Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8Silence8

Ogień rozpala Woda gasi

Polecane posty

Gość mary
7 godzin temu, Gość 8Silence8 napisał:

W witrynach odbicia, w lustrach i we wszystkim gdzie jest rozwinięta cywilizacja będziemy tylko odbiciami. Ale już tylko na obrzeżach metropolii, w lesie będziemy szmerem. Sprawdź jakbyś nie wierzyła. Dlatego lepiej jest wybrać samotny spacer wśród zieleni niż najzacniejsze towarzystwo w mieście gdzie jest plastick i nacisk na pokazanie sie z jak najlepszej strony na potrzeby hedonizmu i sztuczności. Cisza zobowiązuje, ale o tej porze nie wejde w taką fazę jak o drugiej czy trzeciej w nocy. To sie nazywa "nie mam weny i nic nie namaluje" w związku z tym. Intelekt jest fajny czy to u jednej czy drugiej płci, bo z kimś takim jest po prostu łatwiej iść dalej. Co masz do picia ? Co pijemy Kotek ? Mam zaopatrzenie na cały tydzień. Tylko wystarczy zejść do moich lodówek pod domem. Nózkom tym smukłym daj odpocząć samopas, bo masz łaskotki i nie chciałbym chodzić z podbitym okiem.😄 A wredota to posiadanie swojego zdania. ☺ Wbrew pozorom wcale dużo też nie gadam. Kotek.:-* 

Zazwyczaj miasto traktuję interesownie, ponieważ załatwiam to, co mam i w wracam do mojego świata, który znasz, bo sporo Ci o nim opowiadałam. 😀 Będąc w tłumie zaczynam jeszcze bardziej doceniać spokój i harmonię, która mnie na codzień otacza. Dlatego taki wyjazd zawsze robi mi "dobrze". 😄

Mówisz o wenie? Wczoraj coś takiego mnie odpadło, stąd moje milczenie. Moglibyśmy ewentualnie prowadzić dialog na dwa zdania, ale to chyba z Tobą mnie przejdzie. A zresztą świat kafe jest bardzo niezobowiązujący, bo skoro tematy, wpisy giną, to nie wysilajmy się zbytnio. Tutaj idą na ilość, a nie na jakość.. widocznie to się bardziej opłaca. 😄 Morza dzisiaj pójdę posłuchać, jodu się nawdychać jeżeli pogoda będzie dla mnie łaskawa, bo zapowiadają deszcz. Kawałek Bałtyku ślę Twojej wyobraźni.. zamknij oczy i chłoń.;) Trzymaj się ciepło, na razie.:*

Gość mary

Gościom nie odpowiadam, bo szkoda mojego cennego czasu. Oni nigdy nie zawiodą we współtworzeniu tematu.. tak sobie pomyślałam. I fajnie przeżywają nas.. jednak obce sobie osoby. 😄

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Je/b/a/ć moderację i Widmoka.

ti ti ti głuptasie wez te różowe😜

Gość smuteczek
5 godzin temu, Gość mary napisał:

Gościom nie odpowiadam, bo szkoda mojego cennego czasu. Oni nigdy nie zawiodą we współtworzeniu tematu.. tak sobie pomyślałam. I fajnie przeżywają nas.. jednak obce sobie osoby. 😄

Teraz Lena.wawa jest gwiazdą 😎 Ty i Twoje odgrzewane, stare kotlety z kotkiem odeszliście do lamusa 😊 Także nie wiem, krocze może znowu wystaw czy co, może fejm powróci😛

Gość gość
6 minut temu, Gość smuteczek napisał:

Teraz Lena.wawa jest gwiazdą 😎 Ty i Twoje odgrzewane, stare kotlety z kotkiem odeszliście do lamusa 😊 Także nie wiem, krocze może znowu wystaw czy co, może fejm powróci😛

Eve😄😄😄

Gość gość Zielony

Dummber ti zazdrośnico😝😀

Gość Eve
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Eve😄😄😄

😄

Gość Grammar nazi
Przed chwilą, Gość gość Zielony napisał:

Dummber ti zazdrośnico😝😀

"Dumber" jak już analfabeto jepany😝

Gość gość