Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 🐽🐽🐽

Ile kaw z fajami dzisiaj spożyłaś i w jakiej formie wieprzowinę jadłaś?

Polecane posty

Gość 🐽🐽🐽

Pewnie będzie wmawiać że nie albo dla przekory że całego prosiaka hahaha

Gość Dużo zjadłam?

Dużo dziś zjadłam? 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Dużo zjadłam? napisał:

Dużo dziś zjadłam? 

Ale monotematyczny kataryniasty ułom z ciebie  😂 Typowa Upoślada.

Gość Wieczorna

11:00 wstałam po nocy na Kafetełe

11:30 faja z kawskiem 

12:00 sr/anie

13:00 kanapki z szynką, serem i pomidorem i kolejna kawa

15:00 lody na gałkę smak zabajone w pakiecie 2 za 1 hepi ałers bo taniej

17:00 szaszłyki z boczku paczka 

19:00 drugą dogrzałam na grylu elektrycznym

20:00 siadam do kafetełe i kawa

21:00 faja

22:00 pora na stixy

00:00 czekolada Oreo

02:00 kanapki 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wieczorna napisał:

11:00 wstałam po nocy na Kafetełe

11:30 faja z kawskiem 

12:00 sr/anie

13:00 kanapki z szynką, serem i pomidorem i kolejna kawa

15:00 lody na gałkę smak zabajone w pakiecie 2 za 1 hepi ałers bo taniej

17:00 szaszłyki z boczku paczka 

19:00 drugą dogrzałam na grylu elektrycznym

20:00 siadam do kafetełe i kawa

21:00 faja

22:00 pora na stixy

00:00 czekolada Oreo

02:00 kanapki 

Zapomniałeś o majonezie, cebuli i ogórku kiszonym na kanapkach. Lochorna tylko takie lubi. I gdzie jest pizza? Ona żre ją prawie codziennie. 

Gość Wieczorna
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zapomniałeś o majonezie, cebuli i ogórku kiszonym na kanapkach. Lochorna tylko takie lubi. I gdzie jest pizza? Ona żre ją prawie codziennie. 

wiem ze lubi kiełbasę z cebulą i pizzę ale chyba codziennie nie wpierrrtala całego zakresu swoich upodobań bo nawet Wjeczusa by rozerwało xd

Gość Wieczorna

musiałem trafić bo siedzi wystraszona ze jej siedze w lodowce  xd albo knuje imitację jadłospisu Tygryska bądź Nimfy xd 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dziś też była. O trzeciej był lód.

Ps. Lekcje nieodrobione. Nienawidzę pomidorów. Mniej niż ciebie ale zawsze.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Majonezu też nie jadam 🤢 coś ci nie wychodzi fantazja na temat mojej diety. 

Gość Haha

Z ciebie nie ma lekcji. Na ciebie się srä  a żartuje tylko dla picu i uciesze innych użytkowników. Stąd niedociągnięcia. My nie śledzimy ciebie jak ty swoje ofiary. Można pośmieszkować ale w ostatecznym rozrachunku każdy ma na ciebie wyjëbane. Sorry.

Gość Wieczorny
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

jaka podjarana atencją xD beka z ciebie wieczi xD

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Haha napisał:

Z ciebie nie ma lekcji. Na ciebie się srä  a żartuje tylko dla picu i uciesze innych użytkowników. Stąd niedociągnięcia. My nie śledzimy ciebie jak ty swoje ofiary. Można pośmieszkować ale w ostatecznym rozrachunku każdy ma na ciebie wyjëbane. Sorry.

Przejmij mojego klienta jeśli chce ci się srac. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wieczorny napisał:

jaka podjarana atencją xD beka z ciebie wieczi xD

Rozwora na potwora 🦖

Gość Haha
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Majonezu też nie jadam 🤢 coś ci nie wychodzi fantazja na temat mojej diety. 

Doprawdy? To po czym jesteś taka bezkształtna? Fantazja nie jest mojego autorstwa. Nie pochlebiaj sobie. Pizzę to wiadomo że zarłaś boś uzależniona od kazeomorfiny. Zwalone do foto czerwonych czółenek sprzed lat pojëbusie?

Gość Haha

Przejmij mojego klienta jeśli chce ci się srac. 

Wolę to robić jak człowiek niż nawet na ciebie. Klozet ma większą wartość niż ty. 

Gość Wieczorny

Rozwora na potwora 🦖

tylko jakoś chętnych na nią nie ma xD nie kręcisz ani potworów ani normików macioro xd

Gość Wieczorny

patrzcie jak pedo/filka i koprofilka próbuje mnie nieudolnie wyrywać xD wiedziałem że tak skończy xD beka

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Haha napisał:

Doprawdy? To po czym jesteś taka bezkształtna? Fantazja nie jest mojego autorstwa. Nie pochlebiaj sobie. Pizzę to wiadomo że zarłaś boś uzależniona od kazeomorfiny. Zwalone do foto czerwonych czółenek sprzed lat pojëbusie?

Nie schlebiaj sobie i swoim tandetnym butom jelopo wielkopostaciowa. Moja bezksztaltnosc to taki mit jak twoja klepsydra w rajtuzach 🤣

Dobranoc. Nie wal za mocno indora. 

Gość Wieczorny
10 minut temu, Gość Gość napisał:

to pizze na bialym spodzie zresz? 

