Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej nie myslec

Tacy są dzisiejsi faceci

Polecane posty

Gość lepiej nie myslec

Było pierwsze spotkanie na piwku, fajnie się rozmawiało, lubimy się i to widać. Powiedział że spotkamy się w weekend bo mieliśmy plany iść razem na pewne wydarzenie. I co? Zero odzewu! Więc po co w ogóle robić nadzieje? Ja pracowałam więc myślałam że może chce poczekać i napisać jak będę miała wolne, co za ułuda. Pewnie mnie tylko testował czy polecę na niego na pierwszym spotkaniu. I nie nie uważam że powinnam pierwsza do niego pisać, skoro widać że go lubię to jednak chyba gdyby miał chęci i by napisał. Czy wszyscy faceci są tacy w dzisiejszych czasach? Zrobił mi nadzieję i teraz marnuje niedziele na myślenie o tym d...pku

Gość Agnieszka

Tchórz nie chciał ci powiedzieć prosto w oczy że mu nie pasujesz i tyle.

Gość Marny koniec

A dzieci tylko testują i testują i nigdy nie dorastają... 

Gość lepiej nie myslec

Rozumiem ze mogę mu nie pasować to normalne. Ale spotkanie było fajne, okazało się że mamy te same zainteresowania, podobny tok myślenia. np oboje lubimy sporty i spędzać czas aktywnie, podróżować itd. Było dużo tematów do rozmów i naprawdę gadka się kleiła. Czułam że mu się podobam. Więc dlatego ciężko mi jest zrozumieć dlaczego mając pozytywne wrażenie on po prostu olał. Przecież nie trzeba być parą od razu można się kumplować.

Gość Gość

Może on odniósł inne wrażenia niż ty no i tyle.

Gość xara

Moja koleżanka cały czas chodzi na takie spotkania. Wszystko fajnie, goście mówią o następnym,  potem znikają w eterze. Rzecz dzieje się w Warszawie. Mają chyba za duży wybór.  Ciesz się , że nie zwodził Cie jakiś czas, żeby potem przelecieć...

Gość Agnieszka

No w sumie można ale faceci raczej nie chcą kumplować z kobietami.

Gość darmoszka

Cip cip cip

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Nie rozpaczaj, jak nie on to inny przecież tyłu facetów wokół.

Przystojny chociaż ten gość czy taki przeciętny Seba ?

Gość lepiej nie mysleć

Hehe przystojny ale też taki normalny przynajmniej tak myślałam. Nie rozpaczam tylko staram się zrozumieć. Mieliśmy plany iść razem na ściankę wspinaczkową itd. Więc po prostu się zastanawiam. I tak spotkamy się w pracy wtedy to dopiero będzie nie zręcznie. Jak myślicie nawiązać żartem do tego czy po prostu olać i udać że mnie to obeszło

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość lepiej nie myslec napisał:

Było pierwsze spotkanie na piwku, fajnie się rozmawiało, lubimy się i to widać. Powiedział że spotkamy się w weekend bo mieliśmy plany iść razem na pewne wydarzenie. I co? Zero odzewu! Więc po co w ogóle robić nadzieje? Ja pracowałam więc myślałam że może chce poczekać i napisać jak będę miała wolne, co za ułuda. Pewnie mnie tylko testował czy polecę na niego na pierwszym spotkaniu. I nie nie uważam że powinnam pierwsza do niego pisać, skoro widać że go lubię to jednak chyba gdyby miał chęci i by napisał. Czy wszyscy faceci są tacy w dzisiejszych czasach? Zrobił mi nadzieję i teraz marnuje niedziele na myślenie o tym d...pku

Baaaardzo wielu jest takich, doswiadczyłam tego wielokrotnie a zrywanie nagle kontaktu bez wyjaśnienia to juz plaga. Jest mnóstwo takich tchorzy. Im dluzej zyje tym bardziej nienawidze facetów! Nie ludze się juz ze znajdę kogoś porządnego, fajnego na stale i chce się juz tylko bawić, a o ślubie i dzieciach tym bardziej nigdy nie pomysle bo nie warto! 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość xara napisał:

Moja koleżanka cały czas chodzi na takie spotkania. Wszystko fajnie, goście mówią o następnym,  potem znikają w eterze. Rzecz dzieje się w Warszawie. Mają chyba za duży wybór.  Ciesz się , że nie zwodził Cie jakiś czas, żeby potem przelecieć...

