Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkaagkiezalrolina

Jak mam się wytłumaczyć w pracy ?blgam pomóżcie

Polecane posty

Gość Jolkaagkiezalrolina

Wczoraj poszłam do pracy a powinnam zostać z dzieckiem bo mi się córka dwuletnia pochorowała ale widziałam ze jest dużo zwolnień i brakuje nam ludzi wiec podrzuciłam dziecko do kuzynki a później miałam wyrzuty sumienia i ciagle z nią rozmawiałam przez telefon i pisałam smsy jak się dziecko czuje co ma jej dac itp itd w ogóle nie mogłam się skupić ma pracy .Zawsze opiekuje mi sos dzieckiem mama ale niestety jest w senatorom a tylko jej ufam .

Na skutek tego ze ciagle gadałam i pisal te smsy właśnie bardzo małp rozmawiałam z klientami.Co prawda dzien był efektywny bo zamknęłam duzy temat ale w statystykach które przyjdą w poniedziałek będzie widać ile byłam na tzw dostępnym(pracuje w call center )I

bede musiała to jakoś wytłumaczyć bo zawsze się z tego tłumaczymy ,Nie wiem jak i dobija mnie to .

Gość Akcyvi xj

A jakbyś tak prawdę powiedziała 

Gość Jallaagnosazlarolina

Nie chce o prywatnych sprawach i problemach opowiadać 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Jolkaagkiezalrolina napisał:

Wczoraj poszłam do pracy a powinnam zostać z dzieckiem bo mi się córka dwuletnia pochorowała ale widziałam ze jest dużo zwolnień i brakuje nam ludzi wiec podrzuciłam dziecko do kuzynki a później miałam wyrzuty sumienia i ciagle z nią rozmawiałam przez telefon i pisałam smsy jak się dziecko czuje co ma jej dac itp itd w ogóle nie mogłam się skupić ma pracy .Zawsze opiekuje mi sos dzieckiem mama ale niestety jest w senatorom a tylko jej ufam .

Na skutek tego ze ciagle gadałam i pisal te smsy właśnie bardzo małp rozmawiałam z klientami.Co prawda dzien był efektywny bo zamknęłam duzy temat ale w statystykach które przyjdą w poniedziałek będzie widać ile byłam na tzw dostępnym(pracuje w call center )I

bede musiała to jakoś wytłumaczyć bo zawsze się z tego tłumaczymy ,Nie wiem jak i dobija mnie to .

Współczuję Ci, że jesteś samotną matką :(

Gość Koniotrzep

zrobisz mu loda na zgode i po sprawie

Gość Jolkaagkiezalroli...
14 minut temu, Gość Koniotrzep napisał:

zrobisz mu loda na zgode i po sprawie

Jakiego loda? Przecież pisałam, że pracuję w call center a nie w lodziarni.

Gość Jolkaagkiezalroli...
13 minut temu, Gość Jolkaagkiezalroli... napisał:

Jakiego loda? Przecież pisałam, że pracuję w call center a nie w lodziarni.