Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert36

Czy ambitna kobieta która osiągnęła sukces zawodowy może być kochająca i troskliwą żoną matką ?

Polecane posty

Gość Robert36

Jak myślicie czy taka dobrze zorganizowana singielka na wysokim stanowisku, z własną firmą albo dobrze opłacanym zawodem może być troskliwą żoną ? Czy wyobrażacie sobie ze taka kobieta prasuje mężowi koszule , przygotowuje mu kanapki do pracy, tęskni i martwi się o niego gdy wyjeżdża na delegacje ? No i szaleje za dziećmi ? Jak myślicie ?

Gość gosc

moim zdaniem nie

Gość Gosc

Moim zdaniem moze. Ale to prasowanie koszul i robienie kanapek to jak jiz to czasami (jak bedzie miala czas i ochote), a nie jako norma, bo taka kobieta raczej bedzie szukala partnerstwa w zwiazku. Co do dzieci, to bardzo indywidualna sprawa i w ogole nie zalezy od sukcesu zawidowego.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Robert36 napisał:

Jak myślicie czy taka dobrze zorganizowana singielka na wysokim stanowisku, z własną firmą albo dobrze opłacanym zawodem może być troskliwą żoną ? Czy wyobrażacie sobie ze taka kobieta prasuje mężowi koszule , przygotowuje mu kanapki do pracy, tęskni i martwi się o niego gdy wyjeżdża na delegacje ? No i szaleje za dziećmi ? Jak myślicie ?

A czy dobrze zorganizowany singiel z dobrze opłaconym zawodem będzie troskliwym mężem? 

Czy wyobrażacie sobie ze taki mężczyzna prasuje żonie ubrania , przygotowuje jej kanapki do pracy, tęskni i martwi się o nią gdy wyjeżdża na delegacje ? No i szaleje za dziećmi?

Gość Pixi

Wyobrażam sobie, że szaleje za dziećmi, na dobrą relację z mężem, tęskni za nim. Ale z tymi koszulami i kanapkami to chyba trochę popłynąłeś, nie znam za bardzo kobiet nawet na umiarkowanie odpowiedzialnych stanowiskach, które mają czas i ochotę na takie rzeczy.

Gość Hej
1 godzinę temu, Gość Robert36 napisał:

Zależy od kobiety. Jakie ma priorytety w zyciu. Ja na przyklad zamierzam trochę odpuścić w pracy na rzecz rodziny. Nie da się pracować na pełnych obrotach w pracy i domu. Kobieta musi coś wybrać, albo znaleźć umiar w jednym i drugim. Cos musi ucierpieć, albo będą gorsze wyniki w pracy, albo mniej zadbany dom. 

Wsparcie mężczyzny będzie nieocenione, tylko pytanie czy facet zamierza trochę odpuścić w pracy i zająć sie rodziną?

Tak to widzę 🙂

Gość gość

czy naprawde sądzicie, ze ludzie na stanowiskach i z własnymi firmami wpierdzielaja kanapki w pracy, które w kącie biura odwijaja z papieru śniadaniowego? a nie zamawiaja sobie cateringu? Teraz do wyboru do koloru , łacznie ze zbilansowanymi wyszukanymi dietetycznymi rzeczami  mozna dostać, u mnie do zwykłrj pracy 3 dostawców z ofertą lunchowa przyjeżdża, nie mówiąć o tym , ze często takie osoby załatwiają   po prostu interesy z kontrahentami przy lunchu. A  ten biedaczyna wyskakuje z kanapkami do pracy, jak u biednych, albo u mamusi kiedy chodził  do szkoły podstawowej. a koszule oddaje sie do prasowania  w pralni albo pani zatrudnionej do zajmowania się domem. A może tak ty siebie zapytasz, czy  skoro zona miałaby ciebie utrzymywać biedaku, bo raczej sam nie masz majatku, to nie powinieneś z wdzięcznośći jej robić śniadania i prasować bluzek do pracy?

Gość gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

czy naprawde sądzicie, ze ludzie na stanowiskach i z własnymi firmami wpierdzielaja kanapki w pracy, które w kącie biura odwijaja z papieru śniadaniowego? a nie zamawiaja sobie cateringu?

Co swoja pyszna kanapeczka to swoja, a nie jakieś cateringi...

Gość Robert36
23 minuty temu, Gość gość napisał:

czy naprawde sądzicie, ze ludzie na stanowiskach i z własnymi firmami wpierdzielaja kanapki w pracy, które w kącie biura odwijaja z papieru śniadaniowego? a nie zamawiaja sobie cateringu? Teraz do wyboru do koloru , łacznie ze zbilansowanymi wyszukanymi dietetycznymi rzeczami  mozna dostać, u mnie do zwykłrj pracy 3 dostawców z ofertą lunchowa przyjeżdża, nie mówiąć o tym , ze często takie osoby załatwiają   po prostu interesy z kontrahentami przy lunchu. A  ten biedaczyna wyskakuje z kanapkami do pracy, jak u biednych, albo u mamusi kiedy chodził  do szkoły podstawowej. a koszule oddaje sie do prasowania  w pralni albo pani zatrudnionej do zajmowania się domem. A może tak ty siebie zapytasz, czy  skoro zona miałaby ciebie utrzymywać biedaku, bo raczej sam nie masz majatku, to nie powinieneś z wdzięcznośći jej robić śniadania i prasować bluzek do pracy?

Mógłbym robić jej śniadania i prasować bluzki chodziło mi raczej o gest zatroskania o swojego partnera ze strony kobiety. 

Gość Kiss

Ja jestem kochająca i troskliwą dziewczyną ale nie wyobrażam sobie prasowania facetowi koszul (w życiu nic nie uprasowałam). Mogę robić kanapki do pracy co 2 dzień na przemian z troskliwym mężem.

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Co swoja pyszna kanapeczka to swoja, a nie jakieś cateringi...

jasne chłopie, pracuję od 20 lat i rzygam już kanapkami

Gość gość
6 minut temu, Gość Robert36 napisał:

Mógłbym robić jej śniadania i prasować bluzki chodziło mi raczej o gest zatroskania o swojego partnera ze strony kobiety. 

ty stary durniu faktycznie masz 36 lat, czy udajesz. Nie wiesz, ze zatroskanie można wyrażąć na wiele sposobów? Jesteś upośledzony społecznie, czy jak?

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

jasne chłopie, pracuję od 20 lat i rzygam już kanapkami

Jestem kobietą :)

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jestem kobietą 🙂

co nei zmienia faktu, że nikt normalny nie  jest w stanie jeść kilkadziesiąt lat 5 dni w tygodniu kanapeczek. 

Myślę że może. Zresztą co to za wstyd dla współczesnego chłopa samemu sobie koszulę wyprasowac (czytaj wyleźć z domu w pomietej koszuli) kanapki też chłop sobie sam zrobi:-) czyli kupi drożdżówki w piekarni  😉 wszystko da się pogodzić;-) 

Gość gość
1 minutę temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Myślę że może. Zresztą co to za wstyd dla współczesnego chłopa samemu sobie koszulę wyprasowac (czytaj wyleźć z domu w pomietej koszuli) kanapki też chłop sobie sam zrobi:-) czyli kupi drożdżówki w piekarni  😉 wszystko da się pogodzić;-) 

brawo! jeden  ogarnięty