Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

LATO MINĘŁO AJA BEZ KOBIETY ZNOWU

Polecane posty

Gość eho

CHYBA  MI NIC WYJŚĆ W ŻYCIU NIE MOŻE  FATUM I KONIEC PRÓBOWAŁEM IMPREZOWAĆ POZNAWAĆ LUDZI TO POGODA DO BANI CAŁY ROK DZISIAJ 10 STOPNI.. ZRESZTĄ CHYBA NIE WARTO CHODZIĆ NA IMPREZY TAM GDZIE NAM NIEWYCHODZĄ PODRYWY ? JUZ 10 RAZ TAM BYLEM TO JAK NIE PRZERWA TO GŁUPIE GADANIE KOLEGÓW I ICH UPIJANIE SIE JUZ MAM DOSC PIJAKÓ Z JEDNYMI ZERWAŁEM TO KOLEJNI PIJACY  IDA NA IMPREZE IPINDOLA CAŁA O PIERDOŁACH  . oGÓLNIE PECHOWIEC JESTEM  BRAT TEZ MNIE CHYBA W DUPĘ BIERZE I INNYCH BO  ZARABIA CHYBA 50 ZŁ ZA GODZINNE ROBOCZĄ OD PRACOWNIKA A PŁACI 15 ZŁ I WIECZNIE NARZEKA NA PIENIĄDZE  ZRESZTĄ DIABLI WIEDZA JAK UNIEGO JEST POTEM SIE OKAŻE NARAZ ZE MA MLN ZŁ NA KONCIE :dATY JAK ... UTRZYMYWAŁES GO ;/ ANI KOBIET ANI SEXU  I WIEK 25 LAT  I ZNOWU KOLEJNY ROK MIJA AJA NIC ANI KASY ANI SEXU BARYJERY PRZEŁAMUJE ALE  JUZ KONIEC WAKACJI GDZIE POZNAM KOGO KOLWIEK !!

Gość eho

zostało mi tylko walenie  kasy nigdy nie zarobie od 3 miesięcy nic nie zaoszczędziłem bo albo choróbska albo opląty coza kraj ;/

Gość eho

25 lat   i bez kobiety gdzie wy jesteście czemu tyle mezczyzn jest to nieuczciwe!!

Gość eho

SMUTNE ZYCIE:(