W Warszawie pobmo przypada co najmniej 110 kobiet na 100 facetów i fakt ze wybór maja, w największych Polskich miestach jest znacznie więcej sungielek niż singli. Mnie nie jara wyścig o faceta, nie będę z nikim rywalizowac i powoli odpuszczam sobie ten temat, tym bardziej ze fajnych facetów jest baaardzo malo, trafienie na takiego graniczy z cudem. Chce mieć na nich totalnie wyje...e ale nie wiem czy tak sie da 😔..

Gość marmolladas
2 godziny temu, Gość lepiej nie myslec napisał:

poprawka skarbie, to nie on zrobił ci nadzieje, tylko TY sobie ubzdurałaś jakieś farmazony nie zgodne z realiami, a potem zwalasz na faceta. Często wy baby macie błędą ocene realiów a potem rozczarowane zostajeście z niczym.

Gość winetou
2 godziny temu, Gość Agnieszka napisał:

Tchórz nie chciał ci powiedzieć prosto w oczy że mu nie pasujesz i tyle.

chyba jak się nie odezwał to prosta piłka że ona mu nie pasuje, więc jaki problem? Niech panna rusza dalej a nie planuje już z nim ślub i budowe domu. Baby robią sobie za szybko nadzieje i plany.

Gość racoon
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Baaaardzo wielu jest takich, doswiadczyłam tego wielokrotnie a zrywanie nagle kontaktu bez wyjaśnienia to juz plaga. Jest mnóstwo takich tchorzy. Im dluzej zyje tym bardziej nienawidze facetów! Nie ludze się juz ze znajdę kogoś porządnego, fajnego na stale i chce się juz tylko bawić, a o ślubie i dzieciach tym bardziej nigdy nie pomysle bo nie warto! 

bo wy durne pipy lecicie na przystojniaków z hoojowym charakterem to potem tak macie. Może czas na spotykanie się z normalnymi facetami a nie tylko z samymi przystojniakami którzy was olewają. Widać nie macie za grosz szacunku do siebie i za przystojniaka dałybyście się pokroić. Wina 100% po waszej stronie.

Gość aston
26 minut temu, Gość Gosc napisał:

W Warszawie pobmo przypada co najmniej 110 kobiet na 100 facetów i fakt ze wybór maja, w największych Polskich miestach jest znacznie więcej sungielek niż singli. Mnie nie jara wyścig o faceta, nie będę z nikim rywalizowac i powoli odpuszczam sobie ten temat, tym bardziej ze fajnych facetów jest baaardzo malo, trafienie na takiego graniczy z cudem. Chce mieć na nich totalnie wyje...e ale nie wiem czy tak sie da 😔..

Normalni faceci są wszędzie, tylko wy ich olewacie bo szukacie modela z serialu w TV. Bo oglądanie durnych seriali w TV to babska plaga, a potem wymagania z kosmosu bo w TV tak widziały, makabra.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość racoon napisał:

bo wy durne pipy lecicie na przystojniaków z hoojowym charakterem to potem tak macie. Może czas na spotykanie się z normalnymi facetami a nie tylko z samymi przystojniakami którzy was olewają. Widać nie macie za grosz szacunku do siebie i za przystojniaka dałybyście się pokroić. Wina 100% po waszej stronie.

Nie tylko przystojni tacy są, umawialam się tez z przecietnymi, na pozór.normalnymi facetami bez wybujalego.ego i było tak samo! Nie.od.wyglądu to zależy tylko.od charakteru, moralnosci i czy facet.ma.zasady bo gdyby miał to normalnie by relacje zakończył.a.nie uciekał jak tchórz i urywal kontakt bo tak wygodniej. Nie ma ZADNEJ reguly na was wiec nie pie...l. Zresztą jestem pewna ze większość brzydkich facetow gdyby byli przystojni to by roochali na prawo.i.lewo, korzystali z tego i byli cwani, pewni siebie jak Ci przystojniacy ale wiedza ze.nie.maja takich możliwości z racji wyglądu to podkulaja ogon i.udają wielce dobrych i porzadnych... Gdyby byli przystojni to puscilyby hamulce bo taka wasza koorewska niewierna natura. 

