Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały

Bardzo chce się z nią kochać

Polecane posty

Gość nieśmiały

Namiętnie z pocalunkami i całą otoczka. Jak do tego doprowadzić?

Gość Hello

Ja  znam takiego jednego napaleńca, który na mnie leci,ale nic nie mówi, nie rozmawiamy nawet. I wyobrażam sobie tę akcję tak: on mówi mi ,że ma ważną sprawę np.zawodową i ,zebym spojrzala w jakiś grafik, blablabla i zaprowadzilby mnie do gabinetu, czy zaplecza po godzinach czy po prostu w takie miejsce ,gdzie nikogo nie bedzie.. i postawil przed faktem dokonanym. Rzuciłyby sie na mnie,a ja bym mu uległa. 

Gość Haha
2 minuty temu, Gość nieśmiały napisał:

Namiętnie z pocalunkami i całą otoczka. Jak do tego doprowadzić?

Znacie się chociaż? Jeśli tak i jest panną to zaproś ją gdzieś, może na kawę. Jednak jeśli mezatka to jak zobaczy z Twojej strony jakieś zapędy to sama ci powie, tak czy nie i już. Haha 

Gość nieśmiały
44 minuty temu, Gość Haha napisał:

Znacie się chociaż? Jeśli tak i jest panną to zaproś ją gdzieś, może na kawę. Jednak jeśli mezatka to jak zobaczy z Twojej strony jakieś zapędy to sama ci powie, tak czy nie i już. Haha 

Znamy, gadaliśmy trochę. Czuje się przy tej istocie kimś lepszym

Gość Gość
9 minut temu, Gość nieśmiały napisał:

Znamy, gadaliśmy trochę. Czuje się przy tej istocie kimś lepszym

Wydobywa z ciebie dobro i to czujesz. Tak działa miłość. Znalazłeś swoją kobietę, to wyjątkowe dzisiaj. 

Gość smutna

Też marzę o takim jednym gadaliśmy trochę ale strasznie nieśmiały jakby dał chociaż jakiś sygnał cokolwiek...Pewnie już nigdy się nie spotkamy...Te oczy nigdy nie zapomnę jak na mnie patrzył Ehh do bani to wszystko:(

Gość Gość
5 minut temu, Gość smutna napisał:

Też marzę o takim jednym gadaliśmy trochę ale strasznie nieśmiały jakby dał chociaż jakiś sygnał cokolwiek...Pewnie już nigdy się nie spotkamy...Te oczy nigdy nie zapomnę jak na mnie patrzył Ehh do bani to wszystko:(

Domina juz nie chce Cię poniżać, bic? Za bogaty jesteś na to😎

Gość nieśmiały
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Wydobywa z ciebie dobro i to czujesz. Tak działa miłość. Znalazłeś swoją kobietę, to wyjątkowe dzisiaj. 

Fajnie to napisałaś, jednak muszę sobie zasłużyć żeby była moja 😉

Gość LilIana b

W jaki sposób musisz sobie zasłużyć?  Jak wyglądają takie kobiety o których się mówi tak pięknie. Zawsze byłam tego ciekawa.

Gość Staruszka

Za włosy i do jaskini, proste hehe

Gość głaski for you
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie. Bardzo łatwo obecnie manipulować mężczyznami. Już dekadę temu to robiłam, dowiedziawszy się, jak bardzo niskie poczucie własnej wartości mają i jak bardzo łakną pochwał, docenienia. DZIAŁA

<rzyg>

Gość Robi
21 minut temu, Gość smutna napisał:

Niestety nieśmiały żadnego sygnału nie wyśle nawet wtedy gdy mu się podobasz. Byłem taki, więc wiem co mówię. 

Gość nieśmiały
4 minuty temu, Gość LilIana b napisał:

W jaki sposób musisz sobie zasłużyć?  Jak wyglądają takie kobiety o których się mówi tak pięknie. Zawsze byłam tego ciekawa.

Tu nie o wygląd chodzi, choć przyznaje że bardzo mi się podoba, jak żadna nigdy. Chodzi o to jak się czujesz przy takiej osobie

Gość głaski for you

możesz być gruba brzydka ohydna, ale jak jesteś miła wesoła i mu słodzisz, to się bedzie na ciebie rzucał

faceci są żenujący

Gość LilIana b

To co cie w niej pociąga dokładnie? Proszę opisz mi ją. 