Gość Haha
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie schlebiaj sobie i swoim tandetnym butom jelopo wielkopostaciowa. Moja bezksztaltnosc to taki mit jak twoja klepsydra w rajtuzach 🤣

Chodzą po Kafeterii wiarygodne słuchy że indora to raczej ty sobie wyhodowałaś nad tą rozjechaną peesdą więc skończ już z tymi projekcjami. Tylko się ośmieszasz.Tandetny to jest ten twój tępy umysł wraz z chłopskimi rysami twarzy oraz równie prymitywną familią.  

Gość Wieczorny
6 minut temu, Gość Gość napisał:

dalej wieśniaro nie umiesz przeżyć jej figury xD jaka beka z ciebie xD tak jak jeszcze urodę można negować tak kształt klepsydry to fakt a nie opinia więc tylko się teraz ośmieszasz kolumno zaprzeczając z zawiści oczywistościom. już wiadomo jak ty wyglądasz pewnie haha xD kolumbryna bez wcięcia w talii ze śmierdzacą cipą i oddechem xD każdemu by opadł na twój widok locho xD

Gość Haha

Swoją drogą buty takie niby chüjowe a jednak  tak je rozpamiętujesz Locho 😂 Figura jest akurat udowodniona. O czym świadczy chociażby twoje jaranie się fotą, której nikt poza twoim stalkerskim zakompleksionym umysłem nie pamięta 😂 Twoja bezkształtność zresztą też jest udowodniona. Starczy zorientować się w tym, jak i kiedy używasz projekcji i już wiadomo jak wygląda twoje życie w wielu obszarach. Hmm. Nie zazdroszczę, klocuszku 😂 

Gość Haha
1 minutę temu, Gość Wieczorny napisał:

dalej wieśniaro nie umiesz przeżyć jej figury xD jaka beka z ciebie xD tak jak jeszcze urodę można negować tak kształt klepsydry to fakt a nie opinia więc tylko się teraz ośmieszasz kolumno zaprzeczając z zawiści oczywistościom. już wiadomo jak ty wyglądasz pewnie haha xD kolumbryna bez wcięcia w talii ze śmierdzacą cipą i oddechem xD każdemu by opadł na twój widok locho xD

No w sumie nic dziwnego że biedactwo Wieczorna zaklina rzeczywistość i pociesza się jak może 😂

Gość Haha

W ogóle dobre z tą kolubryną 😂 Pierwszy raz widzę takie słowo ale rzeczywiście wyskakuje w Google 😂

3. potocznie: rzecz lub osoba duża, ciężka i niezgrabna; landara, kobyła, krowa, krówsko;

Cała Wieczi 💋😂👠

Gość Haha

Lochorna hejtuje i uważa za prymitywne buty z Saint Laurenta http s://ww w.lys t.co m/shoes/saint-laurent-110mm-paris-bow-suede-dorsay-pumps-red/ Łatwiej ci z tym używaniem mechanizmu kwaśnych winogron i słodkich cytryn? Co nie prostaczku?

Gość Gość
21 minut temu, Gość Haha napisał:

Lochorna hejtuje i uważa za prymitywne buty z Saint Laurenta http s://ww w.lys t.co m/shoes/saint-laurent-110mm-paris-bow-suede-dorsay-pumps-red/ Łatwiej ci z tym używaniem mechanizmu kwaśnych winogron i słodkich cytryn? Co nie h

Haha dama chciała zaszpanowac i pochwaliła się chamska podróbka 🤣 ślepy odrozni na oko oryginał od twojej podroby. Mam zdjęcia które wrzucalas więc skończ rznac głupa damulko w podrobach . 

Gość Gość

Ślepota to raczej twoja domena Skunksie. Zaraz obok braku talii. Post z linkiem nawet nie jest mój jełopo. Jak tego nie odróżniasz to już twój problem. Ja jakoś umiem wyczuć twój smród na kilometr więc może ucz się od lepszych.

Tamte buty były akurat w całkiem innym stylu. Nie wystarczy przy/je/bać kokardę z tyłu butów by mówić o podobieństwie. Ktoś mądrzejszy chciał ciebie wkręcić i jak zwykle mu się to udało 😂  Wieczorna histeryczko z kompleksem metek 😂

Co do zdjęć to tylko dostarczasz kolejnych dowodów na swoją obsesję.  ✋Dobrze wiedzieć że gdy ja i inni żyjemy i przeżywamy życie ty siedzisz w tej swojej norze i dokumentujesz jak po/je/bus każdy fragment życia osoby którą się niezdrowo  fascynujesz  💋👠

Pan prokurator setnie się ubawi sprawdzając tego twojego gruchota 😂 Biedacka, upiorna psycholko. ✋

Gość Gość

Caps look w telefonie naprawiony czy dalej ciebie na to nie stać podczas gdy tutaj kozaczka strugasz Obwiecho? Musiałaś nocną zmianę znowu wziąć w tyrze? Oh thanks Beggar i am poor 😂 Na ch/uj takie coś się rozmnaża żeby fundować kolejną spjerdolinę jebjącą na etacie to nie zrozumiem nigdy 😂

Gość Gość

Dzisiaj to już się tak ośmieszyłaś i jednocześnie obnażyłaś ze swoimi kompleksami i obsesją że aż nie mogę powstrzymać się od śmiechu. Haha. Dzięki Plebuchu.