Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiasa

Czy moj chlopak jest normalny?? :(

Polecane posty

Gość kasiasa

Powiedzial mi juz ktorys raz z rzedu co podoba mu sie u kobiet...ja glupia, robilam to...przefarbowalam wlosy,zmienilam styl calkowicie... zaczelam interesowac sie tym co on lubi...

po prawie roku okazalo sie, ze on mnie kreowal na swoja wlasna siostre.Powiedzial ze tak bardzo ją kocha i że chce ją mieć przy sobie chociaż w ten sposób (bo na co dzien nie utrzymują kontaktów i mieszkają w różnych krajach). Jakby nie patrzeć to siostra...bo gdyby była obcą dziewczyną i powiedziałby mi że kocha inną i chce ją mieć przy sobie to zostawiłabym go od razu...ale to siostra... ja tez mam siostrę i braci i kocham ich , ale nie szukam podobienstwa w partnerach. Wiem,ze mieli ciezkie dziecinstwo. Ja z kolei cukierkowe i zawsze bylam indywidualistką, miałam własny tok myslenia , nie potrafiłam zrozumieć wielu zachowan ludzkich.

Poradzcie mi co robic, z czego to moze wynikac, moze sie uspokoje lub zerwe jesli dowiem czegos co mi sie nie spodoba. Jestesmy mlodzi wiec nie traktuje tego zwiazku smiertelnie poważnie i na pewno bedzie mi latwiej teraz niz za kilka lat

Gość Onsam

Po co o tym myślisz. Może tak to jest, że kobieta ta, siostra utrwaliła mu sie w pamięci jako ideał kobiety. A mój ideał, choć niekoniecznie byłaby to kobieta o długich włosach. Kiedyś myślałem że ciemnych ale niekoniecznie A skąd to wziąłem? Bo tak wyglądała moja mama w młodości, miała dłuższe ciemne włosy. Tak jakoś wyszło i mam taki obraz tego ideału. Nie ma się czym przejmować.

Gość kasiasa

Myślę bo mnie to boli. Chciałabym zeby mnie akceptował taką jaką jestem, podziwial, zachwycał sie...od tego chyba jest związek. A nie takie traktowanie..

Gość Onsam

Może wróc do tego swojego wyglądu za jakiś czas. Faktycznie, to może być przykre, jak mówi Ci takie rzeczy. Kolor to ok ale powinnaś wyglądać jak sama siebie lubisz.

Gość kobietom chyba zawsze źle

Współczuję... dlaczego z nim jesteś? Powiedz mu, że chcesz żeby wyglądał jak twój ulubiony aktor. Nie zadręczaj się dziewczyno, nie daj sobą pomiatać i nie słuchaj tego, co ci faceci mówią. Będą usprawiedliwiać gościa i robić z ciebie głupią.
Na twoim miejscu odpuściłabym go sobie, ponieważ facet jest ewidentnie niedojrzały i ma problemy freudowskie do przepracowania. Znajdziesz jeszcze lepszego faceta