Gość Dorota
2 minuty temu, Gość głaski for you napisał:

Nie. Bardzo łatwo obecnie manipulować mężczyznami. Już dekadę temu to robiłam, dowiedziawszy się, jak bardzo niskie poczucie własnej wartości mają i jak bardzo łakną pochwał, docenienia. DZIAŁA

<rzyg>

Może Ty manipulujesz, ale nie każda jest wyrachowana i pusta w tych czasach  .Niektóre myślą i czują,bo mężczyzna to też istota czująca i myśląca, więc..nie oceniaj po sobie.  Ja jestem sobą, nie muszę manipulować, by zainteresować kogoś swoją osobą. A w drugiej osobie można wiele dobrego zobaczyć bez gierek....ale Ty musisz mieć smutne życie, by się do tego tylko uciekać🤔Autorze,powodzenia 😊

Gość nie wiem
1 minutę temu, Gość LilIana b napisał:

Chcesz udawać kogoś innego? Nie tędy droga. To prawda że jest wesoła i miła ale nie zawsze, ma swoje zdanie i gorsze dni, rozumiem to że każdy jest człowiekiem. Kręci mnie to jak na mnie patrzy, zawsze mnie zauważa jestem w centrum jej uwagi, ładnie się ubiera, kobieco i subtelnie, i tak samo się rusza, ma fajną buzię która mi się podoba, jak mówi to mogę słuchać jej głosu godzinami

Gość gamonie
3 minuty temu, Gość LilIana b napisał:

Ma duże tzytzki, duże oczy i mu słodzi, proste co?

Gość Staruszka
4 minuty temu, Gość głaski for you napisał:

możesz być gruba brzydka ohydna, ale jak jesteś miła wesoła i mu słodzisz, to się bedzie na ciebie rzucał

faceci są żenujący

Widocznie te grube maja to cos ...czego tobie brak 😉

Gość nieśmiały
1 minutę temu, Gość gamonie napisał:

Ma duże tzytzki, duże oczy i mu słodzi, proste co?

Gdyby nawet to takie cechy u innej kobiety by mnie nie pociagały, nie słodzi mi. A biuts ma normalny

Gość nieśmiały

Chcesz udawać kogoś innego? Nie tędy droga. To prawda że jest wesoła i miła ale nie zawsze, ma swoje zdanie i gorsze dni, rozumiem to że każdy jest człowiekiem. Kręci mnie to jak na mnie patrzy, zawsze mnie zauważa jestem w centrum jej uwagi, ładnie się ubiera, kobieco i subtelnie, i tak samo się rusza, ma fajną buzię która mi się podoba, jak mówi to mogę słuchać jej głosu godzinami

Gość LilIana b

Chciałabym żeby ktoś o mnie tak mówił. A jakie ma włosy?

Gość Smutna
13 minut temu, Gość Robi napisał:

Niestety nieśmiały żadnego sygnału nie wyśle nawet wtedy gdy mu się podobasz. Byłem taki, więc wiem co mówię. 

Szkoda pozostaje mi mieć nadzieję...Pojawił się w najgorszym momencie mojego życia po to by uczynić je piękniejszym...Pewnie nie zwróciłabym na niego uwagi bo byłam skupiona na swoich problemach ale w jego oczach zobaczyłam coś wyjątkowego dawno nikt tak na mnie nie patrzył...Sama się nie odezwę bo boję się że mnie wyśmieję,spotkać się też nie spotkamy bo już nie będzie takiej okazji..

Gość Staruszka

Kobietki z kompleksów się wyrasta hehe 

Więcej pogody ducha moje drogie 🙂

Gość głaski for you

jeszcze nie wie.

te sztuczne na głowie tylko widział

Gość Gość
6 minut temu, Gość LilIana b napisał:

Czarne, długie, proste

Gość nieśmiały
7 minut temu, Gość LilIana b napisał:

ciemne, może znajdziesz swojego księcia, musisz znać swoją wartość i faceci będą sie zabijać o ciebie. Tak to działa

Gość Frek
5 minut temu, Gość nieśmiały napisał:

musisz znać swoją wartość 

Zostań pszczelarką i kręć miód.

Chłopy lubią miód lizać z brzucha.

Gość Smutna

Napisz jej coś miłego może ona też czeka tak jak ja;)Czasami szczęściu trzeba pomóc:)

Gość opollleeee

Jak daleko mieszka od ciebie?