Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ale inteligentny

Czy facet bez samochodu może być dobrym partnerem?

Polecane posty

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Autorze tematu wykup sobie kilka lekcji w jakimś OSK,przypomnij sobie przepisy i kup jakieś małe miejskie autko no i powodzenia w znalezieniu kobiety 🙂

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość qvcx napisał:

Jeżeli facet jest przystojny, to nic się nie liczy. Może być niezaradny, nie mieć prawa jazdy, być biedny i bezrobotny, a i tak będzie "lepszym kandydatem" niż brzydki/przeciętny facet z pj i własnym samochodem, a na dodatek inteligentny, z poczuciem humoru i szacunkiem do kobiet.

Pie...głupoty.Brzydki a zaradny facet zawsze znajdzie sobie super fajna laske,bo taka co ma wygląd i trochę oliwy w głowie to wie,ze ładna miska jesc nie daje ..

A wracając do tematu to tak facet bez samochodu ma szanse znaleźć normalna kobietę i żyć normalnie

Gość Ollala

Nie, mój chłopak nie ma prawa jazdy ani samochodu, ja mam dwa samochody i kocham jeździć - nie dałabym nikomu prowadzić za mnie 😃 Deal jest taki, że  częściej on tankuje a ja jeżdzę. W razie czego stać go na taksówki, są rowery, mpk etc. Wkur wia mnie jak ktoś mnie pyta kiedy x zrobi pj - jest już do co najmniej kilku lat pełnoletni, co ja mam wspólnego z jego dokumentami. PS jazda jest prosta jak drut dla osób myślących i odpowiedzialnych

Gość ŁYSY78

Wydaje mi się że dla kobiet ważniejszy jest wygląd faceta,jego ubiór i sposób bycia a nie to czy ma samochód.

Mogę się mylić.