Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesnaska

Sala VIP cinema city był ktoś?

Polecane posty

Gość Niesnaska

Dziewczyny moje drogie! Któraś z Was była może kiedyś w salce vip w cinema city? Możecie mi powiedzieęć jak to wygląda? słysząłam i jestem baaardzo ciekawa ale nic nie moge na ten temat znalezc.. jak wyglada cena? to sie placi jakos osobno? rzeczywiscie sa te przekąski? jak tak to jakie? Dajcie znac jeśli któraś była 🙂 

Gość gość

zwykła sala tylko z ofertą barową

Gość Daruśka

Koleżanka robiła urodzina w VIPie i bardzo fajnie to wyszło. Dużo popcornu jedzenie i kino super sprawa. Fotele są duzo wygodniejsze niż w zwykłej sali. 

Gość Guyka

Ja bylam na takim babskim wieczorze w Cinema City w sali VIP, fajnie bylo. Pyszny poczestunek I bardzo wygodne fotele. Fajny pomysł na spędzenie wolnego czasu w większym gronie

Gość gąsienica
21 godzin temu, Gość Guyka napisał:

Ja bylam na takim babskim wieczorze w Cinema City w sali VIP, fajnie bylo. Pyszny poczestunek I bardzo wygodne fotele. Fajny pomysł na spędzenie wolnego czasu w większym gronie

a czy to płaci się za bilet więcej czy coś? Kurcze fajni brzmi taka opcja zrobienia jakiś urodzin tam

Gość Majka
Dnia 15.08.2019 o 15:10, Gość Guyka napisał:

A to trzeba jakoś wcześniej zarezerwować? 

Gość Dżami

Byłam raz. Powiem tyle jak dla mnie nie ma nic lepszego niż oglądanie i podjadanie czegoś dobrego :D

Gość czija9

A może ktoś coś więcej powiedzieć jak tu wygląda np organizacja mini party jakiegoś? Duzy ekran i duzo jedzenia z przyjaciolmi to dosc dobry przepis na impreze a z tego co piszecie to warto wziac to pod uwagę :D 

Gość Tilapia
Dnia 9.09.2019 o 07:45, Gość czija9 napisał:

A może ktoś coś więcej powiedzieć jak tu wygląda np organizacja mini party jakiegoś? Duzy ekran i duzo jedzenia z przyjaciolmi to dosc dobry przepis na impreze a z tego co piszecie to warto wziac to pod uwagę 😄

na pewno dobre miejsce na spotkanie ze znajomymi, bardzo oryginalnie i każdy kto nie był się będzie pewnie zastanawiał co to, jak to ip - jeszcze jak masz znajomych, którzy lubią filmy to pomysł trafiony jak najbardziej

Gość startrek

ok...cenowo spoko, organizacyjnie spoko ...brzmi troche za fajnie żeby to było prawdziwe gdzie haczyk? 

Gość Olga
19 godzin temu, Gość startrek napisał:

ok...cenowo spoko, organizacyjnie spoko ...brzmi troche za fajnie żeby to było prawdziwe gdzie haczyk? 

Ja tak szukałam haczyka w karcie unlimited i nie znalazłam 😉 Mają po prostu fajne oferty i w sumie dobrze dla nas 😉