Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle ta sama baba na kafe

Polecane posty

Gość gość

Czy wy tez widzicie  niemal w każdym  temacie ciągle  ta samą  babę która caly czas obraza matki i dzieci ? Jej  teksty o madkach , bąbelkach ,wyzywanie kobiet kp od loch i macior . Wyśmiewanie sie z kobiet pracujących zawodowo  bo ona prowadzi swój biznes . Po co ona tu siedzi ? Rozwala każdy nawet bardzo fajny temat 😞 

Gość Giąć

A jakiego ma Nicka? Nic takiego nie zauważyłam 

Gość Szokeszoke

Po prostu ignorujcie takie teksty, to najlepsza metoda. Ja traktuję takie wypowiedzi jak powietrze. Na forum nie ma adminów więc co nam pozostaje 

Gość Gość

Tak. Rozpoznaję tę trolicę. Nagminnie nadużywa słów "bombelek" i nawet "madka" i ciśnie nimi nawet tym normalnym użytkowniczkom. 

Żeby nie nazwała cię "madką" to najlepiej abys tak samo nie znosiła "bachorów" jak ona. A jak nawet jesteś matką to musisz być prawie że wyrodną i mająca w doopie własne dziecko, może wtedy łaskawie nie nazwie cie "madką".

I ciągle glupio zaciesza ryj, wstawiając ":-D"

Z resztą 2 dni temu na jednym z tematów, ta bladz sama przyznała sie, ze specjalnie troluje. 

Gość gosc

tez ja juz rozpoznaje

Gość KSM

bo ta wariatka jest bezpłodna lub jej facet nie chce dziecka. Ona bardzo chce mieć dziecko a wmawia sobie że tak naprawdę nie chce ,próbuje wyprzeć to z siebie,sama siebie okłamuje.

Gość Gosc

Okropna jest :( 

Gość Gosc

W sumie to ona ciągle p... to samo 

Madka to , madki tamto, wasze bombelki to ,bombek tamto itd itd . 

To ta co ma super firme  gdzie jak ktoś rzucił l4 to cały interes padnie hehe 

Gość gość

To jest przegięcie w drugą stronę. Jest tak samo ograniczona jak rasowa "madka", tyle że w drugą stronę. I pisze to jako bezdzietna i nie planująca dzieci.

Gość lida

Zwykły troll który wstawia potem zdjęcia z takich prowokacji na stronach typu "beka z mamusiek", nie wiem po co wdajecie się w dyskusje albo co wyzywacie go od "bezpłodnych" (jakby to była jakaś ujma dla człowieka).

Gość Odm
33 minuty temu, Gość lida napisał:

Zwykły troll,po co wyzywacie go od "bezpłodnych" (jakby to była jakaś ujma dla człowieka).

gdyby miała dzieci to by nikogo nie wyzywała ,ale nie ma dzieci, jest bezpłodna i w ten sposób się mści że sama nie może mieć dzieci.Często jest tak, że krytykujemy coś czego sami nigdy nie będziemy mieli. Próbujemy w ten sposób odeprzeć od siebie te myśli.

Gość Gosc

Juz lepiej brzmi bezpłodna   niż wyzywanie matki od maciory i lochy. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Juz lepiej brzmi bezpłodna   niż wyzywanie matki od maciory i lochy. 

A jak nazwać madkę, która karmi cycem 2-3 latka? Dojna krowa?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A jak nazwać madkę, która karmi cycem 2-3 latka? Dojna krowa?

Jej sprawa, toksyczna frustratko. Pomijając to, że WHO zaleca karmienie do 2 lat. Co cię interesują czyjeś cycki i czyjeś karmienie?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jej sprawa, toksyczna frustratko. Pomijając to, że WHO zaleca karmienie do 2 lat. Co cię interesują czyjeś cycki i czyjeś karmienie?

Jej sprawa jak ją nazwać? :-D

No mi tylko takie określenia przychodzą do głowy.

Gdybyście madki tak wszystkich zaleceń WHO tak słuchały jak czasu dojenia, to wasze purchlaki nie były takie spasione. Wy również.

Gość Krem
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jej sprawa jak ją nazwać? 😄

No mi tylko takie określenia przychodzą do głowy.

Gdybyście madki tak wszystkich zaleceń WHO tak słuchały jak czasu dojenia, to wasze purchlaki nie były takie spasione. Wy również.

ja uważam że ty nie możesz mieć dzieci albo twój partner nie chce, próbujesz wyprzeć to z siebie ,okłamujesz się i sama zaczynasz w to wierzyć.Jeśli on nie chce mieć dziecka to zrób wpadkę kontrolowaną, postaw go przed faktem dokonanym.Chyba nie będzie kazał ci usunąć?I nie wmawiaj nam że nie chcesz mieć dzieci bo chcesz.Sam fakt tego że przesiadujesz na forum "Macierzyństwo". Musisz bardzo cierpieć 😣 Ja na twoim miejscu szukałabym innego faceta,który chce mieć dziecko.

