Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Myślałam że już wszystko zostało wyjaśnione.

Polecane posty

Gość Gosc

Chcesz o czymś jeszcze porozmawiać z? A moze to moje urojenia? Już sama nie wiem co to i po co to wszystko było? Czy to się działo naprawdę? Chyba tak. To było nietypowe, inne od wszystkiego co do tej pory znalam, uzależniające, toksyczne. Zbudowane niestety głównie na twojej niecheci do mnie. Jedno muszę Ci przyznać. Jesteś pomysłowy 😄 

Gość gość

Nie jestem w temacie, wyjaśnij co bylo wyjaśnione, każdy wyjaśnia na nowo za każdym razem, jak założy temat. 

Komu chce się wyjaśnić  po co. 

Masz taką potrzebę. 

Gość Ona nie ty
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chcesz o czymś jeszcze porozmawiać z? A moze to moje urojenia? Już sama nie wiem co to i po co to wszystko było? Czy to się działo naprawdę? Chyba tak. To było nietypowe, inne od wszystkiego co do tej pory znalam, uzależniające, toksyczne. Zbudowane niestety głównie na twojej niecheci do mnie. Jedno muszę Ci przyznać. Jesteś pomysłowy 😄 

😨😝

Gość gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie jestem w temacie, wyjaśnij co bylo wyjaśnione, każdy wyjaśnia na nowo za każdym razem, jak założy temat. 

Komu chce się wyjaśnić  po co. 

Masz taką potrzebę. 

Wyjaśniać dlaczego cię już nie chce znac i dlaczego nie jesteś już wart mojej uwagi? 

Po prostu mi się nie chce, może kiedyś najdzie mnie ochota to będziesz mieć okazje poczytać sobie mojej prawdy o tobie 

Gość Ciekawość

Ja chętnie posłucham jaka to prawda. Wyrzuć to z siebie. 

Gość qwerty

Tak to twoje urojenia. Wszędzie go widzisz. Ktoś pisze że jest kobietą a ty i tak myślisz, że to on. Puknij się w głowę. 

Gość Gosc

Dlaczego piszesz,ze niecheci do ciebie?Skad sie znacie?