Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i podejrzewam, że mogę być bezpłodna

Polecane posty

Gość gość

Współżyję od 18 roku życia, miałam kilku partnerów przez ten czas. Z czterema współżyłam dłuższy czas bez zabezpieczeń. Czasem brałam tabletki, a czasem robiłam sobie od nich przerwy i dalej współzyłam, często z finałem w środku. Nie planowałam ciązy, ale uznałam, że jakby sie zdarzyła, to trudno, jakos bym sobie poradziła, szczególnie,że ufałam tym facetom.

Z obeznym też współzyje często z finałem w środku i w ciaży nie jestem, a on ma dzieci z poprzedniego małżenstwa.

Myślicie, ze moge byc bezpłodna? Ginekolog twierdził, że mam jajeczkowanie, ale chyba się dokładniej przebadam....Długo tez brałam tabletki anty i może dlatego tak jest?

Gość OsiemJeden

W DE pracujac za 1200Euro po naslaniu komornika malutko dostaniesz bo najnizsza musza zostawic czyli jakies 1100Euro...

Gość OsiemJeden

Suma sumarum mnie by sie oplacalo tam pracowac i moglbym spac spokojnie.Reasumujac to glownie UK,Irlandia,Niemcy i Norwegia.

Nie planowałam ciązy, ale uznałam, że jakby sie zdarzyła, to trudno, jakos bym sobie poradziła, szczególnie,że ufałam tym facetom.

x

może to instynkt samozachowawczy Twojego organizmu przed Twoją głupotą?🤔

Gość gość
42 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Nie planowałam ciązy, ale uznałam, że jakby sie zdarzyła, to trudno, jakos bym sobie poradziła, szczególnie,że ufałam tym facetom.

x

może to instynkt samozachowawczy Twojego organizmu przed Twoją głupotą?🤔

Nie sądzę, żeby byla to głupota bo i ci faceci nie byli biedni i ja też mam niezłą pracę, plus inne źródło dochodu, więc ciąża nie oznaczałaby dla mnie tragedii

Gość Barbarka

Jeśli chcesz już zostać mamą to kontroluj swoją owulacje, poza lekarzem możesz również w domu. Ja jeszcze podczas starań o dzidziutka wspomagałam zapłodnienie żelem prefert vaginal. Starania trwały 4 cykle i pyknęło 😜

Ja podejrzewałam, że mogę być bezplodna, bo przez 4 lata stosowalismy stosunek przerywany lub kalendarzyk i wydawało mi się, że powinniśmy wpaśc przez ten czas. Warto dodać, że miałam podejście tak jak ty - co ma być to będzie, ale za każdym razem uważałam, że to nie jest dobry moment. W końcu zebrałam się w sobie i bardzo chciałam - 2 cykle i nic. W 3 pojechaliśmy na urlop, ja wyszłam z maniakalnej chęci posiadania dziecka i jednocześnie ze strachu, że go mieć nie będę i... Jestem w ciąży 🙂 nie nakręcaj samej siebie, mówię Ci 🙂