Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

moje podejrzewanka polityczne

Polecane posty

1/ Pis na dniach przyklei Kuchcińskiemu jakieś wymyślone powiązania z PO, żeby zapunktować (tak samo jest szantażowany Morawiecki, gdzie powiązania są oczywiste z taśm i ZAWSZE można powiedzieć, że to takie peowskie nasienie, a pis jest święty)

2/ Kukiz jest szantażowany :( nie wiem, tak mi się wydaje, że coś jest nie tak, ten jego uśmiech z koalicjantami jest jakiś wymuszony, a niedawno informował na fb o operacji swojej córki … wydaje mi się, że są wywierane naciski, inaczej skąd ten absurdalny układ, jak jego zwolennicy nie zostawiają na nim w komentarzach za to suchej nitki,a od Konfederacji miałby to: 

Gość manonthemoon

wypierdalaj broken ty żałosna obrośnieta kaczpo!!! 

Gość 🦁🦁🦁
4 godziny temu, brokentiger87 napisał:

1/ Pis na dniach przyklei Kuchcińskiemu jakieś wymyślone powiązania z PO, żeby zapunktować (tak samo jest szantażowany Morawiecki, gdzie powiązania są oczywiste z taśm i ZAWSZE można powiedzieć, że to takie peowskie nasienie, a pis jest święty)

Politolożka z Ciebie jak z dupy trąbka 😂 bez urazy... 

Kuchy to jeden z najbardziej zaufanych ludzi el Komendanta, od 1990 tworzył z nim Porozumienie Centrum - matecznik PiS-u. Strącili go bezkolizyjnie ze świecznika za głupie loty, bo okazalo sie że Mareczek lubi mlode i ciasne, jedna byla ponizej 15r.ż. a glupol dał się sfilmować. Co jak co ale udzial w podkarpackiej sexaferze szeregowego posla, to nie to samo co aktualnego marszalka. 😉

W ogole grzanie tematu markowym BlaBlaFly to jest taka dęta sprawa że szkoda gadac, szczegolnie w dobie tego że uroszczenia żydów to realna grozba - 88 senatorow z USA list wystosowalo do Pompeo, aby Polska placila te 300 mld USD na JUST447

A i tak "najlepszą" rzecz ostatnich dni jest Kukiz i PSL. Pawełek wlasnie zalatwil PiSiorom większość konstytucyjną. 

40 minut temu, Gość 🦁🦁🦁 napisał:

Politolożka z Ciebie jak z dupy trąbka 😂 bez urazy... 

Kuchy to jeden z najbardziej zaufanych ludzi el Komendanta, od 1990 tworzył z nim Porozumienie Centrum - matecznik PiS-u. Strącili go bezkolizyjnie ze świecznika za głupie loty, bo okazalo sie że Mareczek lubi mlode i ciasne, jedna byla ponizej 15r.ż. a glupol dał się sfilmować. Co jak co ale udzial w podkarpackiej sexaferze szeregowego posla, to nie to samo co aktualnego marszalka. 😉

W ogole grzanie tematu markowym BlaBlaFly to jest taka dęta sprawa że szkoda gadac, szczegolnie w dobie tego że uroszczenia żydów to realna grozba - 88 senatorow z USA list wystosowalo do Pompeo, aby Polska placila te 300 mld USD na JUST447

A i tak "najlepszą" rzecz ostatnich dni jest Kukiz i PSL. Pawełek wlasnie zalatwil PiSiorom większość konstytucyjną. 

ja się nie kreuję na politolozkę. fakycznie, mam zaległości z historii pisu i po, tylko pamiętam, że kiedyś byli sensowniejsi 

możesz dać link do amorów Kuchcińskiego?

ale DLACZEGO Kukiz to zrobił, przecież to oczywisty samobój i samobój do Polski

mógł wybrać: 1) zrezygnować honorowo 2) pieprzyć wszystko i wszystkich i iść sam 2) przyłączyć się do Konfy

ok, już coś mam 

Gość 🦁🦁🦁
5 minut temu, brokentiger87 napisał:

a cały internet kręci bekę z lotów, bo się boi z tego 🙀

Temat który powinien byc grzany to JUST 447 a nie ...ne loty Kuchego. Co to są 4 bańki PLN przy 300 mld dolców? A tu o dziwo ani PiS ani PO ani SLD nic - nabrali wody w usta, jedynie Konfa o tym trąbi, dlatego jest zamilczana w mediach glownego scieku, albo robi sie z nich ruskich agentów. A przecież dla totalnej opozycji przeciw PiS taki temat powinien byc jak woda na mlyn. 

Znajdz sobie vloga na YT z kanalu Media Narodowe gdzie jest wywiad z Krzysztofem Balińskim, pięknie wytluszcza dlaczego jest taki stan rzeczy. Po prostu tym wszystkim PiSom, PO czy SLD nogi z jednego miejsca wyrastają... 

Tematu zabaw Kuchcinskiego na podkarpaciu opozycja też nie grzeje, tylko wlasnie te glupie loty. Sami pewnie mają grubiej za uszami, przeciez w kuluarach byly jakies ploty, że jest jakas sextaśma gdzie Szmatyna zapina Czaskowskiego. No cóż zasada o ktorej mowi Michalkiewicz "kopmy sie po kostkach, ale nie wyzej" 😉

A Kukiz sie zaorał, jescze niedawno nazywał PSL zorganizowana grupa przestępczą, a dzis idzie z nimi do wyborow. Przeciez nikt tego nie lyknie. Juz w wyborach do PE miał ledwo 3%, koles z 20% od prezydenckich leci na leb na szyje. Ale co sie dziwic, skoro w swoich pijackich zwidach na tt ujrzał posła Wilka w pończochach dobierającego sie do odbytu JKM 😂😂😂

:O masakra z tym co Kukiz o'd'p'i'ertalał ostatnimi czasy

ja chcę sekstaśmy zobaczyć

ok, obczaję tego Balińskiego