Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal

Czy kobiety lubia jak sie na nie scina ?

Polecane posty

Gość Michal

Powazne pytanie do dziewczyn. Czasami jak widze super laske to musze ja wzrokiem zmierzyc, nic na to nie poradze. Jest to silniejsze ode mnie. Mierze ja od stop do glow. Podziwiam ksztalty i potem sie na gapie ukradkiem. Czy dziewczyny to lubia?

Gość Kasia

Ja nie lubie a jak ktos to mi robi to bym mu wszystkie zeby wybila.

Gość Gosc

Myślę, że normalne kobiety przede wszystkim nie wiedzą co masz na myśli mówiąc "ścina". Ściąć lub przyciąć możesz żywopłot. 

Gość Michal
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Myślę, że normalne kobiety przede wszystkim nie wiedzą co masz na myśli mówiąc "ścina". Ściąć lub przyciąć możesz żywopłot. 

no ze wiesz, ze stoji albo przechodzi kolo mnie fajna laska i ze jak na nia spojrze to nie moge wzroku oderwac przez przynajmniej 5s i ja skanuje od gory do dolu a potem co kilka sekund na nia zerkam zeby nie zapomniec jak ta pieknosc wyglada. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Michal napisał:

no ze wiesz, ze stoji albo przechodzi kolo mnie fajna laska i ze jak na nia spojrze to nie moge wzroku oderwac przez przynajmniej 5s i ja skanuje od gory do dolu a potem co kilka sekund na nia zerkam zeby nie zapomniec jak ta pieknosc wyglada. 

Zrozumiałem co miałeś na myśli. Rozbawił mnie tylko słownik 🙂 Myślę, że to zależy od kobiety i tego jak patrzysz. Rozumiesz?

Możesz patrzeć z podziwem, szacunkiem i zainteresowaniem.
Możesz też patrzeć jak obleśny gość, który w głowie ma tylko jedno.

Czasami faceci myślą, że jak patrzą w ten drugi sposób, to kobieta jest zadowolona. Nie, ona czuje się zagrożona nic więcej. 

Gość Michal
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zrozumiałem co miałeś na myśli. Rozbawił mnie tylko słownik 🙂 Myślę, że to zależy od kobiety i tego jak patrzysz. Rozumiesz?

Możesz patrzeć z podziwem, szacunkiem i zainteresowaniem.
Możesz też patrzeć jak obleśny gość, który w głowie ma tylko jedno.

Czasami faceci myślą, że jak patrzą w ten drugi sposób, to kobieta jest zadowolona. Nie, ona czuje się zagrożona nic więcej. 

No ale jak mozna patrzec sie z szacunkiem i podziwem, czy to nie zalezy od twarzy patrzacego sie ? Jak ktos ma dziwna twarz to mozna zle jego patrzenie zinterpretowac? Np zbir jak sie popatrze swoim zbirowym ryjkiem moze przestraszyc kobiete a jak ladnie ubrany dzentelmen sie popatrzy to wtedy jest ten szacunek?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Michal napisał:

No ale jak mozna patrzec sie z szacunkiem i podziwem, czy to nie zalezy od twarzy patrzacego sie ? Jak ktos ma dziwna twarz to mozna zle jego patrzenie zinterpretowac? Np zbir jak sie popatrze swoim zbirowym ryjkiem moze przestraszyc kobiete a jak ladnie ubrany dzentelmen sie popatrzy to wtedy jest ten szacunek?

Można patrzeć różnie. Oczy wiele mówią o człowieku. Nie chodzi o to, jak patrzysz tylko co masz w głowie gdy patrzysz. 

Gość Michal
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Można patrzeć różnie. Oczy wiele mówią o człowieku. Nie chodzi o to, jak patrzysz tylko co masz w głowie gdy patrzysz. 

Dzieki. Czyli po prostu mam myslec ze kobieta fajnie wyglada i ze jest bardzo atrakcyjna jak sie lampie to bedzie wszystko wporzadku, po prostu nie moge miec oblesnych mysli ze ma fajne cialo itp. Ok. 

Gość Gość

To żenujące. Zwłaszcza gdy idzie z baba. A taki co wózek ciągnie przed sobą to już w ogóle.

Gość ....

Nienawidzę. Brzydzę się gdy facet taki się gapi!! Mierzi mnie to i wk urwia. Zwłaszcza gdy gapi się w ten sposób starszy o 15-20 lat. Najchętniej bym go w jaja kopnęła i pokazała faka ale nie robię tego bo nie wiadomo czy nie rzuci się z pięściami czy z nożem.