Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kuba

Dobry Okulista Kielce

Polecane posty

Gość Kuba

Cześć, szukam dobrego okulisty w Kielcach, możecie kogoś polecić? Przy okazji możecie dać znać o jakimś dobrym salonie optycznym. 

Dzięki za odpowiedzi 

Gość Ola

Ja polecam dr Barchan-Tworek, świetny lekarz! Przyjmuje w okoekspert na Zagórskiej 15, więc możesz tam od razu wybrać oprawki. Mają różne półki cenowe od zwykłych oprawek do markowych, na pewno coś wybierzesz 😉 

Gość Iza

Polecam dr Barchan-Tworek, badałam u niej wzrok i jestem bardzo zadowolona, wizyta przebiegła na czas w bardzo miłej atmosferze. Mają w salonie bardzo dobry sprzęt nie tylko do podstawowego badania, ale również możesz zrobić na miejscu badanie tj. np. usg. Bardzo dobrze dobrała mi moc szkieł kontaktowych. 

Gość Kamil

Polecam dr Brachan-Tworek, od lat się u niej badam tak jak i większość mojej rodziny! Wizyty odbywają sie zawsze na czas! Pani dr jest bardzo dkoładna w badaniach! 

Serdecznie polecam salon OkoEkspert. Badanie przeprowadzone było w sposób dokładny i profesjonalny. W salonie panuje bardzo sympatyczna atmosfera. Obsługa idealnie dobrała mi szkła kontaktowe. Lekarz odpowiedział na wszystkie zadane mu pytania. 

Byłam ostatnio na wizycie w salonie OkoEkspert. Jestem bardzo zaskoczona ich dokładnością i profesjonalizmem. Badanie przebiegło w miłej atmosferze. Po badaniu dostałam odpowiedzi na moje pytania. Jestsm bardzo zadowolona

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować