Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuz

moja dziewczyna miala wielu przede mna

Polecane posty

Gość arbuz

zaczalem sie niedawno spotykac z fajna dziewczyna

ostatnio jak rozmawialismy przyznala mi sie, ze miala 17 partnerow seksualnych

nie wiem co o tym myslec

czy to duzo?

co byscie zrobili? zostawili ja czy byli dalej razem?

Gość cyt

A jakie to ma znaczenie z iloma spała? Przynajmniej masz pewność, że w łóżku będzie wiedziała o co pięć. Najważniejsze jest to co ma w głowie. I to jakie podejście ma do związku, czy jest wierna, czuła, lojalna.

Gość kkk

Faktycznie to nie powinno mieć znaczenia liczy się tu i teraz

Bardziej bym się zainteresował w jakich okolicznościach miała tych facetów

Jeśli to były związki dłuższe czy krótsze to chyba normalne?

Jeśli to były szybkie numerki z nieznajomymi to bym się zastanowił

Gość Mark

Kiedyś na moją prośbę żona policzyła  wszystkich swoich partnerów  po skrupulatnych wyliczeniach wyszło 64. Z czego 3 już po naszym ślubie 

Gość On 1985

A ja sie nigdy nie pytam tego ilu miała partnerów aktualna partnerka. Wyrosłem z tego, poza tym mozna sie sie niemilo rozczarować. 

Kiedys zapytalem mojej pierwszej dziewczyny i odpowiedź mnie rozwalila. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość On 1985 napisał:

Kiedys zapytalem mojej pierwszej dziewczyny i odpowiedź mnie rozwalila

Dlaczego? . Napiszesz cos więcej? 

Gość On 1985
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego? . Napiszesz cos więcej? 

Moge napisac. Mielismy po 21 lat jak zaczelismy byc parą. Wczesniej jako znajomi, jeszcze w liceum w ostatniej klasie, mielismy kilka razy koleżenski seks, po tym jak rozstala sie ze swoim chlopakiem. Pozniej poszla na studia gdzie poznala kogos innego, z kim sie zareczyla, ale po jakims czasie zostawila go dla mnie. I tak myslalem, że miala 3, pierwszego, mnie i tego co sie zareczyla ale go zostawila dla mnie. Któregoś razu zrobilismy sobie wieczór szczerosci przy alkoholu i przyznala że bylo jeszcze 3 innych. Zanim weszla w zwiazek z tym co sie zareczyla, to sypiala z facetem 20 lat od siebie starszym, kierowcą w firmie swojego ojca, potem jak juz byla z tym kolesiem od zareczyn i poszla do pracy w korpo, to "zapomniała się" z ochroniarzem z recepcji budynku i z zastępcą swojego kierownika, bo "jakoś tak wyszło". Niby paplała że żałuje itp. ale od tamtego wyznania nasz zwiazek byl juz inny i nie chodzilo mi o ilość facetów, choc jak na 21 latke to 6 facetow w 2006 roku to i tak bylo sporo. Chodzilo mi o to ze jak byla z typem od zareczyn to sie zapomniała, balem sie ze będąc ze mną tez zdarzy jej sie zapomnieć, dlatego byla nieufnosc, kontrole, sprawdzanie telefonów, przez co tworzyly sie konflikty i klotnie. Wytrzymalismy tak chyba jeszcze z rok czy półtora i atmosfera byla tak niefajna, że sie rozstalismy. 

Gość arbuz
3 godziny temu, Gość kkk napisał:

Faktycznie to nie powinno mieć znaczenia liczy się tu i teraz

Bardziej bym się zainteresował w jakich okolicznościach miała tych facetów

Jeśli to były związki dłuższe czy krótsze to chyba normalne?

Jeśli to były szybkie numerki z nieznajomymi to bym się zastanowił

no wlasnie wiekszosc z tego to byly szybkie numerki po dyskotekach itd

na dluzej to miala niewielu facetow

Gość Gig

Tak to bywa, jak laska  nie może znaleźć nikogo wartościowego a na dole za wilgotno a są chęci i potrzeby.

idzie na impreze troche alko, rozluźnienie i pyk...po wszystkim. Chłopak za łatwo dostał to co chciał to go jakoś tak mniej kręci (podświadomie) i z poważnego związku nici. 2-3 takie akcje i ma dziewcze łatke łatwiej...a jak facet ma wybór to wybiera taką bez łatki i takiej szuka. Każdy ma potrzeby ale trzeba je z głową zaspokajać...żeby inni nie wiedzieli.  Ja miałem takie 2 koleżanki, które czasem chciały się spotkać rozładować napięcie...ale zostawało to między nami tylko. Nikt o tym nie wiedział i teraz mają facetów, układa im się...jeden wie o mnie drugi chyba nie.  Ten co wie ma wersje, że miała potrzeby i wolała zrobić to czasem z kumplem niż z jakimś przypadkowym gościem. 

Nie patrz więc ilu miała bo to często nie pokazuje nic...lepiej 17 po razie  czy 3-4 gości w dłuższych związkach ale z każdym dziennie po 3 razy się gzili na wszystkie sposoby? I znają swoje wszystkie sekrety i tajemnice....

Jak nie znasz szczegółów to nie próbuj oceniać i rozkminiać...poza tym to nie Twoja sprawa jak żyła wcześniej. Teraz chce inaczej. Jak Cie to przerasta i masz z tym problem to nie brnij dalej tylko kończ związek...szkoda dziewczyny ale i Ciebie. Marnujesz czas Jej i swój.

Gość SADM
Dnia ‎18‎.‎08‎.‎2019 o 09:49, Gość arbuz napisał:

zaczalem sie niedawno spotykac z fajna dziewczyna

ostatnio jak rozmawialismy przyznala mi sie, ze miala 17 partnerow seksualnych

nie wiem co o tym myslec

czy to duzo?

co byscie zrobili? zostawili ja czy byli dalej razem?

jak już teraz cię to gryzie, to spier....j, to nie jest kobieta dla ciebie

Gość gość
3 minuty temu, Gość SADM napisał:

jak już teraz cię to gryzie, to spier....j, to nie jest kobieta dla ciebie

Niech żyje takt i kultura !!!!!!