Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewa

Postaralam sie o dziecko z byle kim.

Polecane posty

Gość mewa

Nie mialam szczescia w milosci,do facetów.Kazdy jeden chciał mnie tylko zaliczyć, przelecieć ,albo na pierwszych spotkaniach juz namawiali ,zachęcali do seksu lub patrzyli na mnie pożądliwie ,na cycki .Nawet czasami chcieli wymusić seks ,na sile. Nie wiem, co ze mną jest nie tak.Wkoncu postarałam sie o dziecko, z bezdomnym żulem. On pracuje w ochronie i tam śpi ,bo nie ma dachu nad głową i zaciągnęłam go do ślubu, do ołtarza zebym miala alimenty. Po dwóch tygodniach od ślubu wniósł o rozwód ,ale alimenty sa płacone przez komornika, a dziecko urodziłam i wymaga rehabilitacji.

Gość Gość.

Idjotka jestes

Gość Prawda

Żebyś jutra niedoczekał scierwo oczerniające kobietę ty kozi synu autorze wielu wątków o podobnej tematyce typu zrozpaczona,zaskoczona,mewa, padlina itd niech cię przestanie nosić ta ziemia 

Gość mewa
12 minut temu, Gość Gość. napisał:

Idjotka jestes

Sam jestes ...a. Tylko takie widzialam rozwiazanie ,jezeli od zawsze bylam sama i tak bylo i jest do teraz. A dziecko pragnelam miec, a przeciez nie wyjde na ulice i niebede wolac ,hej chce miec dziecko.

Gość mewa
8 minut temu, Gość Prawda napisał:

Żebyś jutra niedoczekał scierwo oczerniające kobietę ty kozi synu autorze wielu wątków o podobnej tematyce typu zrozpaczona,zaskoczona,mewa, padlina itd niech cię przestanie nosić ta ziemia 

A ciebie niech pieklo pochlonie, za ten jezyk chamski. I ja takich tematow nie zakładałam podobnych.

Gość Amen

Niech ciebie pochłonie piekło , tych tematów jest mnóstwo 

Gość Lorenzo01

Jakim trzeba być zj3bem aby zakładać takie tematy ? 

Gość mewa
2 godziny temu, Gość Amen napisał:

No i co z tego ze mnostwo, co cie to obchodzi, ile jest takich tematow? Nigdy niemialam kolezanek, przyjaciol, znajomych, faceta.Z ojcem nie mam kontaktu 14lat , a po rozwodzie moich rodzicow nie utrzymujemy kontaktu z zadna rodzina.Na moim slubie z mojej strony z rodziny ,byly tylko 3 osoby i na chrzcinach mego dziecka bylo to samo.Moze ciezko w to uwierzyc, ale to prawda.Chcialam wiedziec czy dobrze zrobilam, ze se dziecko zrobilam?

Gość mewa
2 godziny temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Jakim trzeba być zj3bem aby zakładać takie tematy ? 

Takim z...ym, jak ty jestes.

Gość mewa
19 godzin temu, Gość Amen napisał:

Le tam ,a dlaczego jest w tobie tyle jadu i chamstwa.Zebym wiedziala ,ze niebedziecie normalnie odpisywac nie zakladalabym tematu. Kazdy cos w kazdym widzi, tylko we mnie nikt nic nie widzi.W moim wieku juz dawno kazdy ma dzieci, meza ,rodzine , a ja wiedzialam ze nigdy nikogo nie poznam, ze to sie nigdy nie zmieni. Jakby sie cos mialo zmienic, to juz by sie to dawno zmienilo, dlatego sie postaralam o to dziecko i kocham je. Jestescie podli tam gdzie sa tematy ze mam dosyc bachora, lub trzymajcie mnie nie wytrzymam z bachorem ,to piszecie ,strona za strona.Idzcie w h/uj wszyscy...

Gość Kama

Ja tez mysle o dziecku z przypadkowym.Moge sama je wychowac. Powiedz jak dlugo o tym myslalas i czy bylo sie ciezko zdecydowac?

