Gość Kuba Napisano Sierpień 22, 2019 Cześć, szukam dobrego okulisty w Kielcach, możecie kogoś polecić? Przy okazji możecie dać znać o jakimś dobrym salonie optycznym. Dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 23, 2019 Ja polecam dr Barchan-Tworek, świetny lekarz! Przyjmuje w okoekspert na Zagórskiej 15, więc możesz tam od razu wybrać oprawki. Mają różne półki cenowe od zwykłych oprawek do markowych, na pewno coś wybierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza Napisano Sierpień 28, 2019 Polecam dr Barchan-Tworek, badałam u niej wzrok i jestem bardzo zadowolona, wizyta przebiegła na czas w bardzo miłej atmosferze. Mają w salonie bardzo dobry sprzęt nie tylko do podstawowego badania, ale również możesz zrobić na miejscu badanie tj. np. usg. Bardzo dobrze dobrała mi moc szkieł kontaktowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil Napisano Wrzesień 23, 2019 Polecam dr Brachan-Tworek, od lat się u niej badam tak jak i większość mojej rodziny! Wizyty odbywają sie zawsze na czas! Pani dr jest bardzo dkoładna w badaniach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra Mikołajczyk 0 Napisano Maj 20, 2021 Serdecznie polecam salon OkoEkspert. Badanie przeprowadzone było w sposób dokładny i profesjonalny. W salonie panuje bardzo sympatyczna atmosfera. Obsługa idealnie dobrała mi szkła kontaktowe. Lekarz odpowiedział na wszystkie zadane mu pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaSuchacka 0 Napisano Maj 21, 2021 Byłam ostatnio na wizycie w salonie OkoEkspert. Jestem bardzo zaskoczona ich dokładnością i profesjonalizmem. Badanie przebiegło w miłej atmosferze. Po badaniu dostałam odpowiedzi na moje pytania. Jestsm bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach