Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika

Jak radzicie sobie z negatywnymi emocjami po tym jak facet Was wykorzystal??

Polecane posty

Gość Gość

Autorko to tobie seks nie sprawiał przyjemności, że on cię rzekomo "wykorzystał"? Skąd się biorą w ogóle takie komiczne określenia? Kobiety krzyczą w łóżku, mają mnóstwo przyjemności, a potem piszą, że ktoś je niby "wykorzystał". O co tu chodzi?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorko to tobie seks nie sprawiał przyjemności, że on cię rzekomo "wykorzystał"? Skąd się biorą w ogóle takie komiczne określenia? Kobiety krzyczą w łóżku, mają mnóstwo przyjemności, a potem piszą, że ktoś je niby "wykorzystał". O co tu chodzi?

Macie pojęcie o kobietach i ich psychice jak swinie o balecie choć one mają więcej gracji. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Macie pojęcie o kobietach i ich psychice jak swinie o balecie choć one mają więcej gracji. 

Miejcie sobie swoją psychikę i swoje psychiatryczne problemy, ale nie nadużywajcie słów nieadekwatnych do sytuacji. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Miejcie sobie swoją psychikę i swoje psychiatryczne problemy, ale nie nadużywajcie słów nieadekwatnych do sytuacji. 

Niech ci fiut wie polamie. 

Gość Hmm
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wystarczy tej arogancji i złośliwości, jeszcze chcę Ciebie posmakować 😛

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Hmm napisał:

Wystarczy tej arogancji i złośliwości, jeszcze chcę Ciebie posmakować 😛

Wygimnastykuj szyję to se zrobisz loda bucu. 

Gość Hmm
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Wygimnastykuj szyję to se zrobisz loda bucu. 

Skąd w Tobie tyle nienawiści? Żartowałem 😉

Gość Kocham Ukrainkem

Zwal se konia to ci przejdzie

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hmm napisał:

Skąd w Tobie tyle nienawiści? Żartowałem 😉

Samogwalt to nienawiść? 

Gość gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

lecz się

Gość Gość
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Seks to seks. Jeśli jest mowa tylko o tym to jest inna bajka, ale gdy facet obiecuje zlote góry, sklada deklaracje a potem ucieka, jak tchorz bez zadnego slowa wyjasnienia, to nie jest normalne zachowanie. Ba! To jest zwykle s...y*ynstwo. Wodzicie kobiety za nos, a gdy przyjdzie co do czego nie stac was nawet na zwykle szczere wyjasnienie. Liczy się tylko wasza przyjemnosc. Wasze ego i wasze ja. A potem jeszcze wyzywacie kobiety od dzi*ek, bo wam zaufaly i uwiezyly ze jestescie wyjatkowi. Wiekszosc facetow to swinie zapatrzone na czubek wlasnego nosa. Nie wszyscy, ale większość. Zebyscie chociaż w te klocki byli dobrzy, ale nie 3 minuty sapania i juz koniec zabawy, bo pan skonczyl i mysli ze swiat jest jego. 

Gość Jarzębina

Facet był żonaty lub miał inną na boku.

Gość muszkieter
6 godzin temu, Gość Kochliwy napisał:

Co znaczy wykorzystał cię? Uposledzoną umysłowo nie jesteś, a więc? Chciałaś to nogi sama podnosiłaś, sama go całowałaś, głaskałaś, na pewno niejeden orgazm miałaś, gdzie tu widzisz wykorzystanie ?????

kłody nie mają orgazmów, pewnie dlatego ją rzucił po pierwszym razie, bo na co mu zimna ryba

Gość doopa niewiasty
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Seks to seks. Jeśli jest mowa tylko o tym to jest inna bajka, ale gdy facet obiecuje zlote góry, sklada deklaracje a potem ucieka, jak tchorz bez zadnego slowa wyjasnienia, to nie jest normalne zachowanie. Ba! To jest zwykle s...y*ynstwo. Wodzicie kobiety za nos, a gdy przyjdzie co do czego nie stac was nawet na zwykle szczere wyjasnienie. Liczy się tylko wasza przyjemnosc. Wasze ego i wasze ja. A potem jeszcze wyzywacie kobiety od dzi*ek, bo wam zaufaly i uwiezyly ze jestescie wyjatkowi. Wiekszosc facetow to swinie zapatrzone na czubek wlasnego nosa. Nie wszyscy, ale większość. Zebyscie chociaż w te klocki byli dobrzy, ale nie 3 minuty sapania i juz koniec zabawy, bo pan skonczyl i mysli ze swiat jest jego. 

Kto ją zmuszał do puszczenia szpary? przeorał ją na próbe i nie zdała egzaminu,  chyba to oczywiste. Pozatym ona daje doopy nawet gdy nie jest w związku, czyli zwykła szm@ta nic więcej

Gość Gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

lecz się

To Ty się będziesz leczył gdy już się zlamie. 

