Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodzik

Jak reagujecie gdy ktoś wam się patrzy na tylek albo piersi

Polecane posty

Gość Mlodzik

Tak, jak w temacie. Jak na to reagujecie. I czy jeśli was to podnieca to bardziej kiedy się peszy I opuszcza wzrok kiedy go nakryjecie czy wtedy gdy cały czas się wpatruje. 

Gość Gość

A to już zależy kto się tak wgapia 😉

Gość Pani

Ja kiedyś tego nie znosilam, ale od jakiegoś czasu zaczęło mnie to podniecac - może to już wina wieku (41 lat) 

Gość ola
6 minut temu, jbsg napisał:

Mnie to strasznie peszy... :classic_blush:

ile masz lat?

Gość Gość

Zależy od faceta i tego w jaki sposób patrzy. Np jeśli jest to młody chłopak, to jestem w stanie to zrozumieć, ale jeśli jest to stary dziad z brzuchem i wąsem, to mnie obrzydza. I jak mówiłam zależy od sposobu. Jeśli się wgapia I wgapia to obrzydliwe ale jeśli spojrzy i się speszy jak go przylapie, to jest całkiem pociągające, szczególnie jak się zarumieni

Gość Mlodzik
1 minutę temu, jbsg napisał:

Dużo..., bardzo dużo... albo jeszcze bardziej... :classic_blush:

Nie wstydź się, powiedz 😉

Nie lubię tego. A już szczególnie wtedy, gdy obczaja mnie mężczyzna, który nie jest dla mnie ani trochę pociągający czy wręcz uważam go za obleśnego. Jak wyczuję, ze ktoś się tak na bezczela przygląda, to najczęściej próbuje zgasić takiego delikwneta wzrokiem i robię do tego kwaśną minę. Działa perfekcyjnie. A jak gość tylko zerknie i da spokój, a do tego nie jest prymitywny i nachalny, to po prostu olewam i nie reaguje. Tak jakbym nie widziała.

Gość karola

dla mnie jest to bardzo mile

nie mam nic przeciwko zeby sobie ktos popatrzyl

Gość Tajemniczy

No i bardzo fajnie, jeżeli dziewczyny mają się czym pochwalić to niech się chwalą, po za tym nie po to zakładają dekolty żeby facet nie mógł zerknąć. Ja lubię jak żona ma dekolt bądź, idzie na spacer bez stanika w hiszpance dla nie osobiście jest to mega podniecające.