Boli Cię to wciąż, wyrzucasz z siebie, to się czuję kolego. Piosenka spoko

Gość gosc

Przerażające ale ktoś mi kiedyś tą piosenkę zadedykował. Kochał mnie a ja jego. Nigdy go nie zapomnę.

Gość Prawda

Przeciez to Arystochooj 

Gość Mar_CIN
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Przerażające ale ktoś mi kiedyś tą piosenkę zadedykował. Kochał mnie a ja jego. Nigdy go nie zapomnę.

zdradziłas go pewnie to Ci zadedykował 

Gość Gosc

Gównonie piosenka stęka jakby miał zatwardzenie

Gość Irlan

Dla kogo ta dedykacja?

Gość Gosc

Ja też wolę zapomnieć i na szczęście już zapominam o tobie. 

Gość Rozczarowana

Wiesz kochałam cię ale nie wiedziałam czy ty naprawdę tego chcesz. Nie mówiłeś mi co czujesz.. A ja czuję to samo.Ale  nie chcę twojego powrotu tak to ty skończyłem bo nawet się nie odezwałeś.. A teraz wie że wolę być z nim. Bo mnie kocha i nigdy by mnie tak nie potraktował jak ty. Szanuję i kocha mnie taka jaka jestem a inni nie mają wpływu na jego uczucia. 

Gość Mar_CIN
3 minuty temu, Gość Rozczarowana napisał:

Wiesz kochałam cię ale nie wiedziałam czy ty naprawdę tego chcesz. Nie mówiłeś mi co czujesz.. A ja czuję to samo.Ale  nie chcę twojego powrotu tak to ty skończyłem bo nawet się nie odezwałeś.. A teraz wie że wolę być z nim. Bo mnie kocha i nigdy by mnie tak nie potraktował jak ty. Szanuję i kocha mnie taka jaka jestem a inni nie mają wpływu na jego uczucia. 

jesteś z nim a myslisz o innym ?? szkoda mi tego twojego, na taka oszustkę trafić. Mam nadzieje że chłop sie w porę zorientuje. 

Gość Ona
Przed chwilą, Gość Mar_CIN napisał:

jesteś z nim a myslisz o innym ?? szkoda mi tego twojego, na taka oszustkę trafić. Mam nadzieje że chłop sie w porę zorientuje. 

Ślepy by się zorientował. Naprawdę trzeba być thebilem jeśli nie widzi

Gość Rozczarowana

Już o nim nie myślę bo po co. Było minęło. A to jest tylko wspomnienie

Gość Uczciwa
1 minutę temu, Gość Mar_CIN napisał:

Wie o wszystkim.

Gość Rozczarowana
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Ślepy by się zorientował. Naprawdę trzeba być thebilem jeśli nie widzi

Yhyyy to chyba mało wiesz.. Ale wszystko przed toba

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Rozczarowana napisał:

Yhyyy to chyba mało wiesz.. Ale wszystko przed toba

Ja nic nie wiem. Im mniej wiem tym lepiej śpię 🙂

Gość Gosc

I tak kończy się miłość. Skoro każdy boi się mówić o swoich uczuciach. I udają dla siebie obojętność. Szkoda mogło być BIG love

Gość Gosc

Dzięki Bogu nie było

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dzięki Bogu nie było

Pewnie w twoim przypadku dzięki Bogu hehe

Gość Mar_CIN
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

I tak kończy się miłość. Skoro każdy boi się mówić o swoich uczuciach. I udają dla siebie obojętność. Szkoda mogło być BIG love

ja zaryzykowałem i powiedziałem co czuje, a w zamian zostałem odrzucony, te wasze książkowe podpowiedzi, że lepiej ukrywać uczucia tez nic nie dają, masz racje.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Mar_CIN napisał:

ja zaryzykowałem i powiedziałem co czuje, a w zamian zostałem odrzucony, te wasze książkowe podpowiedzi, że lepiej ukrywać uczucia tez nic nie dają, masz racje.

A później takie niedopowiedzenia i totalna olewka że strony kogoś kogo się pokochalo  chodzą za człowiekiem latami. Wyniszcza od środka. A później zalowanie latami czego się nie zrobiło a mogło.. A czasu się nie cofnie. 

Gość Mar_CIN
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

A później takie niedopowiedzenia i totalna olewka że strony kogoś kogo się pokochalo  chodzą za człowiekiem latami. Wyniszcza od środka. A później zalowanie latami czego się nie zrobiło a mogło.. A czasu się nie cofnie. 

No ja duzo razy próbowałem, w koncu postawiłem się na miejscu tej osoby, bo sam odrzucałem kobiety, które nic dla mnie nie znaczyły  i nawet o nich juz teraz nie myślę i wtedy zrozumialem, że ona nawet o mnie juz nie pamięta, tak jak ja o tamtych dziewczynach. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Mar_CIN napisał:

No ja duzo razy próbowałem, w koncu postawiłem się na miejscu tej osoby, bo sam odrzucałem kobiety, które nic dla mnie nie znaczyły  i nawet o nich juz teraz nie myślę i wtedy zrozumialem, że ona nawet o mnie juz nie pamięta, tak jak ja o tamtych dziewczynach. 

Może ale wcale nie musi tak być. Pamiętaj kobiety w takich sprawach potrafią się nieźle maskować. Ale ego i własna  duma nie pozwala im na ten pierwszy krok w kierunku rozwiklania sutuacji dopiero z czasem gdy nic się nie dzieje pomiędzy wami, kontakt zanika zapominają o tym kimś i nie chcą do tego już wracać. 

Gość gość

Samo powiedzenie , co się czuje nie jest żadnym angażem. Czy spotykaliście się?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Rozczarowana napisał:

Czasami mężczyźni zaprzepaszczają sprawę zwlekając z czynami. Pewnie relacja stała w miejscu, dziewczyna stwierdziła, że nie myślisz o niej na poważnie, wycofała się.

Gość Gość

to Niewiele masz do powiedzenia może zacznij od przeprosin

Gość Mar_CIN

Burdel w temacie się zrobił, zamykam temat, do jutra 

Gość Gosc
54 minuty temu, Gość Mar_CIN napisał:

Burdel w temacie się zrobił, zamykam temat, do jutra 

Może jakieś wnioski wyciagniesz z tego co tutaj piszemy. Bo padają mądre słowa jak to mogło wyglądać z jej strony. Nie oceniam cię. Ale robisz z niej kobietę bez uczuć a może nawet  na to nie zasługuje.Pewnie za nią tęsknisz... Ale to już wiesz tylko ty. 

Gość W temacie

To dobrze bo nie chce cię znać!