Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj sie okaże czy to koniec czy nie

Polecane posty

Gość gość

Bo odmówiłam pewnemu facetowi spotkania 2 razy, a raczej nie tyle odmówiłam, co powiedziałam, że chetnie, ale nie wiem kiedy. I on powiedział żebym teraz ja dała znać.

Od kilku dni jest cisza i... no właśnie, nie wiem czy straciła zainteresowanie na amen, czy jak dzisiaj sie odezwe to on odbierze, lub odpisze.

Nie bede sie mu rzecz jasna narzucac, ale odezwe sie tak jak ustalalismy.

Ale sie stresuje bo wszystko dzisiaj sie okaze tak juz ostatecznie 😞

A dla mnie czyli osoby bojacej sie panicznie odrzucenia to podwojnie trudne

44 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo odmówiłam pewnemu facetowi spotkania 2 razy, a raczej nie tyle odmówiłam, co powiedziałam, że chetnie, ale nie wiem kiedy. I on powiedział żebym teraz ja dała znać. [...]

Mogłaś od razu wskazać pasujące Tobie terminy i uzgodnić odpowiedni dla faceta. Dałabyś tym znak, że go nie zwodzisz i faktycznie masz zamiar się z nim spotkać.

[...] Od kilku dni jest cisza i... no właśnie, nie wiem czy straciła zainteresowanie na amen [...]

Milczy zapewne dlatego, że myśli, że się nim bawisz (j/w). Niemniej, postawił Cię w sytuacji ''spotkanie, albo koniec znajomości'. To zwykły szantaż emocjonalny i brak kultury. Nie postępuje tak osoba, której zależy na znajomości jako takiej i uważa ją za cenną. Ludzie nie doceniający przyjaźni i kontaktu z drugim człowiekiem, nie odnajdujący w tym dla siebie zadowolenia i satysfakcji, są na ogół interesowni i traktują innych przedmiotowo. Także, facet swoim zachowaniem dał Ci bardzo wiele istotnych informacji o sobie. Mógłby kontakt ograniczyć, jeśli już w ogóle, ale nie zrywać całkowicie.

[...] czy jak dzisiaj sie odezwe to on odbierze, lub odpisze. [...]

Prawdopodobnie tak, bo mu połechtasz ego, a tym bardziej, że sam zaznaczył, że oczekuje propozycji z Twojej strony (chyba, że Twoje milczenie trwałoby dłuższy czas, a on zdążyłby sobie znaleźć inną kobietę). Nie ma się czym stresować, przemyśl wszystko, rozważ i decyduj. Ostatecznie wybór jest Twój. Powodzenia.

Gość gosc

Fascynujące