Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... 3000

Jestem gejem!

Polecane posty

Gość ... 3000

Jestem gejem. Lubie dziewczyny, ale lubie też swoją płeć. Nie akceptuje siebie. Mam 13 lat.

POMOCY

Gość Gość

Porozmawiaj z Kubusiem z tego forum, on był gejem, potem biseksem, potem hetero a teraz jest lesbijką lubiąca grube kobiety. Może coś tobie doradzi?

Gość Ksenia
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Porozmawiaj z Kubusiem z tego forum, on był gejem, potem biseksem, potem hetero a teraz jest lesbijką lubiąca grube kobiety. Może coś tobie doradzi?

A czemu jesteś taka złośliwa? Skup się lepiej na doradzaniu autorowi, a nie jak zwykle na Kubusiu. Nie potrafisz komuś pomóc bez wplątywania trzeciej osoby w temat? Chłopak napisał, że jest gejem. Jemu napisz coś mądrego, zamiast dalej pociskać głupoty o kimś. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Ksenia napisał:

A czemu jesteś taka złośliwa? Skup się lepiej na doradzaniu autorowi, a nie jak zwykle na Kubusiu. Nie potrafisz komuś pomóc bez wplątywania trzeciej osoby w temat? Chłopak napisał, że jest gejem. Jemu napisz coś mądrego, zamiast dalej pociskać głupoty o kimś. 

Przecież dala radę najlepsza z możliwych - porozmawiaj z doświadczona osobą, co po radach teoretyków? Sam się czepiasz.

Gość gość
19 godzin temu, Gość ... 3000 napisał:

Jestem gejem. Lubie dziewczyny, ale lubie też swoją płeć. Nie akceptuje siebie. Mam 13 lat.

POMOCY

Mężczyźni boją się gejów.

Gość spiderman

ja tez jestem gejem