Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retoryczne pytanie

Czy dziewczyna która ma ładne stopy ale twarz 2/10 ma szansę na związek?

Polecane posty

Gość retoryczne pytanie

Fetyszyści niby zwracają uwagę na stopy, ale tylko u ładnych.

Jak dziewczyna jest z twarzy brzydka, to jej stopy żadnego faceta nie obchodzą

Ogólnie mało atrakcyjne kobiety mają ciężki żywot. Brzydki facet nie jest aż tak tępiony, bo może nadrobić zaradnością życiową i każdy go będzie szanował, natomiast kobiety postrzegane są bardzo przedmiotowo i ich "wartość" w społeczeństwie uzależniona jest od ich urody, dlatego mniej ładne dziewczyny często doznają w życiu wielu przykrości. Mężczyźni gardzą kobietami, które ich nie pociągają seksualnie, dla nich one by mogły nie istnieć. Straszne to jest.

Gość On1
29 minut temu, Gość retoryczne pytanie napisał:

Guzik prawda. 

Ja wlasnie mam romans z kolezanką z pracy, z twarzy brzydka okularnica i ma fatalną cere, z figury bezcycna chudzina, bez kobiecych kształtów, w dodatku mężatka i dzieciata, ale ma przecudowne stopy, dosłownie idealne. Gdyby nie chodzila w sandałkach, to nawet nie zwróciłbym na taką mysz uwagi, ale stalo sie i zaczelismy ze soba sypiac, wiec da się. 

Gość Jarek

Nie wiem co bym zrobił w takiej sytuacji. Nigdy nie miałem takiego dylematu.Moja żona jest ładna i ma ładne stopy. Miałem farta.. 

Gość Ra-fau
46 minut temu, Gość retoryczne pytanie napisał:

Co to znaczy "z twarzy brzydka"? Masz na myśli, że nie jest klonem takiej np. Siwiec, jak z taśmy montażowej? Wydęte wary itp?... Jeśli kobieta dba o siebie, ma dobrą sylwetkę i ubiera się odpowiednio do niej to trudno powiedzieć, że jest "brzydka", powinna raczej popracować nad niską samooceną. Nie jest ładne, co jest ładne tylko to, co się komu podoba. Widocznie nie trafiła na odpowiedniego dla siebie mężczyznę.