Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały

Bardzo chce się z nią kochać

Polecane posty

Gość gość
12 godzin temu, Gość nieśmiały napisał:

ciemne, może znajdziesz swojego księcia, musisz znać swoją wartość i faceci będą sie zabijać o ciebie. Tak to działa

Ciemne są najpiękniejsze...

Gość A ja ci niebo otworze

Ładnie napisane, da się wyczuć, że tęsknisz. To tęsknota z samego dna serca. Za głosem , zapachem, za wzrokiem, dotykiem , za tą magia w blasku księżyca. Mówiłam ,że kiedyś zrozumiesz, że patrzeć na kogoś  z pasją i zarem można tylko raz. Że chciałoby się pozbierać z czarnego nieba wszystkie gwiazdki a na szyję zarzucić księżyc. Który byl niemym świadkiem pożądania ale i tkliwości. Żyje się raz , zawsze powtarzał - korzystaj. Nigdy już pewno czegoś takiego nie przeżyje, ale Bóg mi świadkiem, że będę wspominać do śmierci. Ciepłe dłonie , szepty , dotyk , smak i zapach. Wspieram go w myślach, żeby wszystko mu się udało. Żeby miał dobre życie bez trosk. Wzroslismy przy sobie. Jak dwoje ludzi którzy dali z siebie co mogli, żeby bylo przyjemne i dobrze. Jak dwoje wędrowców ,którzy spotkali się na tym samym szlaku. Żeby się poddziwgnac, żeby się o siebie oprzeć. I rozejść ,umocnieni.  

Gość Aaa
13 godzin temu, Gość głaski for you napisał:

możesz być gruba brzydka ohydna, ale jak jesteś miła wesoła i mu słodzisz, to się bedzie na ciebie rzucał

faceci są żenujący

Haha to prawda. Zawsze mnie śmieszy, że wystarczy napisać facetowi smsa typu „bardzo mnie kręcisz” a ten już cały twoj. Oczywiście do czasu seksu:P ale można sobie nieźle takim pokręcić przez chwile. Dla seksu faceci zrobią wszystko, są w stanie się tak poniżyć, że szok 

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
25 minut temu, Gość A ja ci niebo otworze napisał:

Ładnie napisane, da się wyczuć, że tęsknisz. To tęsknota z samego dna serca. Za głosem , zapachem, za wzrokiem, dotykiem , za tą magia w blasku księżyca. Mówiłam ,że kiedyś zrozumiesz, że patrzeć na kogoś  z pasją i zarem można tylko raz. Że chciałoby się pozbierać z czarnego nieba wszystkie gwiazdki a na szyję zarzucić księżyc. Który byl niemym świadkiem pożądania ale i tkliwości. Żyje się raz , zawsze powtarzał - korzystaj. Nigdy już pewno czegoś takiego nie przeżyje, ale Bóg mi świadkiem, że będę wspominać do śmierci. Ciepłe dłonie , szepty , dotyk , smak i zapach. Wspieram go w myślach, żeby wszystko mu się udało. Żeby miał dobre życie bez trosk. Wzroslismy przy sobie. Jak dwoje ludzi którzy dali z siebie co mogli, żeby bylo przyjemne i dobrze. Jak dwoje wędrowców ,którzy spotkali się na tym samym szlaku. Żeby się poddziwgnac, żeby się o siebie oprzeć. I rozejść ,umocnieni.  

bo się zrżygam księżycowy parasolu...

Gość właśnie
28 minut temu, Gość A ja ci niebo otworze napisał:

Żyje się raz , zawsze powtarzał - korzysta

właśnie korzysta........żałośne

Gość NIE

Życzę mu dobrze,ale niech się trzyma ode mnie z daleka..nie chcę się kochać z kłamcą, z tchórzem, z kimś tak fałszywym,że słów brak

Gość gosc
1 minutę temu, Gość NIE napisał:

Życzę mu dobrze,ale niech się trzyma ode mnie z daleka..nie chcę się kochać z kłamcą, z tchórzem, z kimś tak fałszywym,że słów brak

To nie o ciebie chodzi lafiryndo narcyzko

Gość NIE
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

to nie o ciebie chodzi egoisto chamie i popaprańcu,leć do sklepu i tam wyrywaj towar w kolejce do kasy

Gość IDEALNY SIĘ ODEZWAŁ
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

LAfirynda to taka co się puszcza,a ja nawet gałezi nie trzymam ,więc zachowaj te teksty dla swoich wywłok

Gość gosc
10 minut temu, Gość IDEALNY SIĘ ODEZWAŁ napisał:

LAfirynda to taka co się puszcza,a ja nawet gałezi nie trzymam ,więc zachowaj te teksty dla swoich wywłok

Won tępaku

Gość Gość
38 minut temu, Gość Aaa napisał:

Haha to prawda. Zawsze mnie śmieszy, że wystarczy napisać facetowi smsa typu „bardzo mnie kręcisz” a ten już cały twoj. Oczywiście do czasu seksu:P ale można sobie nieźle takim pokręcić przez chwile. Dla seksu faceci zrobią wszystko, są w stanie się tak poniżyć, że szok 

Tacy faceci funta kłaków nie są warci, pozbawiony godności facet nie zasługuje na szacunek.

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tacy faceci funta kłaków nie są warci, pozbawiony godności facet nie zasługuje na szacunek.

Kobiety wcale nie są lepsze,znam parę takich,co dla paru miłych słówek,że ktoś na nie zwrócił uwagę potrafią wskakiwać z łóżka do łóżka, więc nie generalizujmy..bo żyjemy w tak chorych czasach,że są i kobiety bez godności i mężczyźni bez szacunku..ale nie ma co wszystkich sprowadzać do jednego poziomu.Rzadko już zaglądam na kafe, bo właśnie kafe stało się wylęgarnią frustracji i przelewania jadu z jednej płci na drugą.A prawda jest taka ,że nikt z nas nie jest idealny, ani kobiety, ani mężczyźni.Każdy ma jakieś wady,ale każdy ma też jakieś zalety.Skoro są wyrachowane kobiety to normalne,że pojawiają się mężczyźni, którzy z tego korzystają..i odwrotnie, jest popyt na dane zachowanie, to jest odzew męskiej i damskiej strony.

Temat autora jest o pożądaniu,i tęsknocie, ale nawet i tu nastąpił wysyp hejtu i obrzucania się pomidorami, winni mężczyźni, winne kobiety..Każdy z nas jest wolnym człowiekiem i żyje po swojemu, bo ma do tego prawo.

Autorowi życzę spełnienia w życiu,tym tęskniącym miłych wspomnień, a tym przepełnionym złością wobec drugiej płci więcej spokoju w sobie i spojrzenia na samych siebie i swoje życie z większym dystansem.Można się tego nauczyć, tylko trzeba nad sobą pracować.

Gość gość
2 godziny temu, Gość A ja ci niebo otworze napisał:

Po 50-tce też się można zakochać 😉