Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maro

Super dziewczyny po przekroczeniu 20-tki zmieniaja sie w babsztyle...

Polecane posty

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bez sensu. Przecież nie każda 20-tka jest taka sama. 

ale co tłumaczyśz  trollowi, który ma swoja tezę i wszystko pod nia będzie dopasowywał :)dyskutować z nim, to jak macać sie z głupim przez ścianę

Gość Maro
4 minuty temu, Gość gość napisał:

brak matki, to wiele tłumaczy synku, ale nie przelewaj swojego cierpienia na cały świat, a twoje pieniądze lataja mi koło d...ostatnim zwiędłym liściem starego kalafiora. Naprawdę nie wiem czemu wam sie wydaje , zę dla waszych nędznych groszy i 10 par butów czy 15 bluzeczki to warto sie mećzyć w relacji z jakimś pajacem. Nie chłopcy, nie macie takiej kasy i mocy finansowych zeby to miało sens

O tak bo jak przystojny to moze byc golodupiec ale jak kasiasty to wtedy jestescie usluzne jak kotki, to dlatego wlasnie pilakrze i sportowcy tylko wystarczy ze do klubu wejda i tam tuziny kochanych kociaczkow czeka, tylko, z glosikiem skowronka bo jak jest nieskonczona kasa to wtedy glosik krzykaczki zamilknie i przed dwudziestka pieknym glosem przemowi, tylko po to zeby SUV-em za 500 tysiecy zlothch po torebki i zlote buty jezdzic. Mala cena, spierwac glosem skowronka za bogactwa.

Gość gość
6 minut temu, Gość Maro napisał:

Od babsztyla nawet Mahommet nie ucieknie ! Ja nie mam zadnych googli, zeby sobie pomagac, moze okreslenie nie pasujace ale fonetycznie jak najbardziej odpowiednie.

czyli głupek, tak jak mówiłam na początku

Gość Maro

Oj ciesze sie ze jedna "ulozona" kobieta poruszyla kwestie pieniedzy, bo jak one sa to przed 20-stkowa nature kobiety mozna sobie kupic i zyje sie wtedy jak paczek w masle.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Maro napisał:

O tak bo jak przystojny to moze byc golodupiec ale jak kasiasty to wtedy jestescie usluzne jak kotki, to dlatego wlasnie pilakrze i sportowcy tylko wystarczy ze do klubu wejda i tam tuziny kochanych kociaczkow czeka, tylko, z glosikiem skowronka bo jak jest nieskonczona kasa to wtedy glosik krzykaczki zamilknie i przed dwudziestka pieknym glosem przemowi, tylko po to zeby SUV-em za 500 tysiecy zlothch po torebki i zlote buty jezdzic. Mala cena, spierwac glosem skowronka za bogactwa.

ale masz kompleksy i żale synki, ale ok, popłacz dalej , chętnie sie posmiejemy

Gość gość

jak sie już tak usmarkasz po piety to napisz, wyśle ci paczkę chusteczek

Gość Gość
5 minut temu, Gość Maro napisał:

Idź spamować tej krzykaczce z opisu. Tu ludzie mają różne i inne priorytety.

Gość Maro

Ha, myslicie, ze mnie zdusicie na tym forum? Czy wydaje wam sie ze slowo pisane jest tak samo silne i dobitne jak Wasze krzyki i syki oraz qrwawanie? Oj mylicie sie ! Tutaj jestesmy na rowni i Wasz hejt nie wygra tutaj, nie bedzie chowania sie do nory. Z kazda WAsza kpina, z kazdym sykiem jestem mocniejszy. Zastanowcie sie nastepnym razem jak sykniecie na partnera nad tym tematem. Przypomnijcie sobie a moze uda wam sie wygluszyc swoja nature troche i uratujecie Wasz zwiazek, ktory moze nie jest idealny ale nie jest tez najgorszy.

Gość kasia

Idz sie leczyc kolego ! Pani Lewandowska jest z Robertem z milosci nie dla pieniedzy 😉

Gość gość
4 minuty temu, Gość Maro napisał:

Ha, myslicie, ze mnie zdusicie na tym forum? Czy wydaje wam sie ze slowo pisane jest tak samo silne i dobitne jak Wasze krzyki i syki oraz qrwawanie? Oj mylicie sie ! Tutaj jestesmy na rowni i Wasz hejt nie wygra tutaj, nie bedzie chowania sie do nory. Z kazda WAsza kpina, z kazdym sykiem jestem mocniejszy. Zastanowcie sie nastepnym razem jak sykniecie na partnera nad tym tematem. Przypomnijcie sobie a moze uda wam sie wygluszyc swoja nature troche i uratujecie Wasz zwiazek, ktory moze nie jest idealny ale nie jest tez najgorszy.

o ja pierdzielę, jaka misyjność 🙂 

Gość Maro

Wiem, ze prawda w oczy kole, wiem ze to boli jak ktos komu na nas zalezy powie nam prawde, zeby w szczerzy sposob pomoc. Wiem, ze z poczatku sie takiej osoby nie nawidzi a potem dopiero sie dostrzega , ze ona probowala nam pomoc, ze byl to przyjaciel, osoba szczera i nam bliska. Zrozumiecie to kiedys "moje babsztylki".

Gość Maro

Ok, widze ze babsztylki ucichly, trzeba mezowi obiad przygotowac a potem tylko narzekac, ale je sie razem, i smakuje kazdemu.

Sluchajcie ! Przeczytajcie to sobie dokladnie moji mescy przyjaciele i sie zastanowcie czy nie lepiej zyc osobno niz w wiecznym syku.

Gość Xyz

Autorku, trollku, chłopczyku, mała kuśko, dlaczego wolisz siedzieć na forum dla babsztyli zamiast się rozwijać zawodowo, intelektualnie czy jakkolwiek?

Gość Xyz

Marunia bidunia chyba robi kolacje mamusi..

Gość evlm
6 godzin temu, Gość kasia napisał:

Idz sie leczyc kolego ! Pani Lewandowska jest z Robertem z milosci nie dla pieniedzy 😉

Co nie zmienia faktu, że takie sytuacje są rzadkością.

Gość taki obraz wasz
8 godzin temu, Gość Kocham napisał:

Na przewracanie sie w głowie kobietom zwykle narzekaja rozwodnicy, ktorych byla uklada sobie zycie oraz incele, oszukani przez mame, ze wystarczy byc troche ladniejszym od diabla i juz sie jest przystojnym.

Dobrzy rodzice to wlasnie wkladaja do glowy dziewczynie to co na zachodzie, zeby nie brala oierwszych lepszych portek co jej powiedza "kacham ciem".

Tylko że wy bierzecie "pierwsze lepsze portki", byle tylko przystojne lub z kasą (chyba że zagraniczne, to może być brzydkim biedakiem). Nie znacie czegoś takiego, jak miłość. Kochacie "za coś", a nie "pomimo czegoś". Jak wasz przystojniak (bogacz) straci pracę, to go zostawiacie. Jak zachoruje, też go zostawiacie, zamiast się nim opiekować. Wiecznie szukacie lepszych rozwiązań, ciągle wam mało. Jeśli nie macie powodów do narzekania, to sobie go wymyślicie. Nawet ideał nie spełniałby waszych wygórowanych wymagań, bo same nie wiecie, czego chcecie.