Znałam taką parę,moja najlepsza koleżanka chodziła z chłopakiem który nigdy nie chciał mieć dziecka,kazał jej brać tabletki, dodatkowo zabezpieczał się prezerwatywą żeby nie było dziecka.Ona już do tego przywykła i sama zaczęła wierzyć w to że jednak nie chce mieć dziecka i co się okazało ?Po 4 latach związku odszedł od niej bo zrobił dziecko innej.Z tamtą się ożenił.Czasami po prostu facet nie chce mieć dziecka z daną kobietą,nie chce jej na żonę i matkę.

Gość gość
33 minuty temu, Gość Krem napisał:

ja uważam że ty nie możesz mieć dzieci albo twój partner nie chce, próbujesz wyprzeć to z siebie ,okłamujesz się i sama zaczynasz w to wierzyć.Jeśli on nie chce mieć dziecka to zrób wpadkę kontrolowaną, postaw go przed faktem dokonanym.Chyba nie będzie kazał ci usunąć?I nie wmawiaj nam że nie chcesz mieć dzieci bo chcesz.Sam fakt tego że przesiadujesz na forum "Macierzyństwo". Musisz bardzo cierpieć 😣 Ja na twoim miejscu szukałabym innego faceta,który chce mieć dziecko.

Znałam taką parę,moja najlepsza koleżanka chodziła z chłopakiem który nigdy nie chciał mieć dziecka,kazał jej brać tabletki, dodatkowo zabezpieczał się prezerwatywą żeby nie było dziecka.Ona już do tego przywykła i sama zaczęła wierzyć w to że jednak nie chce mieć dziecka i co się okazało ?Po 4 latach związku odszedł od niej bo zrobił dziecko innej.Z tamtą się ożenił.Czasami po prostu facet nie chce mieć dziecka z daną kobietą,nie chce jej na żonę i matkę.

A gdzie ona napisała że nie może mieć dzieci? nie każdy może chce mieć gówniaki, niektórzy mają lepsze ambicje.

Gość UCL
9 minut temu, Gość gość napisał:

A gdzie ona napisała że nie może mieć dzieci? nie każdy może chce mieć gówniaki, niektórzy mają lepsze ambicje.

Można mieć dzieci i spełniać swoje ambicje,pogodzić jedno z drugim,to w niczym nie przeszkadza.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość UCL napisał:

Można mieć dzieci i spełniać swoje ambicje,pogodzić jedno z drugim,to w niczym nie przeszkadza.

No nie sądzę. Zależy jakie się ma ambicje.

Gość Anka z daleka

Twoje najwyraźniej to przesiadywanie na forum dla matek i dosrywanie im. I nic poza tym. Spełniona bezdzietna raczej niczego by tu nie szukała. Frustratka bez celu w życiu, która musiała zrezygnować z marzeń - jak najbardziej - ofiar dla swojego hejtu. 

Mamy rodziny. Ty nie. 

Spełniamy swoje marzenia. Ty nie. 

My będziemy nadal się rozwijać. Pytanie, czy Ty nadal będziesz przesiadywać na forum, które Cię nie dotyczy, czy zrobisz wreszcie coś, żeby zrealizować swoje marzenia. 

Twój hejt mamy w zadkach. Wchodzimy tu na chwilę, a potem wracamy do własnych spraw... Swoich dzieci. 

Gość Prym

Ta trollica nie ma swoich spraw,jest samotna,nudzi się i ciągle siedzi na kafe na dziale macierzyństwa.Temat nigdy nie będzie jej dotyczył ,ona nad tym ubolewa i daje upust swoim frustracjom poprzez wyzwiska.Bo co jej pozostało ?

Gość gość
Dnia 13.08.2019 o 21:38, Gość gość napisał:

Czy wy tez widzicie  niemal w każdym  temacie ciągle  ta samą  babę która caly czas obraza matki i dzieci ? Jej  teksty o madkach , bąbelkach ,wyzywanie kobiet kp od loch i macior . Wyśmiewanie sie z kobiet pracujących zawodowo  bo ona prowadzi swój biznes . Po co ona tu siedzi ? Rozwala każdy nawet bardzo fajny temat 😞 

Zauważyłam ją, siedzi tu od dłuższego czasu. 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Anka z daleka napisał:

Twoje najwyraźniej to przesiadywanie na forum dla matek i dosrywanie im. I nic poza tym. Spełniona bezdzietna raczej niczego by tu nie szukała. Frustratka bez celu w życiu, która musiała zrezygnować z marzeń - jak najbardziej - ofiar dla swojego hejtu. 

Mamy rodziny. Ty nie. 

Spełniamy swoje marzenia. Ty nie. 

My będziemy nadal się rozwijać. Pytanie, czy Ty nadal będziesz przesiadywać na forum, które Cię nie dotyczy, czy zrobisz wreszcie coś, żeby zrealizować swoje 3marzenia. 

Twój hejt mamy w zadkach. Wchodzimy tu na chwilę, a potem wracamy do własnych spraw... Swoich dzieci. 

Wchodzicie tu na chwilę. Dobry żart.😂