Gość Gość

Za dobra jesteś, za wrażliwa jak wiele kobiet. Musisz przecierpieć. To nie rada bo sie nie da zmienić, ale pytasz jak sobie radzimy to ja napiszę, zaczynam spotykac sie z innym, nie płacze i nie cierpie, zaliczam następnego, wchodze w nowe relacje i znów czuje te motylki. Tak robiłam niezależnie od powodu zakonczenia relacji. Raz mnie tylko facet potraktował jak Ciebie, wrocił i jest moim mężem, ale nie siedziałam w domu cierpiąc, wtedy spotykałam się z takim przystojniakiem, że mąż do tej pory jest wyczulony na jego imie, no ale mógł mnie nie olewać, jego wina, niech się cieszy, że wróciłam, bo z przystojniakiem akurat zaczęło się psuć, a na horyzoncie był już następny, wiec z trzech wybrałam męża, ale przez ponad rok braku kontaktu przeżyłam super chwile, łez wcale nie było, bo czasu nie było. Ja jednak po seksie sie nie przywiązuje, raczej emocje opadają i mam bardziej  faceta w tyłku niż przed. 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość doopa niewiasty napisał:

Kto ją zmuszał do puszczenia szpary? przeorał ją na próbe i nie zdała egzaminu,  chyba to oczywiste. Pozatym ona daje doopy nawet gdy nie jest w związku, czyli zwykła szm@ta nic więcej

To nie szpara ją boli, tylko serce, jak mnie szpara boli to jestem bardzo usatysfakcjonowana, znaczy chłop się spisał. 

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

No fajnie, ale jak facet jest jednak dobry w te klocki i dostarcza kobiecie mnóstwo przyjemności? To gdzie to rzekome wykorzystanie? Oboje się wykorzystali czy jak?

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

No fajnie, ale jak facet jest jednak dobry w te klocki i dostarcza kobiecie mnóstwo przyjemności? To gdzie to rzekome wykorzystanie? Oboje się wykorzystali czy jak?

No i? Jeśli zachowanie i słowa dają nadzieje kobiecie na coś więcej i facet doskonale o tym wie a mimo to klocki do garnka wkłada to kim jest? Perfidnym chújem. I naprawdę to że kobieta miała wytrysk na 3 metry niczego nie zmienia. Jeśli tak sądzisz to musisz być prostakiem po prostu.

Gość Gość

Czym innym jest umowa na sam seks a czym innym wykorzystywanie naiwnej kobiety. Trzeba was tepic jak karaluchy. 

Gość Geniusz

Oczywiście genialnym lekiem na wszystko jest seks tak I w tym przypadku jest on rozwiązaniem na negatywne emocje Należy doprowadzić jak najszybciej do seksu z nowym facetem Idź do klubu Poznań kogoś albo poproś kolegę o seks

Gość Gość

Autorce się wydaje że jak udało się jej wciągnąć gościa na brzuch - to już ma na niego akt własności i patent na wyłączność.

A facet zwyczajnie - pobzykał, popatrzył z politowaniem, pomyślał, wytarł ..uja w zasłonkę i zamruczał: pora w dalszą ruszać drogę, aby dojść do pacanowa...

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

No i? Jeśli zachowanie i słowa dają nadzieje kobiecie na coś więcej i facet doskonale o tym wie a mimo to klocki do garnka wkłada to kim jest?

Właściwa kolejność jest tak:

- poznanie

- chodzenie

- narzeczeństwo

- ślub

- danie dopy.

A że takie głupie feministki postawiły to wszystko dopą do przodu - to trzeba brać co w ręce wpadnie....

Gość hołota

jak sobie radzić? Nie dawać szpary byle komu, ja prdl co za dzicz 

Gość Gosia
Dnia 20.08.2019 o 17:03, Gość Gość napisał:

Nie sadze zeby chcial cie tylko wykorzystac jak spotykaliscie sie ponad pol roku. Cos innego musialo soe zepsuc

Mógł tyle czekać. Raz w grupie rozmawialiśmy na tematy tego rodzaju i faceci przyznali że mogą czekać nawet rok lub dłużej żeby zaliczyć. To chyba ich nawet kręci. Taka zabawa jak kot goni myszy

Gość Niepodpiszęsię
Przed chwilą, Gość Gosia napisał:

Mógł tyle czekać. Raz w grupie rozmawialiśmy na tematy tego rodzaju i faceci przyznali że mogą czekać nawet rok lub dłużej żeby zaliczyć. To chyba ich nawet kręci. Taka zabawa jak kot goni myszy

Masz rację, moją sąsiadkę kosmetyczkę 6 lat kusiłem. To co się działo przez weekend kiedy jej męża nie było w domu, to Sodoma i Gomora.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

No i? Jeśli zachowanie i słowa dają nadzieje kobiecie na coś więcej i facet doskonale o tym wie a mimo to klocki do garnka wkłada to kim jest? Perfidnym chújem. I naprawdę to że kobieta miała wytrysk na 3 metry niczego nie zmienia. Jeśli tak sądzisz to musisz być prostakiem po prostu.

prostacki komentarz

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Właściwa kolejność jest tak:

- poznanie

- chodzenie

- narzeczeństwo

- ślub

- danie dopy.

A że takie głupie feministki postawiły to wszystko dopą do przodu - to trzeba brać co w ręce wpadnie....

Co to jest to całe niby "dawanie" dopy? Co to za bełkot, że ktoś coś "daje"? A facet "daje" kobiecie fiuta? 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gosia napisał:

brednie, nikt się nie będzie męczył przez rok z jakąś kłodą

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

prostacki komentarz

Wiesz gdzie ja mam twoje zdanie?