Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Jak schudnąć w wieku 12-13 lat?

Polecane posty

Gość Adrian

Witam. Mam 12-13 lat (brakuje mi 2 miesięcy do 13) 170 cm wzrostu i ważę 66 kg czasami 67. Przez pewien okres czasu moja waga skakała od 64 do nawet 71. Teraz się unormowała i utrzymuje sie na 66 kg. Już nawet nie chodzi o wagę bo chyba jest dobra tylko o mój brzuch nogi oraz ,,cycki,, w wieku 12-13 lat chłopcy powinni mieć płaską klatkę piersiową ja niestety takiej nie posiadam. Mam również problem na w-fie chociaż tak tego nie widać z zewnątrz (maskuje zmęcznie, pot oraz kolki jak tylko potrafię) to wewnętrznie umieram. Dzięki mojej słabej kondycji przy robieniu 10 powtórzeń biegu w rzędach padam na ,,pysk,,. Pojawił się również problem z podciąganiem, koledzy podciągają się nawet po 15 razy, kiedy ja nie zrobie tego nawet jeden raz. Próbowałem mniej jeść, stosować się do diet, używać aplikacji które pomagają chudnąć. Przez rok chodziłem nawet na crossfit. Nie chudłem, ale nawet tyłem. Bardzo by mi na tym zależało żeby zgubić ten brzuch. Wstydzę się chodzić na basen, nawet na własnym podwórku. To wszystko. Jeżeli ktoś wie jak mi pomóc to z góry dziękuję.