Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XrX

Erasmus, seks z inną narodowością

Polecane posty

Gość XrX

Macie jakieś doświadczenia?

Jaki kraj najlepiej wspominacie? Czy to prawda, że lepiej niż z Polakami? 

Gość przegryw

Wyjeżdżałem na Erasmusa do Niemiec jako pravik i wróciłem też jako pravik :( Dużo się przez te miesiące natrzepałem :(

Gość Podróżnik
3 minuty temu, Gość przegryw napisał:

Wyjeżdżałem na Erasmusa do Niemiec jako pravik i wróciłem też jako pravik 😞 Dużo się przez te miesiące natrzepałem 😞

W Niemczech lipa, najlepsze wypady z erasmusa są do Hiszpanii i Portugalii, tam można kilka dziennie zaliczyć, są nie raz też wyjazdy na zasadzie erasmusa ale jakoś inaczej się to nazywało, i one są do krajów spoza Unii, np. Brazylia, Kolumbia, Chiny,  Kenia, i Emiraty Arabskie. Zalezy od uczelni, z jakimi krajami maja dogadane, to są wymiany wtedy że np; grupa 30 polaków leci na miesiąc lub dwa do Chin lub innych tych wymienionych, a potem czasami grupa tamtych przylatuje do Polski. No to z tych krajów to jest ogiń w szopie, można 24h się bawić, z tym że co kraj to inne preferencje kobiet, jedno chcą ostro a inne delikatnie. Ale polecam z całego serca te kraje przeżycia do końca życia, no i okazja by pobawić sie z chinkami które czesto nie gola cipek, lub czarnoskórych kenijek. 🙂

Gość XrX
6 minut temu, Gość Podróżnik napisał:

W Niemczech lipa, najlepsze wypady z erasmusa są do Hiszpanii i Portugalii, tam można kilka dziennie zaliczyć, są nie raz też wyjazdy na zasadzie erasmusa ale jakoś inaczej się to nazywało, i one są do krajów spoza Unii, np. Brazylia, Kolumbia, Chiny,  Kenia, i Emiraty Arabskie. Zalezy od uczelni, z jakimi krajami maja dogadane, to są wymiany wtedy że np; grupa 30 polaków leci na miesiąc lub dwa do Chin lub innych tych wymienionych, a potem czasami grupa tamtych przylatuje do Polski. No to z tych krajów to jest ogiń w szopie, można 24h się bawić, z tym że co kraj to inne preferencje kobiet, jedno chcą ostro a inne delikatnie. Ale polecam z całego serca te kraje przeżycia do końca życia, no i okazja by pobawić sie z chinkami które czesto nie gola cipek, lub czarnoskórych kenijek. 🙂

Jestem kobietą, więc bardziej interesują mnie Panowie.

Gość Podróżnik
28 minut temu, Gość XrX napisał:

Jestem kobietą, więc bardziej interesują mnie Panowie.

To samo, od wyboru do koloru, jak ja jeździłem to było na 30 osób w grupie, i było 15 kobiet i 15 facetów i lecieliśmy a tam na miejscu zarówno faceci jak i kobiety miały od wyboru do koloru. Nawet nie trzeba się było starać, podrywać bo to wszystko spontanicznie i nagle.

Gość Miły chlopak

Chiszpanki czy portugalki z Erasmusa moga mieć HIV lub AIDS? Zawsze to robicie w gumce? Bez lizania cipki?

Gość Podróżnik
11 minut temu, Gość Miły chlopak napisał:

Chiszpanki czy portugalki z Erasmusa moga mieć HIV lub AIDS? Zawsze to robicie w gumce? Bez lizania cipki?

