Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kortezka

Poczucie bycia gorszym w związku

Polecane posty

Gość Kortezka

Hej Kochani,

Jestem z moim facetem od 3 lat. Były wzloty i upadki, ale łączy nas niesamowcie silna więź oraz uczucie. Problemem jest to, że czuję, że on wciąż się czuje ode mnie gorszy. Ja mam stabliną dobrą pracę, wykształcenie, pochodzę z pełnego domu. U niego się nie pzelewało, ojciec go zostawił, nie poszedł na studia. Dopóki mnie nie poznał nie był w żadnym poważniejszym związku. Pokazałam mu inne zycie, inne wartości. Wiem, ze bardzo by chciał mi dać "wszystko" w jego mniemaniu. Narzucił sobie presję pieniędzy przez co oddaliliśmy się od siebie. Wczoraj wyparował, ze powinnam Go zostawić, bo jest tylko moją kulą u nogi. Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o rady .... 

Gość Wujek dobra rada

do wody na makaron polecam dolać odrobine oliwy, dzięki czemu makaron sie nie będzie sklejał, natomiast co do faceta to rzuć go, niech facet znajdzie sobie kobiete która nie będzie radzić sie obcych ludzi co ma z nim robić. Wg mnie to ty jesteś kulą u jego nogi, za głupia jesteś dla niego.

Gość Gość

Moim zdaniem problem tkwi w jego psychice, ma niskie poczucie swojej wartości może powinien zadbać o siebie zmienić styl ubierania zapisać się na siłownię zrobić coś dla siebie. 

Gonitwa za pieniądzem nie zmieni toku myślenia a tylko oddali was od siebie. 

Gość Kortezka14

To już chyba z bezsilności Wujku dobra rado. Chciałam, aby ktoś spojrzał na temat obiektywnie. Za dużo myśli kłębi  mi się w głowie, albo rzeczywiście jestem za słaba, by podjąć kroki .

Gość Gość  - rzeczywiście tak jest, ma bardzo niskie poczucie własnej wartości. Chociaż nie wiem co bym powiedziała czy zrobiła to tego nie zmienię. On sam musi się poskładać. Dochodze do wniosku, że przy mnie tego nie zrobi.