Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszana

Nie kalam się rpacą i żyję sobie na socjalu za waszą kasę

Polecane posty

Gość kaszana

Nie zamierzam iść do rpacy. MAm trójkę dzieci, mieszkanie dostalismy komunalne, 500+ x3, 300+, rodzinne, dodatków multum. Mąż robi ale też sie nie stara mam wyebke. zatrudni sie a potem bimba. Poszłąm do pracy to zaraz zaciazyłam potem l4 na całą ciąże, potem urodziłam  i macierzynski roczny,. kaska ciągle pobierana, potem powrót do pracy w cudzysowiu pracodawca frajer musiał płacić. Haha wróciłam do pracy z okresem ochronnym to z-15 na dzieci heja pół roku ochrony, nie przepracowałam tygodnia. Dzisiaj przyznali nam meiszkanie komunalne 66m2, rozkłądowe, ejszcze nam okna wymienią. Widze jak zapierdzielacie do roboty to sie smieje wam w twarz hahaha lol. Planuje kolejne dziecko. Niech frajer pracodawca mnie utrzymuje. 

Gość kaszana

jeszcze na l4 i macierzysnkim urlop wypoczynkowy mi sie nalcizal frajer zrobil wielkie oczy jak mu mowie ekwiwalent albo wolne i plac i placz. Jedna frajerka 2 ciaze temu nie oplacila mi zusu to walnelam wypowiedzenie z winy pracodawcy i sie nie pozbierala, bylam zwolniona z swiadczenia pracy a ona musiala mi placic, potem jeezcze siadl na nia komornik i mi zwrocil zaleglosci z odsetkami. Lol hahahaha

Dzieci maja autobusy tramwaje za darmo w szkole jedzenie za frajer dostaja, zyc nie umierac. A ja sie bycze na nowym balkoniku lol

Gość kaszana

Powiem Wam ze teracie na te wasze kredyty macie wypasione le kuchnie miksery opiekacze mase sprzetów a nie macie czasu by z tego korzystac frajerzy, wiekszosc zycia spedzacie w pracy, macie max 1-2 dzieci i nie wytrzymujecie ze stresu w waszych zwiazkach, ja sobie swietnie radze pełen rlaxik. W tym roku jedziemy do Włoch. Dzieki ze mi ufundowaliscie wczasy. 

Gość kaszana

Nic nie robie a mam na lokacie 60k, bahahahaha a wy co kredyciarze na minusie. 

Gość cxzv

tez nie pracuje w du,pie to mam 

Gość cxzv

w wy za,pierdalajcie na Bu.raków

Gość cxzv

i tak wszystko jest państwowe nawet dom i samochody nie wasze wy tylko jesteście robactwem co na nich pracuje