Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nowa馃憖

Moja ,,kochana,,szwagierka馃檧馃敟

Polecane posty

Go艣膰 Nowa馃憖

Ju偶 nie mog臋,musz臋 mie膰 艣wiadomo艣膰 偶e gdzie艣 to jeszcze wyrzuc臋 z siebie.

Jestem spokojn膮 z natury osob膮,cho膰 z ka偶dymi latami poznaj膮c siebie , zauwa偶y艂am 偶e jestem otwarta tylko przy tych kt贸rym ufam.

Dlatego nie jestem dusz膮 towarzystwa ani zbyt specjalnie lubiana,bo jestem zamkni臋ta w sobie.

A ju偶 szczeg贸lnie przy mojej szwagierce.

艢wi臋ta czy cokolwiek ,jak zostajemy same w pokoju to obie przy telefonie.

I pomimo 偶e jestem cich膮 dziewczyn膮 ,nie raz stara艂am si臋 znale藕膰 punkt zaczepienia.

Ale zwykle ko艅czy si臋 wszystko na kr贸tkiej odpowiedzi.

Ale czemu jej nie znosz臋?

Zacz臋艂am odczuwa膰 to wspania艂e odczucie gdy okrad艂a mojego m臋偶a, wszystkiego nam zazdro艣ci,cho膰 nie mamy nic opr贸cz siebie i rodzic贸w na miejscu.

Ona mieszka tylko 10 km dalej ale kiedy艣 sama przyzna艂a 偶e mo偶emy co niedziel臋 chodzi膰 do mamy itd.

Po jednej k艂贸tni napisa艂a 偶e ja si臋 nie licz臋.To wida膰,to czuj臋 i potwierdzi艂a to s艂owami.Stwierdzi艂a 偶e m贸j syn chodzi brudny,fakt 偶e nie nale偶臋 do os贸b kt贸re ca艂y dzie艅 po艣wi臋caj膮 si臋 dla czysto艣ci mieszkania.

Ale zawsze mamy ogarni臋te,oprane,ugotowane.

A to 偶e m贸j maluch si臋 pobrudzi艂 ,to wg mnie to normalne u dzieci.To 偶e czasami znajdzie si臋 plama na bluzce nie doprana po marchwi czy soczkach itd to nie b臋d臋 wyrzuca膰 dobrej i czasami ulubionej bluzeczki z powodu malutkiej w偶artej plamki.

Cieszy mnie 偶e mam oparcie w m臋偶u(kradzie偶 ca艂kowicie go odsun臋艂a od niej)Mam poparcie w mojej przyjaci贸艂ce kt贸r膮 pozna艂am w przedszkolu synka.

Te艣ciowa? Te偶 nie jest z艂a.

Mia艂y艣my konflikty , bardziej ciche dni.

Ale z ni膮 mam o wiele wi臋cej temat贸w.

Nie musicie doradza膰,bo musz臋 j膮 po prostu od 艣wi臋ta tolerowa膰(chocia偶 boli taki stosunek,bo ja jej nic nie zrobi艂am ,ona powinna stara膰 si臋 naprawia膰 stosunki) ale mo偶ecie si臋 pochwali膰 podobnymi szwagierkami.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach