Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doloxo

Relacja z facetem. Jak mam się zachować?

Polecane posty

Poznaliśmy się rok temu na portalu randkowym. Po krótkim poznaniu,pisaniu,  umówiliśmy się na spotkanie, było okej, ja mu się spodobałam a on mi.  Zrobił na mnie naprawde duze wrazenie. Na drugi dzień też zaproponował  spotkanie ale odmówiłam bo byłam u rodziny a on stwierdził, ze pewnie jestem z innym i kontakt  się urwał. Po tygodniu znów do mnie napisał i zgodziłam się .  Spotykaliśmy się tak przez tydzień ale tylko w porach wieczornych. Wtedy tylko się oddzywał, jak chciał gdzieś wyjść. Na randkach całowaliśmy się, rozmawialiśmy było fajnie ale on oczekiwał seksu ale, ja nie chciałam tak szybko. Portal randkowy miał dalej. Pisał z innymi i spotykał się z nimi. Potem zaczął pisać do mojej siostry i chciał się z nią spotykać, wydzwaniał do niej, wypisywał. Po tym urwałam z nim kontakt, i usunełam portal. Miesiąc potem spotkaliśmy się w klubie, rozmawialiśmy tam i przez alkohol były pocałunki, dotyk. Po imprezie nie odezwał sie do mnie,  wysłał tylko zaproszenie do znajomych na facebooku. Dopiero po tygodniu w weekend  napisał czy znow ide na impreze - odmowiłam. Konakt znów sie urwał, ale po paru miesiącach spotkałam go na mieście, w ten sam dzień sie opiłam z tego wszystkiego i zaczełam do niego wypisywać, ze go kocham, on tylko to wyśmiał. Nie kocham go, a głupio mi jest dalej ze to mu napisałam. Potem i tak sie odezwał w weekend czy ide na piwo równiez odmówiłam. Kontakt znow sie urwał. Teraz znow sobie zalozylam portal randkowy, zeby poznac kogos nowego, ale on tam jest dalej i od tego czasu co załozyłam konto wypisuje do mnie co weekend czy gdzieś ide, ostatnio nawet wymyślił czy ide z nim zajarać, zdenerwował mnie tym  bo wie, że jestem temu przeciwna. Ja odmawiam tez mu te spotkania bo wiem, że bede ...ka jak z nim pojde, po tym jak pisał do mojej siostry, wydzwaniał do niej, spotykał sie z innymi. To trwa rok i dalej sie to ciągnie. Ja juz nie wiem co zrobic, jak o nim zapominam to znow pisze. Powinnam sie z nim spotkac? Wydaje mi sie, ze nie bierze on mnie na powaznie i pisze tylko dlatego, ze nie ma z kim. On ma 23 lata, ja 19

Gość Kiss

Po grzyba? Skoro piszesz, że go nie kochasz, a on zarywa wszystko dokoła.

Gość Gość

Oj skończ tą znajomość definitywnie, chłopak bawi się w podboje, im więcej zaliczy tym lepiej, może zac10 lat się ustatkuje, narazie chce zaliczać. Ciebie, Twoją siostrę, przyjaciółkę itd. 

Gość Żałosne tepe pisssssdy

Jest jebnieta jak każda młoda gwiazdeczka. On na Ciebie nasra, a Ty i tak wrócisz. ... żałosne. A może sra kasa od starych, jeździ kaldi czy bmka?