Gość ale te baby są durne

Haha, typowe. Lepszy przystojny żul niż przeciętny z wyglądu mężczyzna, który dałby miłość i zająłby się dzieckiem. I nawet alimenty nie byłyby potrzebne.

Gość mewa
Dnia 21.08.2019 o 18:36, Gość Kama napisał:

Ja tez mysle o dziecku z przypadkowym.Moge sama je wychowac. Powiedz jak dlugo o tym myslalas i czy bylo sie ciezko zdecydowac?

Zaczęłam myśleć żeby sie postarać o dziecko, gdy skończyłam 32lata, wtedy poczułam to cos, ze chce mieć dziecko ze pragnę, a urodziłam gdy skończyłam 35lat. Niebylo mi ciężko sie zdecydować, skoro czułam ze to jest ten moment ,ten czas. Po 30 jest ciężko o dobrego faceta, który by się nadawal na męża, ojca . W ogóle to z poznawaniem facetów moze niemialam problemów, tylko trafiali sie tacy jacy nie powinni i w ogóle się żaden nie zakochiwał, a miłości przecież nie klupie.Wiec tak, to sobie wszystko wymyśliłam i poukładałam.

Gość mewa
Dnia 21.08.2019 o 18:43, Gość ale te baby są durne napisał:

Haha, typowe. Lepszy przystojny żul niż przeciętny z wyglądu mężczyzna, który dałby miłość i zająłby się dzieckiem. I nawet alimenty nie byłyby potrzebne.

Przecietny i przystojny facet mi sie nie trafiał ,a wiedziałam ze żul będzie glupi i mnie zapyli i bede miec chociaz to dziecko.Niechcialam byc do końca życia sama. Nie rozumiesz człowieku ,ze jak sie nie ma szczescia do milosci i facetow, to nawet ten przystojny by sie nie zakochał, we mnie.

Gość B.I.G
1 godzinę temu, Gość mewa napisał:

Przecietny i przystojny facet mi sie nie trafiał ,a wiedziałam ze żul będzie glupi i mnie zapyli i bede miec chociaz to dziecko.Niechcialam byc do końca życia sama. Nie rozumiesz człowieku ,ze jak sie nie ma szczescia do milosci i facetow, to nawet ten przystojny by sie nie zakochał, we mnie.

Co za i d i o t k a z ciebie bo dziecko duże prawdopodobieństwo że będzie miało takie same skłonności co on i do głupoty TAKIE JAK TY.

Gość B.I.G

Na 95% to provo.

Gość 101%
5 minut temu, Gość B.I.G napisał:

Na 95% to provo.

na 101% prowo

Gość B.I.G
40 minut temu, Gość 101% napisał:

na 101% prowo

Jasne że tak ✋

Gość mewa
22 godziny temu, Gość B.I.G napisał:

Na 95% to provo.

Sam jestes prowo.Zadne prowo ,nie poznawalam faceta i wiedzialam ze nie poznam bo mam sklonnosci do depresji, wiec i tak kazdy facet mnie odrzucal. Niedosc ze bylam osamotniona to i chora ,a teraz dziecko daje mi radosc.Matka moja jest na emeryturze ,wiec mi pomaga, przy dziecku.

Gość mewa

Co za i d i o t k a z ciebie bo dziecko duże prawdopodobieństwo że będzie miało takie same skłonności co on i do głupoty TAKIE JAK TY.

Sam jestes ...a, od zawsze bylam sama, wiec mam teraz to co chcialam. Dziecko jest innym czlowiekiem, wiec niebedzie mialo skolonnosci ,ani po tobie, ani po mnie. Wiec spadaj i nie psuj tematu.

Gość mewa

Gdy pracowalam, to wszystkie baby pobraly facetow z pracy, a na mnie kazdy mial wy...e. Wiec wolalam se machnac dziecko, ze zulem i byc sama z dzieckiem. Lepsze to, niz niemiec nikogo, bo tak wlasnie wygladalo moje zycie.