Gość Karol Wielki
Cytat

Cytat
Cytat

Gość Karol Wielki

Jak facet wyczuje że lodzika z połkiem od świnki nie bendzie miał zrobionego to sie nie spotyka i olewa temat. Dlatego dziewczyny dawajcie znaka od razu czy łykacie czy nie i czy obcionganie to wasza druga natura bo bez tego żaden facet nie wytszym.a 

Gość Gość

I podziękuj mu, że nie zmarnował ci więcej niż jednego dnia. Na pewno znajdziesz kogoś normalnego

Gość Gość
25 minut temu, Gość racoon napisał:

I ty ten normalny niby? Bo w pierwszym zdaniu już wyzywasz kobiety. Zakładam ze twój charakter idzie w parze z wyglądem stąd brak kultury 

Gość Czarnowłosa

Autorko,  nie ma co biadolic.  Po prostu trafilas na gościa,  ktory mial nadzieje na bzykanko na pierwszej randce i nie oczekiwal niczego wiecej.  Takie osobniki zawsze zrywaja kontakt po pierwszym spotkaniu bez słowa.  Wykorzystal cie seksualnie?  Nie. To nic złego sie nie stalo. Randkuj sobie dalej i nie przejmuj sie takimi incydentami bo nie ma czym.  Tez mialam takie znajomosci  (faceci znalezieni na czacie  ), ktore konczyly sie po pierwszym spotkaniu mimo że gadalo sie dobrze. Ale seksu nie bylo to nie mam za czym plakac.  I potwierdzam,  że wyglad nie ma nic do rzeczy.  Spotykalam i przystojnych i brzydkich ruchaczy  (ci brzydcy mieli np gadane i potrafili udawac jacy to z nich dzentelmeni a tak naprawdę mizogini ).

Nie masz sie czym przejmowac:)

Gość racoon
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie tylko przystojni tacy są, umawialam się tez z przecietnymi, na pozór.normalnymi facetami bez wybujalego.ego i było tak samo! Nie.od.wyglądu to zależy tylko.od charakteru, moralnosci i czy facet.ma.zasady bo gdyby miał to normalnie by relacje zakończył.a.nie uciekał jak tchórz i urywal kontakt bo tak wygodniej. Nie ma ZADNEJ reguly na was wiec nie pie...l. Zresztą jestem pewna ze większość brzydkich facetow gdyby byli przystojni to by roochali na prawo.i.lewo, korzystali z tego i byli cwani, pewni siebie jak Ci przystojniacy ale wiedza ze.nie.maja takich możliwości z racji wyglądu to podkulaja ogon i.udają wielce dobrych i porzadnych... Gdyby byli przystojni to puscilyby hamulce bo taka wasza koorewska niewierna natura. 

To raczej kobiety gdy są ładne korzystają z tego i ruhają się na prawo i lewo i są bezmorałami. Dlaczego wybierasz facetów z hoojowym charakterem, bez względu na ich wygląd? To coś z tobą nie halo.

Gość Niebystra

Dzisiejsze pokolenie mężczyzn rozczarowuje mnie,rzucają słowami do każdej,nie szanują,..jestem totalnie wypalona i coraz bardziej się przekonuje,że nie warto się o nich starać jak tylko opluwają ..Mam dość huśtawki emocjonalnej i ich gierek,manipulacji.

Gość psi łeb
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

I podziękuj mu, że nie zmarnował ci więcej niż jednego dnia. Na pewno znajdziesz kogoś normalnego

raczej nie znajdzie, bo jej system wartości jest błędny i tylko takie typy się nią interesują, musi zrobić ponowną ocene systemu wartości i przestać robić to co takie typy przyciąga do niej

Gość racoon
30 minut temu, Gość Gość napisał:

I ty ten normalny niby? Bo w pierwszym zdaniu już wyzywasz kobiety. Zakładam ze twój charakter idzie w parze z wyglądem stąd brak kultury 

jak nazwać baby które ciągle powtarzają te same błędy?

Gość Quatros
16 minut temu, Gość Niebystra napisał:

Dzisiejsze pokolenie mężczyzn rozczarowuje mnie,rzucają słowami do każdej,nie szanują,..jestem totalnie wypalona i coraz bardziej się przekonuje,że nie warto się o nich starać jak tylko opluwają ..Mam dość huśtawki emocjonalnej i ich gierek,manipulacji.

To kobietom palma odwala, szukają nie wiadomo czego, aktorów z seriali w TV i robią sobie plany ślubne a tu zonk i zderzenie z realiami. Kobiety się stoczyły.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość racoon napisał:

jak nazwać baby które ciągle powtarzają te same błędy?

Yy a skąd wiesz, ze ona powtarza te błędy? Wyzywasz obcych ludzi bez powodu. Bardzo męskie zachowanie

Gość Zmień podejście
20 minut temu, Gość Niebystra napisał:

może zamiast patrzeć na sam wygląd najpierw kogoś poznaj rozmawiając godzinami i się poznając, ale jak lecisz tylko na płytkość to płytkość dostajesz, a potem pretensja do całego świata. Jak można ciągle powtarzać schemat który nie działa i oczekiwać innego rezultatu? To się nazywa ídiotyzm.