Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P44

Czy 27-latek myśli już poważnie?

Polecane posty

Gość P44

Poznalam kilka miesiecy temu 27-latka, chlopak ogolnie w zyciu kieruje sie dobrymi zasadami moralnymi ale zauwazylam w jego zachowaniu jeszcze takiejalby to ujac "dziecinnosci". Czasami obraza sie o ...y, ze czegos nie zrobilam itd. Po prostu czasami ma glupie odchyly. Stad moje pytanie czy w tym wieku wedlug was moze jeszcze ksztaltowac sie charakter? Pytanie kieruje do wszystkich kobiet, ktore mialy okazje obserwowac proces rozwijania sie takiego mezczyzny od takiego wieku az dobycia 30paro letnim mezczyzna? Oraz do mezczyzn jak myslicie jacy byliscie w tym wieku a jak jest teraz? Zauwazyliscie jakas zmiane? 

Gość gość

Nie ma odpowiedzi na to pytanie, dojrzewanie u każdego przebiega inaczej. Z moich obserwacji i doświadczenia wynika, że niektórzy nigdy nie dorastają i nie myślą poważnie. Generalnie facet w tym wieku powinien być poważny a o jego nietypowych zachowaniach może świadczyć np. egoistyczny charakter.

Gość Abcd

Dobre podsumowanie, to raczej charakter bo 27 lat to juz dorosly

Gość gość

A ty ile masz

Gość gość

Mój mąż miał 27 lat jak ślub braliśmy. Wszystkie rzeczy typu strzelanie lekkiego foszka zostały - to samo się nie zmieni u dorosłej osoby i nie ma nic wspólnego z wiekiem. Jak ci przeszkadza to szukaj innego faceta

Gość taki_jeden_964

Czy myśli poważnie ? czyli bez czytania wiadomo "czy chce się żenić". Ja w tym wieku nawet nie myślałem, ale niektórzy myślą o tym w liceum już. 🙂

Gość vvv

To nie jest zależne od wieku, tylko od osoby. Czasami 20-latek jest dojrzalszy od 30-latka i ma jakieś plany na życie.