Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mętlik

jest mną zainteresowana piękna kobieta

Polecane posty

Gość mam mętlik

taka która podoba się chyba wszystkim, tzw super oaska, i trochę boje się w to wejść, jestem z natury zazdrosny. Co zrobić? Wkurzaja mnie prymitywne komentarze napaleńcow

Gość O tej godzinie

O jutrzejszej pracy  sie  myśli  a nie  wymyśla  tematy  na siłę 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość mam mętlik napisał:

taka która podoba się chyba wszystkim, tzw super oaska, i trochę boje się w to wejść, jestem z natury zazdrosny. Co zrobić? Wkurzaja mnie prymitywne komentarze napaleńcow

Ja mam ten sam problem jeśli chodzi o faceta.Podoba się wszystkim kobietom i dlatego boję się w to wejść .Uciekam ..Nie ufam mu choć kocham go do szaleństwa.

Gość TAJEMNICZA

To działamy Panie Krzysztofie nie piszemy na kafee

Gość Gosc
9 minut temu, Gość mam mętlik napisał:

Bedziesz zazdrosny bo ona sie podoba, chociaz ona nie bedzie tego zainteresowania innymi odwzajemniac (nie da podstaw do zazdrosci)? 

Przy takim podejsciu powinienes zwiazac sie z jakas nieatrakcyjna kobieta, na ktora nikt inny nie spojrzy.

Gość Trofeum

Po pierwsze co to znaczy: oaska?🙂

A po drugie: z tego co wiem to mężczyzna tym bardziej jest szczęśliwy im bardziej inni faceci zainteresowani są jego kobietą... ;)

Nie znam też takiego, który nie brnął by w znajomość ze względu na swoją... zazdrość? Bardziej w znajomość z laską nie brną ci, którzy nie czują zazdrości aniżeli ją czują. ;)

Gość TAJEMNICZA

Ja proponuję nie pisać na kafe tylko w inny sposób rozmawiać 

Gość TAJEMNICZA

Krzyś udaję że to nie do Niego tylko do sąsiada 

Gość mam mętlik
13 minut temu, Gość Trofeum napisał:

Po pierwsze co to znaczy: oaska?🙂

A po drugie: z tego co wiem to mężczyzna tym bardziej jest szczęśliwy im bardziej inni faceci zainteresowani są jego kobietą... 😉

Nie znam też takiego, który nie brnął by w znajomość ze względu na swoją... zazdrość? Bardziej w znajomość z laską nie brną ci, którzy nie czują zazdrości aniżeli ją czują. 😉

No tak super perspektywa że sa zainteresowani. Czekać tylko aż któryś sie tak zadurzy że zakręci jej w głowie. Zastanów się co piszesz. Chcemy żeby kobieta nam się podobala.dla nas samych a nie.innych zboczonych samców. Nie szukam kobiety żeby nią się popisywac tylko żeby kochać i być kochanym

Gość K4k
16 minut temu, Gość TAJEMNICZA napisał:

Ja proponuję nie pisać na kafe tylko w inny sposób rozmawiać 

Szybciej by się zapewne dogadali... 

Gość K4k
4 minuty temu, Gość mam mętlik napisał:

No tak super perspektywa że sa zainteresowani. Czekać tylko aż któryś sie tak zadurzy że zakręci jej w głowie. Zastanów się co piszesz. Chcemy żeby kobieta nam się podobala.dla nas samych a nie.innych zboczonych samców. Nie szukam kobiety żeby nią się popisywac tylko żeby kochać i być kochanym

Ona to jakaś rozwiązała, pusta lala? Bo robisz z Niej nie wiadomo CO? 

Gość mam mętlik
9 minut temu, Gość K4k napisał:

Ona to jakaś rozwiązała, pusta lala? Bo robisz z Niej nie wiadomo CO? 