Hiszpanki i portugalki raczej nie, chyba że trafisz patologie ze slamsów ale widzisz co bierzesz wiec jeśli jest zadbana to na 99,99 proc nie ma HIV i AIDS. Ale dla bezpieczeństwa lepiej mieć gume by za rok nie płacić międzynarodowych alimentów 😛

Gość Podróżnik

Raz nawet przespałem sie z przystojnym Kenijczykiem. Niesamowite doznania , gdy czuje się jak pulsujacy wielki fajfus spuszcza się do odbytu.

Gość Miły chlopak
2 minuty temu, Gość Podróżnik napisał:

Hiszpanki i portugalki raczej nie, chyba że trafisz patologie ze slamsów ale widzisz co bierzesz wiec jeśli jest zadbana to na 99,99 proc nie ma HIV i AIDS. Ale dla bezpieczeństwa lepiej mieć gume by za rok nie płacić międzynarodowych alimentów 😛

W przyszłym roku zmieniam pracę gdzie będzie dużo Hiszpanek pracować. Jak wypatrzę jakąś ładną to bezpośrednio rozmawiać o seksie czy poczekać jak będzie impreza czy coś noi w tedy powiedzieć, że jest ładna może by chciała się lepiej poznać? Coś takiego?

Gość Podróżnik
1 godzinę temu, Gość Miły chlopak napisał:

W przyszłym roku zmieniam pracę gdzie będzie dużo Hiszpanek pracować. Jak wypatrzę jakąś ładną to bezpośrednio rozmawiać o seksie czy poczekać jak będzie impreza czy coś noi w tedy powiedzieć, że jest ładna może by chciała się lepiej poznać? Coś takiego?

Przywitaj się, bądź miły, zagaduj, powiedz kilka komplementów i zaproponuj spacer a potem do ciebie lub do niej, a jeśli chodzi o imprezy to podobnie ale bez spaceru tylko postaw drineczka, bądź miły, to po chwili wyjdziecie na zewnątrz albo do toalety i będzie się działo. I dobre perfumy, wypsikaj sie paco rabane lub hugo boss bo one lubią perfumy czuć, jakby je to bardziej nakręcało.

Gość gość

"paco rabane lub hugo boss" Żart? 😏

Gość Podróżnik
2 minuty temu, Gość gość napisał:

"paco rabane lub hugo boss" Żart? 😏

Hiszpanki to lubią akurat

Gość gość

Po alkoholu jest wszystko jedno jakie perfumy. 😉 Kobiety lubią zapach portfela. Ciemnoskórzy lubią zapach białego ciała. 

Gość Podróżnik
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Po alkoholu jest wszystko jedno jakie perfumy. 😉 Kobiety lubią zapach portfela. Ciemnoskórzy lubią zapach białego ciała. 

Po alkoholu prawda, większość ma to gdzieś, ale mówię o kulturalnym seksie a nie korzystaniu po pijaku 🙂

Gość Zyga

Najlepsze są studentki z Ukrainy, nikt się z nimi nie może równać.Robia dosłownie wszystko i chcesz spełnić jakieś fantazje to z nimi zrobisz to bez problemu 😁

Gość XrX

Ja dałam się zerżnąć dwóm Gruzinom i było bosko. Temperament, wielkie pały...

Gość Alicja

a wiecie moze czy cygany mają duze paly?

Gość Wiem co mówię
52 minuty temu, Gość Alicja napisał:

a wiecie moze czy cygany mają duze paly?

Nawet jak ma dużą - to lenie! Wsadzi ci i na trzęsienie ziemi będzie czekać, bo dupom mu się nie zechce ruszać.

Gość A na trójkąt,  czworokąt
13 godzin temu, Gość Zyga napisał:

Najlepsze są studentki z Ukrainy, nikt się z nimi nie może równać.Robia dosłownie wszystko i chcesz spełnić jakieś fantazje to z nimi zrobisz to bez problemu 😁

też się da radę ustawić (oczywiście nie za $$$)? 

Gość gość

Tylko problem co dostaniesz w zamian. Bez quickhivtestu bym nawet nie podchodził...