Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunoM30

Jak i gdzie znajdę laskę tylko na jedno?

Polecane posty

Gość brunoM30

Cóż może ktoś podsunie jakąś ciekawą alternatywę?

Mianowicie sprawa wygląda tak, że bajeru nie na laski nie mam skręcone, a na dupy z rosky żal mi kasy, bo już byłem i wiem, że za tak krótki czas bzykania 150-200 to za dużo. 

Normalna dziewczyna, którą mógłbym regularnie bzykać i związek też nie wchodzą w grę. Mnie związek nie kręci szczerze. Zresztą nie wiem jakbym ją poznał, bo zarywać i bajerować za bardzo nie lubię i nie umiem.

A potrzeby swoje mam. 

Nie będę konia walił, bo to nudne i dobre dla nastolatków.

Gość brunoM30

Mam 30 cm we wzwodzie. Dziewczyny chcecie na nim galopować do krainy rozkoszy?

Gość Koles95

Najłatwiej mają ci co mają "duże" bo na zb.iorniku pary umawiają sie z takimi facetami, wtedy masz za darmo. Szukałem na ero portalach jako normalny koleś i żadnej chętnej nie znalazłem, pisałem z kilkoma kolesimi z tego typu portali i oni też nic przez wiele miesięcy, wniosek jest prosty, normalny koleś bez zobowiazan nie po.ucha bo kobiety dostają dziesiątki wiadomości dziennie i mają z czego wybierać, nawet brzydka nie chce normalnego kolesia, ona chce modela Co innego bardzo przystojni kolesie, oni ru.haja wszystkie kobiety, te ladne i brzydkie, tyle ze oni znajdują je w realu. Normalny koleś również w realu nie ma na to szans. Niestety samotnemu facetowi bez dobrej bajery pozostaje ma.urbacja, pozdrawiam

Gość brunoM30
14 minut temu, Gość Koles95 napisał:

Najłatwiej mają ci co mają "duże" bo na zb.iorniku pary umawiają sie z takimi facetami, wtedy masz za darmo. Szukałem na ero portalach jako normalny koleś i żadnej chętnej nie znalazłem, pisałem z kilkoma kolesimi z tego typu portali i oni też nic przez wiele miesięcy, wniosek jest prosty, normalny koleś bez zobowiazan nie po.ucha bo kobiety dostają dziesiątki wiadomości dziennie i mają z czego wybierać, nawet brzydka nie chce normalnego kolesia, ona chce modela Co innego bardzo przystojni kolesie, oni ru.haja wszystkie kobiety, te ladne i brzydkie, tyle ze oni znajdują je w realu. Normalny koleś również w realu nie ma na to szans. Niestety samotnemu facetowi bez dobrej bajery pozostaje ma.urbacja, pozdrawiam

Chyba mam dużego bo 40 cm we wzwodzie.