Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja

Czy mam pojechac z nim na wakacje?

Polecane posty

Gość Alicja

Nie ukrywam dziewczyny, lubie swoje piatki. Ja zawsze biore duzo piatkow wolnych zeby miec dlugi weekend i lubie pochodzic wieczorem po miescie, pojsc z kolezankami do klubu. Czuje ze zyje bo tydzien pracy jest czterodniowy i mam wiecej czasu zeby rozwijac swoje prawdziwe zainteresowania, jak pisanie wierszy czy malowanie. 

Spotkalam niedawno fajnego chlopaka, razem spacerowalismy i rozmawialismy i tak jakos postanowilismy zlizyc sie troche bardziej do siebie. On chce zebym pojechala z nim za dwa tygodnie do Grecji na 7 dni. On za wszystko zaplaci ale to znaczy ze bym musiala wziasc dluzszy urlop i bym stracila troche swoich dlugich weekendow. Nie wiem czy jestem gotowa sie az tak poswiecic. Co myslicie dziewczyny?

Gość szczery gosc

Ciekawe na co liczy....

Gość Kasia
5 minut temu, Gość szczery gosc napisał:

Ciekawe na co liczy....

pewnie seks... zawsze chodzi o seks. Chce wykorzystac i zostawic. Nie jedz dziewczyno ! Za bardzo zobowiazujace to. On za wszystko placi wiec bedziesz musiala sie jakod odplacic 🙂

9 minut temu, Gość Kasia napisał:

On za wszystko placi wiec bedziesz musiala sie jakod odplacic 🙂

Dlaczego ''musiała''? To Autorka decyduje w jakim stopniu oraz czy w ogóle poczuje się zobowiązana do odpłacenia się facetowi własnym ciałem. Dojrzałej poważnej osobie wystarczyłoby samo miłe towarzystwo i okazja lepszego poznania osoby, którą się jest zainteresowanym. Natomiast osoba interesowna płaci i wprost oczekuje seksu. Zapewnienie emocji kobiecie jest typową manipulacją skłaniającą ją do uległości i rozwiązłości.

28 minut temu, Gość Alicja napisał:

[...] Co myslicie dziewczyny?

Myślę, że utrata dłuższych weekendów jest tu najmniejszym problemem i lepiej jest zwrócić uwagę również na inne ryzykowne kwestie, by potem nie żałować. Dalsze wyjazdy z nowo poznaną, de facto nieznajomą osobą o niewiadomych zamiarach, po prostu nigdy nie jest dobrym pomysłem.

Gość Alicja
7 minut temu, Nenesh napisał:

Myślę, że utrata dłuższych weekendów jest tu najmniejszym problemem i lepiej jest zwrócić uwagę również na inne ryzykowne kwestie, by potem nie żałować. Dalsze wyjazdy z nowo poznaną, de facto nieznajomą osobą o niewiadomych zamiarach, po prostu nigdy nie jest dobrym pomysłem.

Dzieki Nanesh, wlasciwie sie nad tym nie zastanawialam pod takim katem. Faktycznie moze lepiej zebysmy sie lepiej poznali zanim za granice pojedziemy. Do tego bede miala swoje piatki 😉

Chyba odmowie...zawsze mozemy pojechac na dlugi weekend gdzies w przyszlym roku.

Gość Magda

Daj mi jego numer Alicjo, ja pojade ! Wakacje w Grecji za darmo ?!?!?! Nad czym sie tu zastanawiac. Bedzie romantycznie i super czadersko. Bedziesz glupia jak nie pojdziesz. 

Gość Gość

Jak lubisz duuużo sexu - to powinnaś być zadowolona.

Co prawda grecy troche dają wełną, ale za to mają duuuużo sera za napletkiem. Głodna nie będziesz.... leżeć.

Gość Alicja
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak lubisz duuużo sexu - to powinnaś być zadowolona.

Co prawda grecy troche dają wełną, ale za to mają duuuużo sera za napletkiem. Głodna nie będziesz.... leżeć.

Fuj, Jestes oblesny ! On nie jest Grekiem tylko polakiem. Chce tylko tam na wakacje pojechac. Ale jestes swinski ! Ochyda.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Alicja napisał:

On nie jest Grekiem tylko polakiem.

Ale w gracji są grecy - gdybyś nie wiedziała. A polacy czasami handlują z grekami. Zgadnij czym.... głupimi dopami 😉 

Gość Kasia
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale w gracji są grecy - gdybyś nie wiedziała. A polacy czasami handlują z grekami. Zgadnij czym.... głupimi dopami 😉 

Za duzo sie filmow naoogladales. Niech zgadne, fan Liam Neesena i filmow Taken.

Gość Gość

Tiaaa... Facet którego stać na wydanie ze 3 tysi. na dziewuche łażącą po mieście - pewnie nie ma na co wydać tych 3 tysi, tylko na dziewuche łażącą po mieście... Ot tak sobie za friko. Takie rzeczy to tylko w ....grecji😎 

Gość Alicja
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Tiaaa... Facet którego stać na wydanie ze 3 tysi. na dziewuche łażącą po mieście - pewnie nie ma na co wydać tych 3 tysi, tylko na dziewuche łażącą po mieście... Ot tak sobie za friko. Takie rzeczy to tylko w ....grecji😎 

Spotykamy sie juz od dwoch miesiecy, jezeli uwazasz ze ktos by tak sie gimnastykowal, zeby mnie sprzedac jak koze w Grecji to jestes w bledzie. Poznalam jego siostre i jest bardzo milym chlopakiem. 

Gość Gość

Tak-czy-siak rzucił cene i chce cie kupić. A ty sie zastanawiasz czy sie sprzedasz. Przyzwoita dziewczyna nie zastanawiała by się nawet przez chwilę - ale byle dziewucha da sie kupić. Chyba że jej bedzie szkoda tych pedalskich piątków do szwendania po mieście.

Gość Gość
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba Polacy z twojej rodziny, bo widać wiesz co piszesz. 

Gość Gość

A mnie to zajeżdża żałosnym koniotrzepem... Fajny chłopak nie kupuje dziewuch.

Gość Alicja
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak-czy-siak rzucił cene i chce cie kupić. A ty sie zastanawiasz czy sie sprzedasz. Przyzwoita dziewczyna nie zastanawiała by się nawet przez chwilę - ale byle dziewucha da sie kupić. Chyba że jej bedzie szkoda tych pedalskich piątków do szwendania po mieście.

Jestes okropnym facetem ! "Pedalskich piatkow"? Ja nie jestem homoseksualna, jestem hetero wiec Piatki nie sa wcale "pedalskie" jak to niepoetycko okresliles. Tylko gruboskorni samce nie sa w stanie cieszyc sie zyciem i takimi przezyciami jak chodzenie w deszcz noca po miescie. Jest to romantyczne i jak sie wstapi do jakiejs kawiarni albo baru i zacznie czytac jakas ksiazke np albo mejle na tabletcie przegladac to lepsze niz chodzenie w obtarganych majtach po mieszkaniu i dlubanie w nosie. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Alicja napisał:

Spotykamy sie juz od dwoch miesiecy, jezeli uwazasz ze ktos by tak sie gimnastykowal, zeby mnie sprzedac jak koze w Grecji to jestes w bledzie. Poznalam jego siostre i jest bardzo milym chlopakiem. 

No bo wróci sam i chętnie narazi się na kryminał za handel jedną kobietą, widzisz mafioza z niego zrobili, polski Corleone  Ci się trafił 😉

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

A mnie to zajeżdża żałosnym koniotrzepem... Fajny chłopak nie kupuje dziewuch.

Chce odpocząć, a nie ma z kim wyjechać, trudno to pojąć? Lepiej komuś fundnąć niż urlop spędzać w domu. W takiej sytuacji sama bym zabrała kogoś na swój koszt zamiast siedzieć w mieszkaniu. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W takiej sytuacji sama bym zabrała kogoś na swój koszt zamiast siedzieć w mieszkaniu. 

Tylko musiałabyś znaleźć takiego, który jest na sprzedaż lub do wynajęcia. A wynajęcie faceta kosztuje duuużo drożej niż wynajęcie dziewuchy. Pewnie nie byłoby cię stać - nawet gdybyś dorzuciła dopłate w towarze.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chce odpocząć, a nie ma z kim wyjechać, trudno to pojąć? Lepiej komuś fundnąć niż urlop spędzać w domu. W takiej sytuacji sama bym zabrała kogoś na swój koszt zamiast siedzieć w mieszkaniu. 

Zgadzam sie, lepiej pojechac z kims i przezyc jakas przygode bo zycie jest zdecydowanie za krotkie a samemu to straszne nudy, wszystko jakby w miejscu stanelo a muzyka przestala grac. Za duzo zazdrosnych nieudacznikow pod tym tematem co sami by wyjechali ale jak pies ogrodnika po prostu.

Gość Yvati
1 godzinę temu, Gość Kasia napisał:

pewnie seks... zawsze chodzi o seks. Chce wykorzystac i zostawic. Nie jedz dziewczyno ! Za bardzo zobowiazujace to. On za wszystko placi wiec bedziesz musiala sie jakod odplacic 🙂

Tym bardziej niech jedzie. Nie tylko wyjazd za free i jeszcze przyjemność do tego. 

Piszesz jakby z seksu przyjemność miał tylko facet🤦‍♀️😀

Gość Gość

Tylko musiałabyś znaleźć takiego, który jest na sprzedaż lub do wynajęcia. A wynajęcie faceta kosztuje duuużo drożej niż wynajęcie dziewuchy. Pewnie nie byłoby cię stać - nawet gdybyś dorzuciła dopłate w towarze.

Co za głupoty, 90% zaproszonych, dziś by poleciało, część pewnie by chciało zwrócić za hotel i bilet. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

chętnie narazi się na kryminał za handel jedną kobietą,

Jaki handel? Panie władzo, ja nic nie wiem! Przyjechała ze mną, potem poszła sie szwendać nocą po Atenach i nie wróciła do hotelu. Dorosła jest, może sie szwendać gdzie i kiedy chce, co nie??

Gość Yvati

A tak na poważnie. 

Piątki miałabym gdzieś, za wyjazd zapłaciłabym sama i bym poleciała. 

2 mce związku to nie 2 dni. 

To normalne, że uprawia się seks po tym czasie. 

Gość Gość

część pewnie by chciało zwrócić za hotel i bilet. 

A niektórzy mieliby nawet własne kondomy - i z twoich by nie skorzystali.

Gość Alicja

Moze faktycznie powiedziec ze pojade ale ze raczej wolalabym zaplacic za siebie. Wtedy nie bede sie czula zobowiazana. Troche greckiego slonca i tam noca tez sie musi super spacerowac. Czytalam gdzies kiedys ze tam jest nocnce zycie zupelnie inne od tego w Polsce.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A niektórzy mieliby nawet własne kondomy - i z twoich by nie skorzystali.

Co cie to obchodzi? Pilnuj swoich kondomów bo obstawiam, że ten noszony w plecaku od podstawówki już przeterminowany. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Alicja napisał:

Moze faktycznie powiedziec ze pojade ale ze raczej wolalabym zaplacic za siebie. Wtedy nie bede sie czula zobowiazana. Troche greckiego slonca i tam noca tez sie musi super spacerowac. Czytalam gdzies kiedys ze tam jest nocnce zycie zupelnie inne od tego w Polsce.

Ja kocham Grecję i jestem tam dwa razy w roku, jest pięknie, ja nie wiem gdzie do tej Grecji macie lecieć. Nocne spacery lubię, woda gorąca jak w wannie, nie czuć zmiany temperatur po wejściu do wody, kolor wody bajkowy, nurkowanie super, nawet w zwyk) ych goglach bo wszystko widać, ryby pływają wokół Ciebie, fajnie mieć pokarm dla nich, mam mase podwodnych zdjęć z rybkami. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Co cie to obchodzi?

Przypominam że produkujesz się na forum publicznym. I każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie o twoim zachowaniu, postępowaniu, twoim łajdackim charakterze i wszystkim co tu ujawniasz z własnej woli.  

Jak cie sie to nie podoba - to wypad!

Gość Frek

Jedź, powiedz mu że dasz mu w szóstym dniu, a potem... kup bilet powrotny. Przemoc seksualna kobiety przeciw chłopu.