Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viva

Wakacyjne sex historie 2019

Polecane posty

Gość Viva

Macie jakieś? Coś Wam się przydarzyło? Ja w te wakacje w Mielnie miałam jedna przygodę z facetem poznanym w klubie Bajka. Skończyło się co prawda tylko lodzikiem, ale i tak było super.

Gość Viva

Dodam tylko, że ten lodzik byłby niego w apartamencie. Ja mam 22 lata on był przed 30 🙂

5 minut temu, Gość Viva napisał:

Dodam tylko, że ten lodzik byłby niego w apartamencie. Ja mam 22 lata on był przed 30 🙂

A czemu nic więcej nie było?? 

Gość ogolony h

Lodzika moglas mu zrobic wszedzie. Dlaczego od razu apartament?

Gość Viva

Zaprosił mnie do siebie. Wypiliśmy po drinku i samo jakoś tak poszło. Oczywiście lodzik do końca. Nawet nie wiedziałam, że facet może po 3 minutach tak wystrzelić. Dodam, że wczensiej nie byłam w tym temacie jakoś bardzo super doświadczona, ale w Mielnie hamulce puściły. Sexu nie chciałem, choć przyznam, że mnie strasznie pociągał.

Zależy od faceta jeden szybko kończy drugi długo raz musiał faceta co starczyła chwilka obciagania a raz jednen to po pół godzini wytrzymał 

Gość Uwaga zbok
17 minut temu, Gość Viva napisał:

miałam jedna przygodę

Przed chwilą, Gość Viva napisał:

Sexu nie chciałem

Zwaliłeś sobie już do tej historyjki zboku?😣

Gość gosc

Ale ty nawijasz. I to ma byc prawda. Ty to napewno facet?

Gość gosc

Mi sie wydaje ze Viva i Adriana_86 to faceci.

Gość Lilka19

Ja miałam akcję we Władysławowie, ale nie będę kłamała, że planowałam. Wyrwałam kolesia przy barze, tańczyliśmy pół nocy i zabrał mnie do siebie. Byłam świadoma i wiedziałam co robię. Cały sex trwał może 40 minut, potem skończył na brzuchu moim. Mielno i Władysławowo to chyba takie młodzieżowe kurorty gdzie najłatwiej o przygody. Dodam,  że okaz miał spory. W rękę ledwo się mieścił, a ja drobna dziewczynka 🙂

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mi sie wydaje ze Viva i Adriana_86 to faceci.

Każdy tego typu gufniany temat jest zakładany przez zboka bajkopisarza.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lilka19 napisał:

Ja miałam akcję we Władysławowie, ale nie będę kłamała, że planowałam. Wyrwałam kolesia przy barze, tańczyliśmy pół nocy i zabrał mnie do siebie. Byłam świadoma i wiedziałam co robię. Cały sex trwał może 40 minut, potem skończył na brzwuchu moim. Mielno i Władysławowo to chyba takie młodzieżowe kurorty gdzie najłatwiej o przygody. Dodam,  że okaz miał spory. W rękę ledwo się mieścił, a ja drobna dziewczynka 🙂

Teraz zbok bajkopisarz będzie zmieniał nicki i dopisywał kolejne historyjki jako kobiety. Przy okazji będzie grzebał w brudnych slipach i czekał na komentarze, żeby pomęczyć freda🤮

Gość gosc

A Lilka 19 to nastepny, i to ze stoperem - 40 Min.

Gość Fido

Ja tam jestem facetem i zaliczyłem 3 w to lato w Sopocie wiec chyba się liczy 🙂

Gość Gość1

Dwa obciągania tylko.  Również Mielno.

Gość Atenka19

Ja robiłam loda nowo poznanemu Korsze na Mazurach. Była lekka spina, bo koleżanki podglądały mnie przez okno, a my zupełnie o tym nie wiedzieliśmy. Potem było mi głupio, ale nie przejmowałam się tym. Chyba zazdrościły :^)

Gość Atenka19

Koledze*

Gość gość

Lilka19, Atenka19 i kto jeszcze? Do spania zboki udające kobiety!

Gość Lukasz

Mi tylko jedna trzepała w te wakacje. Ledwo doszedłem, bo chyba robiła to 1 może 2 raz. Za mocno ściskała i miałem spory problem dojść. No ale udało się. Do buzi nie wzięła. Miała może na oko 20 lat 

Gość xxx

Trzepanie nad jeziorkiem to ja tez mialem.

Gość Gość Koniowóz

To akurat przydarzyło się nie w te wakacje, miałem 14 lat (mając na myśli nie w te nie chodzi mi o poprzedniejsze żeby nie było, że niepełnoletni jestem i pisze takie rzeczy itd). Moja siostra poznała taką jedną koleżankę w jej wieku 11-12 lat. Często przesiadywały na takich tam dużych kanapach czy tam ławkach z poduszkami (takie co na plaży się wystawia). Znudzony poszedłem do nich i coś tam w uno pograliśmy i pogadaliśmy. Zaproponowałem grę w wyznania, najpierw były takie tam udawaj coś itd. Koleżanka siostry tak się do mnie przesunęła, stanął mi-było przez spodenki widać. No i go dotknęła i powiedziała, że duży jest, byłem podniecony hehh. Przyszła moja kolej, dostałem wyzwanie: pokaż swojego, po chwili odchyliłem spodenki i go ujrzała (koleżanka bo siostra się odwróciła bo nie chciała widzieć xD). W końcu ona dostała wyzwanie i miała chwycić mojego, to było mega uczucie, potem jakieś tam pierdołki i w następnym wyzwaniu miałem sobie zwalić, jej reakcja no tak mniej więcej:  :o . Potem ona miała liznąć mojego, i znowu mega!!!  Ten ciepły języczek na główce moich ówczesnych 15,5 cm (xD). Potem znowu jakieś tam wykonaj piruet czy coś. Potem była jej kolej, miała pokazać co ma tam na dole- dupke i wiecie co jeszcze  ;) . Bielutka pupka ahhh, powiedziała że mogę klepnąć, nie powiem podobało mnie się bardzo ;). Do tego ta mała włochata cipka ahhh  ;) . Potem siostra zaproponowała tylko jej jakąś tam zabawę (bez skojarzeń ;) ). Poszły sobie a ja jeszcze sobie zawaliłem...finisz w wielkim wytryskiem. Od razu mówię, ławki, kanapy były kryte zasłonami i baldachimami, więc nikt nie widział co tam się odbywa heehh  ;)

Mnie zdarzyła się sex przygoda ale na feriach. Poszliśmy do knajpki z kolegą w górach, przy barze w oddali siedziały trzy dziewczyny , no nie powiem ale już miały trochę w czubie. Po godzinie jedna mnie wzięła do kibelka zrobiła co nie co. Za jakiś czas kolejna ale nie dałem rady do końca.