Nie, reaguje na głupoty jakoby każdy facet byl szczęśliwy że inny facet myśli o tym jak dmucha jego kobiete

Gość Gosc
14 minut temu, Gość mam mętlik napisał:

Warto kochać i być kochanym ale kobieta ktorą tak się ocenia ma tylko zgryzote .Jak ma sie podobac Tobie ?chcąc sie podobac Tobie jaki ma wpływ na innych ?Ma założyć na siebie worek po kartoflach?tylko czy spojrzysz wtedy na nią?Myslisz że ktoś jest w stanie zakrecić jej w głowie jeśli kocha Ciebie ?Za kogo Ty ją masz?To bardzo raniace. Krzywdzisz ją robiąc z niej bezwolną istotę.jakby nie miała własnego rozumu.Aż tak nisko siebie cenisz że w każdym widzisz konkurenta?Powinieneś przeprosić ją za to jak o niej myślisz.Robisz z niej łatwą latawiec.Widocznie nie znasz jej.Jak można zrzucać odpowiedzialność za zboczencow na kobietę?Co Ty z niej robisz?Zastanów się.

Gość Ona
16 minut temu, Gość mam mętlik napisał:

Wirtualna? 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość mam mętlik napisał:

Nie, reaguje na głupoty jakoby każdy facet byl szczęśliwy że inny facet myśli o tym jak dmucha jego kobiete

Co ty pieprzysz??chore rozumowanie.Widać tylko jedno Ci w głowie.A ona to co nie ma swojego zdania?myślisz że to bezwolną istota?.Krzywdxisz ją.Robisz z niej prostytutek towar bez własnego zdania.

Gość Gość
9 minut temu, Gość mam mętlik napisał:

Myślę,  ze tak właśnie jest u facetów. Natomiast jeśli to cię dżaźni to przejdź na islam ;)

11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak można zrzucać odpowiedzialność za zboczencow na kobietę?

Nie sądzę,  żeby pociąg seksualny do pięknej i wspaniałej kobiety był zboczeniem :)

12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Myslisz że ktoś jest w stanie zakrecić jej w głowie jeśli kocha Ciebie ?Za kogo Ty ją masz?To bardzo raniace. Krzywdzisz ją robiąc z niej bezwolną istotę.jakby nie miała własnego rozumu.Aż tak nisko siebie cenisz że w każdym widzisz konkurenta?

No właśnie. I pytanie też jest bardzo dobre...

Gość mam mętlik
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Co ty pieprzysz??chore rozumowanie.Widać tylko jedno Ci w głowie.A ona to co nie ma swojego zdania?myślisz że to bezwolną istota?.Krzywdxisz ją.Robisz z niej prostytutek towar bez własnego zdania.

To jest rozumowanie większości facetów,zobaczą fajna kobietę i myślą jak się do niej dobrać albo ją zdobyć

Gość gość
1 godzinę temu, Gość mam mętlik napisał:

Patrz na jej charakter, nie wygląd. To od niego zależy czy będzie wierna czy nie. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Patrz na jej charakter, nie wygląd. To od niego zależy czy będzie wierna czy nie. 

Mu nie chodzi o jej wiernosc, tylko o to co w glowie maja inni faceci... 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie a nie robić z porządnej Bóg wie co przez swoje chore wyobrażenia .Co ona może za to że się gapią.Nic nie może.To jest krzywdzące robić z porządnej ...e.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mu nie chodzi o jej wiernosc, tylko o to co w glowie maja inni faceci... 

A co ona za to może?On nie bierze pod uwage jej zdania??jej moralności?tego jaką jest?jakie ma zasady??Tu liczy się charakter a nie to co robią inni ona za nich nie odpowiada.Ona ma wlazić w ich głowy?Rany boskie !!Chore myślenie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A co ona za to może?On nie bierze pod uwage jej zdania??jej moralności?tego jaką jest?jakie ma zasady??Tu liczy się charakter a nie to co robią inni ona za nich nie odpowiada.Ona ma wlazić w ich głowy?Rany boskie !!Chore myślenie.

To chore myślenie jest podstawą ideologii muzułmańskiej wobec kobiet

Samce to dziwne istoty, bo gdy samica nie jest sexy to nawet na nią nie spojrzą, natomiast jeśli jest sexy to oskarżają ją o celowe uwodzenie innych mężczyzn... I to kobiety są skomplikowane ;)

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość mam mętlik napisał:

To jest rozumowanie większości facetów,zobaczą fajna kobietę i myślą jak się do niej dobrać albo ją zdobyć

Ty też tak myślisz 

Gość Ona
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ty też tak myślisz 

Wy ru chac 

Gość Oleskoles

Jak wygląda ta Twoja muza?