Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keshi

jak ubrać się na randke z tindera?

Polecane posty

Gość keshi

Cześć, mam dzisiaj randkę z tindera, pytanie jak mam się ubrać? Nie chce żeby pomyślał, że jestem łatwa, ale chce też wyglądać jak najlepsza wersja siebie. Figure mam raczej gruszkę. Jest w miare ciepło a idziemy na spacer do miasta. Zakładać ...enke jakąś taką koszulową, czy raczej spodnie i ładna bluzka? Dajcie znać jakie macie pomysły 🙂

Gość Przecież tinder jest dla

łatwych. Tam się związku nie szuka. Załóż krótkie spodenki odsłaniające pośladki i duży dekolt bez stanika.

Gość keshi
10 minut temu, Gość Przecież tinder jest dla napisał:

łatwych. Tam się związku nie szuka. Załóż krótkie spodenki odsłaniające pośladki i duży dekolt bez stanika.

Ale czemu dla łatwych? Ja łatwa nie jestem i się umawiam z tindera

Gość amator w tej grze
1 godzinę temu, Gość keshi napisał:

Cześć, mam dzisiaj randkę z tindera, pytanie jak mam się ubrać? Nie chce żeby pomyślał, że jestem łatwa, ale chce też wyglądać jak najlepsza wersja siebie. Figure mam raczej gruszkę. Jest w miare ciepło a idziemy na spacer do miasta. Zakładać ...enke jakąś taką koszulową, czy raczej spodnie i ładna bluzka? Dajcie znać jakie macie pomysły 🙂

Ubierz się na luzie, bo facet zwykle i tak nie zwraca uwage na ciuchy. Absolutnie nie podkreślaj figury. Minimum makijaż albo wcale. Pokaż codzienną wersje siebie a nie najlepszą, bo za wysoko postawisz poprzeczke i faceta spłoszysz.

Gość betonowa dżungla
16 minut temu, Gość Przecież tinder jest dla napisał:

.... taaaa i potem płacz że kobiety się traktuje przedmiotowo jak same robią z siebie zabawki i lalki, durne.

Gość aj lowe ju bejbi
5 minut temu, Gość keshi napisał:

Ale czemu dla łatwych? Ja łatwa nie jestem i się umawiam z tindera

tinder jest dla płytkich desperatów obu płci

Gość Lorenzo01

Nie wiem co wy kobiety macie z tym wyjściem na łatwą. Można wyglądać seksownie i elegancko. Nie wiem na jakiej podstawie mamy coś doradzić bez zdjęć. 

3 minuty temu, Gość aj lowe ju bejbi napisał:

tinder jest dla płytkich desperatów obu płci

Weź się j3bnij w czoło 😄 

Gość krecik
1 minutę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Nie wiem co wy kobiety macie z tym wyjściem na łatwą. Można wyglądać seksownie i elegancko. Nie wiem na jakiej podstawie mamy coś doradzić bez zdjęć. 

Weź się j3bnij w czoło 😄 

ubierze się jak koorfa, a potem będzie pretensja że ją od razu chce ruhać i obmacywać, eh te durne młódki

Gość Lorenzo01

Widzę, że tutaj dominują dwa podejścia. Albo jak prostytutka, albo aseksualna. 

Ubierz się po prostu ładnie 😄 

Gość Starociotka

I TAK MU OBCIAGNIESZ W KIBLU WIEC CO TO ZA ROZNICA JAK SIE UBIERZESZ

Gość Ona

Najlepiej coś w stylu jeansowej ...enki i do tego jakieś buty (espadryle, sneakersy), dzięki temu niezależnie od tego, gdzie zatrzymacie się np. na kawę będziesz adekwatnie ubrana. No i mężczyzna może założyć fajną koszulę, jak i porozciągany t-shirt, a z takim strojem przy nim też nie będziesz się wyróżniać. Kiedyś widziałam panią w małej czarnej, a jej partner miał dresy - żałosny widok 😉